I ne kuzim zasto se boja ne moze birati, sad isla na stranicu. Bas ne kuzim. Mislila i ja od tamo narucivatj između ostslog
Taj dio me i najvise zbunjuje, ako je po komadu, zasto ne dozvoljava biranje boje. Ja sam nekako zakljucila da je ta jedna boja za taj cijeli lot 😂
Poslala sam im ja poruku na fejs, a sutra cu na mail jer pretpostavljam da danas nitko ne radi
Baby girl 💜
Ancy, predivnooo, čestitam vam od srca! ❤️
Mi slavimo rođendan od dragog, sami naravno
https://ibb.co/4K2n4Qb
Uuuuu finoooo, posalji
💙
Hejhej, upadam totalno random na vašu temu jer vi sad već imate iskustva. Tek sam ostala trudna, ali mi je od progesterona kandida podivljala. I krenula sam pit probiotike jer se ne želim baš s antimikoticima sad trovati pa sam mislila da je ovo možda bolja opcija.
Moje pitanje je: jeste li pile ili pijete li probiotike u trudnoći?
Hejhej, upadam totalno random na vašu temu jer vi sad već imate iskustva. Tek sam ostala trudna, ali mi je od progesterona kandida podivljala. I krenula sam pit probiotike jer se ne želim baš s antimikoticima sad trovati pa sam mislila da je ovo možda bolja opcija.
Moje pitanje je: jeste li pile ili pijete li probiotike u trudnoći?
Ja trenutno ne pijem, ali pije se to cesto..mislim da neces moci probioticima rijesiti candidu ako ti je podivljala. Malo zovi ginek.pa ce ti dati neke vaginalete tipa canesten, plymicol
💙
Ancy, predivnooo, čestitam vam od srca! ❤️
Mi slavimo rođendan od dragog, sami naravno
https://ibb.co/4K2n4Qb
Uuuuu finoooo, posalji
I naravno sretan rođendan dragome🎉🎊🍾
💙
Ja trenutno ne pijem, ali pije se to cesto..mislim da neces moci probioticima rijesiti candidu ako ti je podivljala. Malo zovi ginek.pa ce ti dati neke vaginalete tipa canesten, plymicol
Puno ti hvala na odgovoru :)
Jaaooo, kava u ruci i imam sta citat i gledat 🤤 (torta je mrak) 😁
Ne znam kako na vas utjece ovo pomicanje sata, al meni je prerano za ista radit po pitanju rucka i svega ostalog...
Pitanje… Kako stojite s apetitom? Ja se ne mogu natjerat jest ako ne osjetim glad, a imam osjecaj da bi trebala jer bebac treba energije za rast i uopce ne znam sta napravit. Ionak se vec osjecam ko balon 😕
RedRobin, za candidu mozes pit probiotik, ne moraju bit kapsule, moze bit obican probioticki jogurt ili kefir jos bolje i za vrijeme lijecenja moras izbjegavat slatko i ugljikohidrate jer ih oni hrane.
Kaktusica glavno da ste svi dobro!! Nadam se da vas nece vise trest, a ako i bude znas da ce bit jos blazi..drzite se 💗
Nikita mljac smazala bi sve tri kriske sama 😋 sretan rockas dragome!!
Rio kod nas isto stoje stvari sa krstenjem!
Znam da ti je tesko jer neces vidjet familiju, al samo nek su svi zivi i zdravi, bit ce druzenja! 🥰
RedRobin, koji s tt? Svakako bi ti preporucila cut se s ginicem i sto prije pocet neku terapiju makar mazanje canestena/plymicola da ti se ne navuce jos i kakva bestija uz te glupe gljive 😥 znaju dat i vaginalete! Pazi samo da slucajno ne koristis aplikatore sad u trudnoci, sve rucno stavljaj 😉
Fluffy kak si ti draga?
Di su nam Snoopy, Alisa, Tocka, Missy, Vucica i druge krafnice koje su ipak mrvu redovitije? Nadam se da ste sve dobro 😘
Red Robin ja sam jedna od onih protivnica probiotika u bilo kojem obliku tako da ne bi.
Nikita majko mila koje razbacivanje i vadjenje masti nama koje ne jedemo slatko, dvije torte na vas dvoje. Izvoli poslati odmah pola 😂 Uf, kako bi ih smlatila, super izgledaju 🥰😍
Sortiraj odgovore
Najstariji