Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trancie
    29. Ožujak 2020. 10:12

Citam 2,8 jacina potresa , epicentar u Jadranskom moru kraj Dubrovnika... 
    cure cestitke na punim tjednima ❤️

mimoza
    29. Ožujak 2020. 10:13

Jutro cure
    Bebac suosjecam se s tobom. Meni su neugodni postali udarci bebe. Naravno da se obradujem kad me udara, al kad to traje par sati konstantno i uvijek u jajnike udara, onda ga malo ruzim i pitam dal planira imati bracu i sestre 🤨 pun mi mob videa. Pravi je akrobata, strah me da se ne povrijedi unutra 😰
    Amneris kako mislis prestalo srce lupati, a jos uvijek si ziva 😂
    Dora ti i tvoja narandja, odmah moram da je cijedim.
    Ena ocekujemo fotke 😊 nije te par dana bilo i sad se moras opravdati 😁
    Zmya bome si vrijedna ranim jutrom. Kruh izgleda hrskavo i divno 😍

Mokvica
    29. Ožujak 2020. 10:16

Fenjer pojela topli sendvič i ponovno zaspala, jutros ništa od pečenja. 🙈😁 Čestitke na punih 19! 😘
    Rose čestitam na punih 26 tjedana!
    Amneris super da je lupanje prestalo. 🎉
    Kaktusice nadam se da nije bio jak. Jel sve ok?
    Zmya najgore ako je još topao, to ne možeš prestati jesti.😋
    Bebac i meni se neki dan curka strašno uzlupala pa sam zvala seku da pitam je li to normalno, a tvoj malac je još veći pa se ti udarci jače i osjete. Baš nas svašta uznemiri, i nejavljanje i javljanje pojačanog intenziteta. 🙈

Rose1
    29. Ožujak 2020. 10:17

Cure hvala na cestitkama!!!
    Trudy, Bebac, Zmya hvala❤naci cemo nekoga razumnog, ali glavno da se moze
    Zmya mmmmm bas izgleda fino, zamisljam kako mirise
    Kaktusica jel sve ok? Pa sta je ovo vise??? Svaki dan negdje potres

💙

Rose1
    29. Ožujak 2020. 10:20

Trancie, Fluffy i vama hvala na odgovorima❤preskocila slucajno jednu stranicu

💙

• Bebac24
    29. Ožujak 2020. 10:23

Dora4

Bebac to on malo radi mjesta jer sutra zaokruzujete tjedan 🥰
    Salu na stranu, kako tjedni idu tako su ta lupanja sve konkretnija i intenzivnija, cak me i zabrinu nekad, tocno kako si napisala, pitam se oce li netko izvirit van kad krene makljaza 🤐

Dorice draga vjeruj mi da sa prvim nikad tako nesto dozivila nisam. Ovo je bilo skeri ono kao u hororima kad bi prikazivali uuuuh. 
    Nadam se da mu je to bilo prvo i zadnje izvodenje gluposti po mom trbuhu 😂😂😂😂😂😂

Leonie90
    29. Ožujak 2020. 10:36

Rose, i mi cemo imati 2u1. 😊
    Nagovarali su me da obavimo prvo kod maticara prije nego se dijete rodi kao i zbog prezimena, al meni se to nije dalo.. mislim da je to danas puno jednostavnije nego prije..
    Mislim da kod nas nece biti problema, cak i jedan od strozih svecenika u drugoj opcini je vjencao nedavno par s dvoje djece. Zao mi je svih onih koji su imali zakazane svadbe za 4.,5.,6. Mj. jer moraju odgadjati ili otkazivati. Nama su vec 2 (1 otkazana, 1 odgodjena) na koje smo trebali ici.

Dora4
    29. Ožujak 2020. 10:37

Rose ne znam vise jesam li cestitala il ne, ali cestitam na 26!! 💗🥰 za mamu 💙 za bebu!
    Fenjer cestitam i tebi na 19, juupiii iducu nedjelju si na pola puta! 🥳🥳😘
    Bebac bas sam nekidan napisala, osjecam se kao u seriji Invazija kad su izvanzemaljci u njima 😂 mos mislit kad sam pocetkom tjedna pitala muza jel moguce da ih je zapravo troje unutra, al da jos nitko nije detektirao 😱 hahahaha daj molim te, enina prica o princezici koja postane princ u poodmaklim tjednima bi mi se cinila kao beletristika 😂😂😋
    Mimoza potpisujem cijeli post, hahahha isto mi za oko zapela Amneris kojoj srce ne lupa, al uredno tipka 🤭 a da znas kakav video mi je poslala, sa malim urlicucim bebama, da je blize mislim da bi joj srce stvarno stalo 😛🤫

Dora4
    29. Ožujak 2020. 10:39

Leonie90

Rose, i mi cemo imati 2u1. 😊
    Nagovarali su me da obavimo prvo kod maticara prije nego se dijete rodi kao i zbog prezimena, al meni se to nije dalo.. mislim da je to danas puno jednostavnije nego prije..
    Mislim da kod nas nece biti problema, cak i jedan od strozih svecenika u drugoj opcini je vjencao nedavno par s dvoje djece. Zao mi je svih onih koji su imali zakazane svadbe za 4.,5.,6. Mj. jer moraju odgadjati ili otkazivati. Nama su vec 2 (1 otkazana, 1 odgodjena) na koje smo trebali ici.

Priznaj da ti je najvise zao zbog hrane jer bi konacno mogla jest koliko god hoces bez ustrucavanja i u najuzoj haljini, a svi bi ti govorili da si prekrasna i da samo jedes jos jer treba bebi 😬😋

Rose1
    29. Ožujak 2020. 10:48

Leonie ma da, naci ce se uvijek netko razuman, a cini mi se da je sve manje tih koji ne odstupaju od tih zastarjelih pravila 
    Dora❤🤗
    Udarci - stvarno su zivahne i jake te nase👶🌸💙i sve cesce i jace udaraju. Jos mi nije bolno, ali ne kuzim sto toliko lupa, vec se zabrinem

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.