Evo curke da se javim. Bila na Merkuru, super je što nema nikoga i brzo sam sve obavila.
Nije baš dobro, ali nekako se tješim da je moglo i puno gore.
Uglavnom prohodna sam za prst. I dalje ne znam jel to znači otvorena, ali mislim da da.
Rekli su mi da budem doma jer blizu živim i da se odmah javim ako mi je bilo što sumnjivo.
Dobila Utrogestane i nastaviti s magnezijem i ponoviti UK. Spojili su me na ctg, ali se ni jedan trud tad nije pojavio…
Evo sad moram samo pozitivno dalje. Nema druge ❤
Svea jucer nisam citala i sad citam zaostatke pa sam ti bas htjela napisati.
Sve vise od 5-6 moze potaknuti otvaranje i dobro je ici na pregled.
To sta neke ne otvara ne znaci da ne otvara i druge.
Evo mrvicak i ja smo na mirovanju zbog toga i nikad nebi rekla ma bh nisu nista pogotovo kad ih je toliko.
Kako moja gin kaze bolje puhati na hladno nego plakati. Pogotovo u ovoj situaciji.
Sad odmaraj, otvorena si prst, nije puno ali trebas se cuvati ❤️
Ja nemam srece s tom bakterijom nikako 😔😔 Opet urinokultura losa, betahemoliticki streptokok… Pijem na hektolitre vode, najmanje 3l ciste vode i jos sokovi od brusnice, popila u 1.mj. 10 dana antibiotik ali on je jos tu, zato me i boli bubreg tako 😔
Ma joj draga moja❤Pa zar opet?! Stvarno mi je jako zao. I sta sad kaze? Antibiotik opet? Odmori, makni se od svega ako mislis da ce to pomoci...imas sina, uzivajte zajedno, zaokupu se necim...
Svaka od nas ima neki svoj problem i svoju pricu, moramo pokusati biti sto pozitivnije. Drz se i javi nam se
💙
Joj Kaktusice, baš mi je žao da te to toliko dugo prati, vjerujem da te obeshrabrilo jer stvarno radiš sve da si pomogneš! Uvjerena sam da će to na kraju biti sve ok! Uzmi si odmora koliko god trebaš i vratit ćeš se ponovno pozitivna kao i uvijek!
Jutrić!
Evo još jednog slavljeničkog ponedjeljka za moju curu i mene🥳
Usred noći me probudilo neko zvjersko urlikanje, a onda sam skužila da to ja hrčem!!
Dakle, osim što lagano poprimam izgled mladog nasukanog tuljana, po novom noću zvučim kao isti na vrhuncu sezone parenja.🤣🤣🤣očito se priroda pobrinula da budemo sve neprivlačnije kako trudnoća odmiče.🙈Još samo čekam klaunovska stopala i skupila sam sve pokemone!
Iskra nažalost ne znam ništa o tome što si pitala🤷♀️ (još)..ali ako želiš saznati sve o hemoroidima, tu sam.😉
Svea drži nam se!
Hehe i ja pocela hrkati, ali i nos mi u zadnje vrijeme nekako zacepljen pa mislim i da je to razlog
💙
Evo curke da se javim. Bila na Merkuru, super je što nema nikoga i brzo sam sve obavila.
Nije baš dobro, ali nekako se tješim da je moglo i puno gore.
Uglavnom prohodna sam za prst. I dalje ne znam jel to znači otvorena, ali mislim da da.
Rekli su mi da budem doma jer blizu živim i da se odmah javim ako mi je bilo što sumnjivo.
Dobila Utrogestane i nastaviti s magnezijem i ponoviti UK. Spojili su me na ctg, ali se ni jedan trud tad nije pojavio…
Evo sad moram samo pozitivno dalje. Nema druge ❤
Svea jucer nisam citala i sad citam zaostatke pa sam ti bas htjela napisati.
Sve vise od 5-6 moze potaknuti otvaranje i dobro je ici na pregled.
To sta neke ne otvara ne znaci da ne otvara i druge.
Evo mrvicak i ja smo na mirovanju zbog toga i nikad nebi rekla ma bh nisu nista pogotovo kad ih je toliko.
Kako moja gin kaze bolje puhati na hladno nego plakati. Pogotovo u ovoj situaciji.
Sad odmaraj, otvorena si prst, nije puno ali trebas se cuvati ❤️
Naknadno procitala da si opet bila i da drugi kaze da nisi otvorena. Kako god odmaraj, nista ne rade, i primiriti ce se ❤️
Kaktusice draga 😕 odmori, napuni baterije, mi mislimo na vas, biti ce sve u redu.
Mene navecer vec dvije veceri od onog tuluma zaboli u krizima i onda pocnu menstrualni bolovi u trbuhu... E to moje dijete polupalo sve unutra 😋
Jedva cekam cetvrtak da vidim koliki je cerviks i dali sam jos zatvorena. Bh skoro pa i nema.
Kako koji dan doduse ali vise od 3-4 ih nema. Pa mi je to jako drago.
Ja sve cekam da izdrzim jos 7-8tj i onda cu lakse disati.to ce mi tako preletiti uh.
Evo danas punih 29❤️❤️
Sretno na pregledima danas curke 🐞🌹🐞🌹🐞🌹🐞
Jutrić!
Usred noći me probudilo neko zvjersko urlikanje, a onda sam skužila da to ja hrčem!!
Dakle, osim što lagano poprimam izgled mladog nasukanog tuljana, po novom noću zvučim kao isti na vrhuncu sezone parenja.🤣🤣🤣očito se priroda pobrinula da budemo sve neprivlačnije kako trudnoća odmiče.🙈Još samo čekam klaunovska stopala i skupila sam sve pokemone!
Iskra nažalost ne znam ništa o tome što si pitala🤷♀️ (još)..ali ako želiš saznati sve o hemoroidima, tu sam.😉
Svea drži nam se!
Hehe i ja pocela hrkati, ali i nos mi u zadnje vrijeme nekako zacepljen pa mislim i da je to razlog
Da i ja, spavam otvorenim ustima vec duze i bas mi bude tesko tako jer mi grlo bude suho. Ujutro nos pun suhog sa krvi. Blazena trudnoca hahha
Ja sam inace naucrna da tiho disem kroz nos, i desi mi se da sama od sebe ne mogu zaspati ako se trudim disati na nos a on polu pun makar ga dobro ispusem prije spavanja. I nije pun od tekucine, nego to skoreno aaaah
Dobro jutro cure😊😊
Ja sam malo mobitel jucer pustila, malo oko muža bila😅😁😁
Nadam se da je sve ok i da se čuvate.
Tipkamo se😘😘
I da, jučer smo nas dvije zaokružile puni 27.tjedan🙂
Ej zeno, ti i ja se bas pratimo u dan po tjednima.. daj mi reci kad ti je iduci pregled? Ja imam 9.4., 28+4 cu bit tad, i nadam.se vise da ce mi.izmjerit malog da vidim koliki je. Znam.samo onu mjeru iz 20.i od tad nista vise. Jaoooo
Ostale curke dobro jutro. Muz mi otisao na tehnicki, mislim si ni ne treba mi auto jer me do trgovine dijeli mozda kilometar ukupno ali je druga zupanija pa mi trrba propusnica!! Ljudi moji meni za kupit kruh treba propusnica jer je trgovina u drugoj zupaniji, a do trgovine u nasoj opcini imam pola sata voznje!!! Gdje je tu logika?😫
Dora, hvala ti! 😘 kako su tvoji bebaci?
Rio, rose, zbunjuje me ovajndio koji je maggy napisala, 100% od osnovice, menu je frendica rekla da se ne gleda cijela nasa placa koju dobijemo vec ta propisana osnovica za naknadu place, neznam koliko je i da taj dio dobijemo. Ali, ako ide puna placa jos bolje 😀
Kaktusice, zao mi je sto nikako s tom uk na zelenu granu 😡
Moja frendica dobiva 100% svoje place, prosjek 6 zadnjih placa prije otvorenih komplikacija.
Kako ti poslodavac izracuna i predas na Hzzo, tako dobijes.
Naravno, u taj prosjek ne ulaze nikakvi dodaci na placu u vidu bozicnica, regresa i slicno, ako je tko imao u tih 6 mjeseci...
I ja cu odmoriti od foruma i svega, samo neke nevolje od pocetka trudnoce, do sad sam se nekako i drzala ali ovo me satralo, nemam vise otkud sebe tjesiti kad svako malo placem i bojim se kako to bebica prozivljava 😔
Stojte mi dobro drage moje, ja cu se vec javiti kad se malo saberem ❤
Naravno, kako tebi pase.
Posveti se sinu, bebici koja stiže...i cuvaj se.
Cujemo se kad odlucis❤❤
Jutrić!
Svea drži nam se!
Hvala ti draga💗
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji