Rose ja isto cesto imam osjecaj da mi je veliki pritisak na cerviks i da ce izviriti neka nogica ili rukica dole 😂 ali valjda je tako postavljena bebica trenutno i tezinom vrsi pritisak. Ako si zatvorena i cerviks dug, bez brige.
Lina razumijem te, tako sam i ja bila nekako okružena ljudima non stop, a sada suprotnost… No uskoro ćemo imati bebe male pa nećemo stići misliti o glupostima 😂😂😂 Al sada stajem zaista jer ću vas baciti u depresiju. Hehe 🙈🤦♀️
Hahahah dobro je znati da nisam sama u svemu tome. Znam kako je.. i ja sam htjela.bebu cijeli zivot .imala par decka svi su me zeznuli napokon imam savrsenu osobu kraj sebe znaci on je svee sta sam ja ikad htjela naci i sa njim ostanem trudna a bojala sam se da sam neplodna jer nikad nisam ostala trudna a nisam sa dva tri decka pazila i onda sam ja neke dane tuzna i nikakva jer mi je dosadno. A sretnica sam samo takva ! 😂😂
Lina27 ovo ko da sam svoj zivot procitala i ja ovo napisala. Od slova do slova
Nekoliko puta sam pisala i nisam uspjela poslati. Sad nemam pojma sta sam pisala. Slj put cu kopirati prvo 😁
Nemojte biti zatvorene u kuci, radite ono sto volite, uskoro necemo imati vremena za to. Ja sam se sinoc malo s muzem podruzila 😁 zahvalila se za cvijece, na njemu najbolji nacin 😂 danas sam isla malo da se dotjeram, obrve sredila i noktice, tako da sam tek usla u kucu. Jednostavno ne zelim odustati od sebe, ni od sredjivanja. Jos sam mlada i to sto sam trudna ili sto cu uskoro biti mama, ne zelim koristiti kao izgovor.
Slazem se, ako se osjecamo dobro i mozemo se posvetiti sebi, ne trebamo se zapustiti...ja sam uvijek mislila da cu i u trudnoci biti aktivnija, ali sve nesto pratim i brinem...ima dana koje samo prelezim, ali odem i do ducana, prijateljice
💙
Cure što se tiče tog psihičkog stanja i hormoni rade svoje. Ja sam baš inače društvena ali s mirovanje nemam puno izbora. A djetetom vam te promjene postanu još jače jer imate više obaveza. Obitelj postane prioritet. Dok sam radila, još sam manje frendice viđala jer mi je smjena do 3/4 popodne i kada bih stigla kući posvetila bih se djetetu. Pred ljeto mi muž krene ponovno sa sezonski poslom pa i njega manje višam a imam i manje vremena za sebe jer ono što bi on i odradio s Davidom, morala sam ja. Mislim da nas tijelo sve priprema na taj jedan period u životu gdje se malo više posvetio sebi i kući.
Baš sam o tome pričala i s majkom koja je Dalmatinka iz malog mjesta. Dolje a i u svim malim mjestima je nešto drugačije, život nijr tako ubrzan sve je bliže, ne trebaš sjedati u auto za sve pa imaš o više vremena i volje za te kavice. Posebno od ožujka do studenog kada je vrijeme idealno za šetnje i druženje. Nemojte biti depresivne zbog takvog trenutnog stanja niti se opterećivati s tim. Sve kasnije dođe svoje.
Mimoza krivo sam napisala očiti, mislila sam na aspiraciju 🤦♀️🤦♀️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
I ja sebi govorim da iskoristim svaki dan dok mogu jer necu vise moc popit kavu kad ja budem htjela.i otic prosetat jer se meni seta i takve stvari. Valjda nisam svjesna jos kolika sam sretnica nakon nekih losijih stvari u zivotu i pustam da dani idu i ne uzivam u njima ali evo od sutra cu probati bolje. Samo ppzitiva ❤🤗
Jedna cura koja sad isto mora rodit me napala prakticki kako mogu tako rec kao nece nam zivot stat kad rodimo. Nece da.. ali sve se mjenja.necemo moc ni na wc kad mi zelimo.zato treba iskoristiti ovo vrijeme.. doslo mi je da joj svasta kazem jer je zvucalo s njene strane ko da.sam nezahvalna jer sam trudna a nisam nego sam realna
Sve prijateljice koje imaju djecu vec par godina (ja sam zadnja koja napokon sam dosla.na red) sve mi kazu UZIVAJ dok.mozes sa smjeskom na licu 🤗😂😂😂
Lina jako si nezahvalna haha ali nije kasno ni veceras 😁 U pravu su ti frendice. Meni je jedna rekla kad sam tek zatrudnila da zaboravim da cu vise ikad mirno zaspati haha i stvarno je tako, a nije se ni rodilo jos 😂
Rose ista sam takva bila u pocetku. Samo osluskivala simptome i guglala, brinula se i tako u krug. Sad sam vec sve to prevazisla i mislim samo pozitivno, jer nema razloga za drugacije. Obuci jaknu i tenisice i idi setaj, bit ce lakse i za porod ako si aktivna.
A nikako ne smijemo zaboraviti, da pored toga sto smo trudne i sto cemo biti majke, da smo na prvom mjestu zene. Sigurno je i muzu ljepse kad nas doceka u tajicama i lijepoj majici, ne u pidjami, mirisljave i s malo rumenila i maskare na ocima. Mozda bismo trebale poceti ovo stanje smatrati blazenim 🥰
Maggy odlican nalaz, super!!
Lina ja vec 5 mjeseci nisam bila na kavi ni u drustvu ni s jednom prijateljicom ni prijateljima, s nikim... Roditelji i sestra zive 600km daleko od mene. Svaki dan mi je isti, prosetam samo psa dvaput dnevno do pekare i nazad. Kod frizera nisam bila od 9.mj. Miz je svako malo dezuran, s njegovima se ne vidim bas, ne idemo na ruckove ni nista slicno. Kino, kazaliste da ne spominjem. Ja ne moram strogo mirovati ali od pocetka mi je receno da usporim tempo zbog godina, prijasnjeg spontanog i krvarenja. Bit ce super kad rodimo pa cemo i u setnje i u zivot, ne brini...
Rose ti i ja najvise se zalimo na taj pritisak i osjecaj ispadanja. I meni je prosli put ginekolog rekao da je to normalno al ja se gledam onda dolje s ogledalom pa mi jos veca muka dodje. Uf
Rio jeee, super super! Bas mi je lijepo procitati da je pregled protekao po p.s.u, i jos si dobila i kompliment od doktorice 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji