Ancy čestitke od ❤️!Baš lijepa priča! Nas isto to čeka nakon što se beba rodi tako da ja još uvijek imam dečka,iako mi ga glupo tako zvati nakon 10 godina što smo kuhani i pečeni zajedno!
Zanima me kako to sve skupa ide s prijavom djeteta kad se rodi, a roditelji nisu u braku? Je to nešto jako komplicirano, nisam još proučavala? Ako netko ima iskustva, pišite!
Čestitke svima na okruglim tjednićima!
(Od jučer popodne mi ne lupa srce..🥳)
Btw, već je 9:33, a još uvijek nema slika hrane? Gdje je zapelo?🤣
Nije draga. U bolnici ce beba imati tvoje prezime, kad idete prijaviti on samo potvrdi ocinstvo i tjt. Dobi tatino prezime 😊
Zene moje, moj mali je sinoc kad sam taman trebala zaspati imao takav tulum da to u zivotu nisam dozivila 😭 znaci toliko je lupao, gurao da su se ruke i noge vidile, mene panika uhvatila da cu roditi, i to sve onako kroz san me lovilo jer sam pokusavala zaspati. Srce mi je lupalo 100na sat... Jaaaao koj stres mi radi taj mali 😕evo sad aam jos u krevetu. Prosetala u 7 psa i vratila se u krevet. Tata preuzeo malog. Sad cu i ja dole.
Jutro svima. 😊
Amneris, nije nikakav problem za upis djeteta ako niste u braku. Bitno je da se otac pristane upisat. Problem je jedino kod onih koji ne priznaju pa se onda to provlaci kroz czss i sud. 😉 Neke su se iz straha da nece moc prijavit dijete isle udavat pod mus, sto po meni nema smisla. 😒 Al dobro... Uglavnom, mozete i nevjencani upisat dijete 😁
Dobro jutro i dan svima!! 😘😘
Nisam od pomoci za vjencanje i pravila, muz je ateist i vjencani smo kod maticara 😉 koliko sam skuzila po frendicama zbilja je od svecenika do svecenika, prijatelji koji nisu nikako vjencani su krstili dijete najnormalnije!
Zmya kruh izgleda vrhunski ☺️ cek, ti si nam isto friska mlada? Pa cestitam draga! 😘😘
Hvala Bebac i CurlySue na odgovorima!
Dora poslala sam ti nešto na onaj krafnice mail pa chekiraj😉
Kaktusice jesi dobro?
Bebac to on malo radi mjesta jer sutra zaokruzujete tjedan 🥰
Salu na stranu, kako tjedni idu tako su ta lupanja sve konkretnija i intenzivnija, cak me i zabrinu nekad, tocno kako si napisala, pitam se oce li netko izvirit van kad krene makljaza 🤐
Jutro cure❤️
Ancy prekrasna vijest!!!! Cestitke od srca i svu srecu svijeta vam zelim! Slikica je preslatka 🥰❤️
Rose cure su ti sve rekle , obicno ne prave probleme , ali ima ih svakakvih, ali uvijek mozes naci dr. Svecenika da vas vjenca!!! Mislim da su prije pravili vise problema oko toga!!! Znam da ima i mogucnost da se jedno zeni crkveno , a jedno samo civilno ( isto u crkvi )!!
Mi smo se tek digli u 9 ( doduse 8 po starom ) pa ce sve naravno kasnit danas 🤣🤣🤣
Kod nas je isto sunce povirilo pa bi se mogla bar kava na balkonu popit!
Kaktusice kako si!!? Jel jak potres!? Pise li di je epicentar ?
Ancy cestitke od srca 🥰🥰🥰🥰😍😍😍❤️
Rose, mislim da vise ovisi od svecenika. Znam ih sigurno koji su odbijali, a ima i onih koji dopuste. To provjeri s njima prvo. 😀
Kaktusice, jel sve u redu? Jel bio jak?
Sortiraj odgovore
Najstariji