Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Ožujak 2020. 22:47

Bok curke! Nadam se da ste mi dobro, ja uživam u godišnjem u Hr😁 No sad sam vam stigla pročitati.. Naziv grupe je odličan 😂 Mi smo danas ovdje otišli na pregled, nismo mogli dočekati idući pregled u Njemackoj, i saznali smo da nam stiže djevojčica 🌺 Mamina ruža, jedva je cekamo. Na pregledu je sve bilo super, meni su jedino trombociti sniženi pa trebam ponoviti nalaz za nekoliko dana. Ljubim vas sve!!! 

• CurlySue
    09. Ožujak 2020. 23:01

Pcelica, ja sam krenula na komplikacije 20. u mjesecu, tada sam dobila nekakvih 1000kn plus placu do tada. Jedini mi je problem bio sto komplikacije sjedaju oko 20., a placa je bila puuuuno ranije 😂

• amber
    09. Ožujak 2020. 23:09

Pčelica06

Čestitke na urednim pregledima danas! I puno srece svima koje idu sutra, kako je Dora vec prije primjetila bas nas je puno pa možemo i šampanjac otvoriti
    Zanima me da li je koja imala situaciju da su joj komplikacije počele sredinom mjeseca i koliko su vam na kraju isplatili za tih petnaestak dana kompl.?

Hej ja pocela od 7 i issplatili 3550

Fluffy
    09. Ožujak 2020. 23:12

Tea, Gastal ti ne bih preporucila ko prvu mjeru protiv zgaravice. Imaju aluminija u sebi pa zbog potencijalnog nakupljanja istog u kostima fetusa, nije bas bajno. To naravno ne znaci da ce ti od jednog Gastala se nesto dogoditi, ali svakako pokusaj nesto drugo. Rennie je dobra opcija, ili Reflustat koji i sama koristim. Meni pomogne zasad. Nekim zenama nista ne pomogne nazalost. Izbjegavaj vocne cajeve, voce, sokove, przenu hranu...da ne nabrajam, samo malo mozda vise obrati pozornost na prehranu. Svakako i na povisenom spavaj. Nadam se da ce se smiriti

Leonie90
    09. Ožujak 2020. 23:30

Cure, da vas pozdravim.. vikend me nije bilo, jos sam u subotu otisla na rodjendan i tu sam se malo zeznula jer sam pocela opet jace kasljati.
    Vi ste se raspisale dotad, danas cijeli dan citam zaostatke.. 
    Daisy vidim da i ti muku mucis s kasljem. Je li ti pomoglo ista? Meni najvise inhalacije s kamilicom..
    Dora zelim ti da ne dozivis vise nijednu komplikaciju do kraja, neka sve prodje dobro..
    Sve nove cure dobrodosle.
    Svi pregledi i ogtti cestitam vam. 

dana130
    09. Ožujak 2020. 23:34

Cure, ceestitam svima na dobrim pregledima i nalazima, bas divne vijesti za kraj dana 🥰
    Mocho, dobrodosla 😁
    Vidim da nas je sutra dosta na pregledu, pa se nadam nastavku dobrih vijesti od svih nas. 
    Zelim vam svima laku noc i lijeoe snove 😘❤️

Baby girl 💜

10. Ožujak 2020. 01:39

Pozdrav svima, cesto sam tu al prvi put pisem 
    Trenutno sam u 20 tt i cekamo curicu 💕, termin je krajem 7. mjeseca
    Sljedecih tjedana sam na strogom mirovanju zbog hematoma koji mi je odljustio mali dio posteljice,s bebicom je sve u redu i super se razvija, zanima me ima li itko iskustva sa strogim mirovanjem i sto tocno podrazumjeva? 

Žuža
    10. Ožujak 2020. 02:08

Sad ne mogu zaspat 😭 Mali zaspao oko 21h i budio se stalno u placu da ga uho boli. Dala mu sirup ali nikako nije prolazili i bas je jako plakao pa zavrsili na hitnoj. Ima upalu uha, naravno. Bio je cak punih 5 dana u vrticu. Za poludit!! I na povratku nas zaustavi policija. Muz u toj zbrci zaboravio novcanik i lijepo se vozi bez dokumenata 🙄 Objasnjavao policajcu da smo bili na hitnoj pa ovaj rekao sa ce provjeriti i ako nema kazne ni opomene sa mu nece slati kaznu.
    Pozitivno u svemu je da smo usli u 28. tjedan i to znaci i u zadnje tromjesecje. Bas se radujem i sretna sam i jedva cekam da vidim ovog malog ❤️❤️
    MiaMia7 dobrodosla! Zao mi je sto ti se to dogodilo. Moja frendica je morala strogo mirovati u trudnoci jer se otvarala ranije i ona ti je doslovno dane i noci provodila u krevetu na lijevom boku. Isla je pisat i kakat samo. Donosili su joj hranu u krevet i birala je dan kad ce se otusirati. Znaci doslovno zena nije mrdala. Jel ti nije dr objasnio sto (ne)smijes?

zmya
    10. Ožujak 2020. 02:49

Zuza cestitam! Mi se bas pratimo u dva dana hehe. 
    Nove curke dobrodosle! 
    Ogtt pa jesam ja jedina koja je to radila u 20.tom tj? I vrijednosti su mi bile 4,6 nataste i onda 4.0 nakon 2h. 

Alisa ja Euthyrox uzimam od pocetka, sad sam na 0,75/0,50 kombinaciji tijekom tjedna, nemam nuspojava, a simptome sam itekako osjecala dok se TSH nije spustio. Ne brini. 

Prijavljujem se u zgaravica klub, nisam imala je od prvog tromjesecja, sad kako mali redovito zakucava pod rebra, bas mi je muka i blah. 

dana130
    10. Ožujak 2020. 06:41

Dobro jutro 😁 evo ja pijuckam kavu i spremam se za pregled, mislim da sam ja prva, u 7.30 😂
    Mia mia dobrodosla.
    Zuza cestitke na zadnjem tromjesecju ❤️
    Nadam se da ce maleni cim prije ozdraviti.
    Jeste onda prosli nakraju bez kazne?
    Alisa ja kako sam pocela piti, odmah sam pocrla taj novi, nemam nikakve nuspojave, no ne mogu usporediti sa starim jer ga nisam pila.
    Uzivajte cure u danu, ovdje mi se cini da ce biti opet lijep dan, cujemo se nakon pregleda, sretno svima 😘😘

Baby girl 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.