Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • CurlySue
    29. Ožujak 2020. 13:17

Dora, hvala ti 😘
    Nikita, ma ja sam sad na +5, pokusavam jest sto raznolikije i tankam se vodom. Iako ne jedem toliko puno, bebac je bio nesto veci za tjedne pa me sve to skupa cudi... Mislim da cu sljedeci tjedan na ogtt. 

Rose1
    29. Ožujak 2020. 13:44

Kaktusica potpisujem ono sto je rekla Dora, bas me veseli to pomicanje, u pocetku mislila da ce mi biti tlaka, ali to se za cas...a sva sam sretna i ponosna kad pomaknem, pogotovo u ned kad je puni tjedan
    CurlySue ja inace bas dosta jedem i stalno sam gladna, ali u zadnje vrijeme mi se cini ko da manje jedem i nekako sporo dobijam na kilazi pa se pitam jel to dosta za bebicu

💙

Rose1
    29. Ožujak 2020. 13:47

Cure, javite za H&M kad stigne, planirala i od tamo. Sinsay, c&a, h&m...jos cu ja to detaljnije proguglati za mjesec dana. Mislila next, ali nesto mi pise da se trenutno ne moze🤷‍♀️

💙

29. Ožujak 2020. 13:53

Rose1

Cure, javite zaH&M kad stigne, planirala i od tamo. Sinsay, c&a, h&m…jos cu ja to detaljnije proguglati za mjesec dana. Mislila next, ali nesto mi pise da se trenutno ne moze🤷‍♀️

Meni je u cetvrtak normalno dosao paket iz h&m-a, narucila sam u ponedjeljak. 

Trancie
    29. Ožujak 2020. 13:54

Redrobin ja sam pila probiotike i jogurta i svega i stalno sam na terapiji za kandidu; cim stanem ona se razbukta tako da bojim se da ces je rjesit peobiotikom, trebaju vaginalete-krema sigurno!!! I nadaj se da nisi moje srece da ces ih cijelu trudnocu imat 🤦🏼‍♀️
    Nisam odano narucivala H&M tako da ne znam, mislila sam si uzet tajice i neke majice da imam ali nikakva akcija 🤣🤣🤣 a ko zna kad cemo vanka !!! Dpd mi je kod nas vise manje ok;  Gls nam je ode najbolja dostavna sluzba ;) 

Maggy_1
    29. Ožujak 2020. 14:23

Bebac24

Maggy_1

Cure jeste li što naručivale iz H&M-a? Ja sam prošli vikend naručila par stvarčica za bebu i dostava je pisalo kroz 4 dana. U srijedu sam dobila poruku od Dpd-a na Viber da će u četvrtak biti dostava ali nije bila, a u njihovoj app stoji da je roba na skladištenju.
    Jeste li možda imale takvo ili slično iskustvo sa Dpd-om?

O da i ja trebala dobiti u petak i dobijem da ako nisam mjenjala postavke da se javim sluzbi. Idem gledati pise nije bilo moguce uruciti. I da je u galizani a ja u porecu. Tako da sam promjenila samo vrijeme dostave na sutra. Nadam se da ce doci jer do sad je sve dolazilo bez problema

Hvala na odgovoru! Ja sam sada promijenila datum dostave za sutra pa ćemo vidjeti. 🤨

Anchy_23 🌈 🌸
    29. Ožujak 2020. 14:25

https://ibb.co/tX7D9tN
    Ovo je moja svadbena cokoladna torta hehe. Da stvarno cemo imati sto pricati malenom kad se rodi kako su se mama i tata vjencali u doba korone. Samo mi i kumovi, narucili dostavu klope doma i papali tortu zezali se ma bas je sve opusteno bilo.
    Rio ja moram priznati nisam neki vjernik. Rekla bi da je dragi pobozniji od mene. Njegovi su isto tako u vjeri a pogotovo svekrva i sogorica. Takoder imam osjecaj da sveki ne priznaje bas ovo kod maticara kao vjencanje. I oni svi ocekuju kad se bebac rodi da cemo sve skupa odraditi i u crkvi krstenje + svadba. 🙈 nisam im jos rekla da nista od toga. 
    Nikita sretan rockas tvom dragom! 
    Hvala jos jednom na cestitkama cure !🙂👰

mimoza
    29. Ožujak 2020. 14:26

Rose cestitke na okruglom 💪🏼😊
    CurlyS hoces se mijenjati za apetit 😂 cudi me da nisam +30kg do sad, kad non stop nesto zvacem 😂 svi smo mi razliciti i ne trebas se brinuti.
    RedR antimikotici nista ne stete bebi, a ni gljivice. Jedino sto stvaraju nelagodu. Ja ih evo cijelu trudnocu koristim, iako ih nikad prije trudnoce nisam imala. Al’ suti i trpi. Probiotike neki savjetuju u zadnjim mjesecima trudnoce, jer navodnu smanjuju grceve kod beba 🤨
    Nikita sretan rodjendan dragom i uzivajte u privatnom partiju 😊
    Ja sam nocas sanjala da sam rodila i da vise ne mogu jesti puno kao u trudnoci, jer vise nemam veliki trbuh, pa se svaki obrok vidi 🙃bila sam jako tuzna 😢😝

Ivcy1306
    29. Ožujak 2020. 14:36

Pozz curke, ja se u zadnje vrijeme ne javljam cesto ali citam vas redovito.. gledam sve te slikice slastica i toga i moram priznat da super izgledaju ali ja u ovoj trudnoci slatkom ne mogu primirisati. 
    Ancy, cestitke na vjencanju. Zelim vam sve ono sto si sami pozelite! 

Anchy_23 🌈 🌸
    29. Ožujak 2020. 14:41

Rio13

Ancy ja nisam vjernik, muz jos manje. Nisu ni njegovi neki vjernici, al eto, sto ce selo reci. Moji isto nisu neki vjernici pa mama kaze kako se dijete mora krstit da se ocisti od grijeha 🤷🏻‍♀️ Za sad niko nista ne sili niti su pitali za krstenje. Moj brak je jednako vrijedan kao i crkveni. U konacnici, najbitnije je da se ljudi slazu i postuju bili u braku ili ne. Drago mi je da vam je vjencanje tako lijepo bilo ☺️ Svakako cete imati super pricu kad klinci narastu.

Ma sve kuzim tako nekako i kod mene. I tocno to najbitnije je da se mi volimo i slazemo da nam je lijepo. A tek kako ce divno biti kad nam dode malo zlato 💙😇

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.