Cure moje za lijep zavrsetak dana jedna lijepa vijest ja sam vam se danasudala! 🎉🎊🌸👰
Nisam nista pisala o tome jer je situacija do zadnjeg trena bila neizvjesna. Zbog korone naravno!
Kum nije iz Zagreba pa smo cekali dal ce dobiti propusnicu samo na temelju toga da ce biti kum 🙈 dobio ju je u srijedu. 😅
Upute u maticnom su bile da nas samo 4 smije biti. Znaci mi i kumovi. Maticarka je imala masku i rukavice morali smo dezinficirati ruke na ulasku. Bilo je pomalo komicno. Maticarka je bila bas super i brzo se to odvilo. Slikali smo se i sa maskama fore radi.
Bilo je bas slatko i bez stresa. A kasnije ce biti prilika za slavlje kad se rodi bebac i kad nam korona to dopusti.
Jos nam je sjalo sunce dan savrsen ☀️
Evo jedne slicice 😊
https://ibb.co/DK9S5Vf
Sve cestitke od srca ...🥰🥰🥰roman mozes da pises ,ljubav u doba korona 🥰🥰🥰...tako lijepo ..od srca sve najbolje ..
Rose ne znam gdje ste se planirali vjencat, ali neki svecenici rade problem oko svega. Prije se sve moglo u Kastvu obavit, onog svecenika nije bilo briga jel zivis skupa vec ili ne, jesi krsten i sl. Meni je muz bio samo krsten, a kao trrba sve sakramente imat. Samo mu je rekao dodji na misu, uzmi hostiju i kao to je pricest i krizma 😂 sad ne znam kakav je ovaj novi.
Samo sam se jos htjela na ovaj rodin tecaj osvrnut, bio mi je divan ♥️ i ona savjetnica najmladja je sva neka zen 😎😁 a ona snimka kad bebu stave na mamu mi je skoro suze natjerala na oci 🥺 kad se sjetim kako je to divno ❤️❤️ joj, jedva cekam ❤️
I btw, prijateljica mi nahvalila tecaj u Petrovoj, pa eto, ako kome jednog dana zatreba da znate 😉
Jos da dodam da sam znala da ste budne tako rano vas par ja sam u 5 ujutro jela palacinke jel sam bila mnogo gladna valjda zbog sata al sam nastavila bez problema ,pridruzujem se jutros za pohani kruh ja cu da ga pripremim za dorucak ...i da curama cestitke za navrsene nedelje samo napred i drago mi je da se sad sve malo primirilo i da smo sve dobro ,ove sitnice sa okretanjem ,kiselinom,velicinom stomaka i sl.to je normalno ..zelim vam lijepu nedelju 😘
Ancy čestitke od ❤️!Baš lijepa priča! Nas isto to čeka nakon što se beba rodi tako da ja još uvijek imam dečka,iako mi ga glupo tako zvati nakon 10 godina što smo kuhani i pečeni zajedno!
Zanima me kako to sve skupa ide s prijavom djeteta kad se rodi, a roditelji nisu u braku? Je to nešto jako komplicirano, nisam još proučavala? Ako netko ima iskustva, pišite!
Čestitke svima na okruglim tjednićima!
(Od jučer popodne mi ne lupa srce..🥳)
Btw, već je 9:33, a još uvijek nema slika hrane? Gdje je zapelo?🤣
Jutroooo!
Rose, Pcelice cestitam na okruglim tjednima! Wohooo!
Kaktusice Evo bas pricamo sa svekrom, kaze da je bilo u Dubrovniku treskanja. Ne vidim jos jel jako bilo il? Sve ok?
Evo u nas jutros na stolu kruh koji se ne mijesi
https://ibb.co/7pkwrXy
Pcelica,Kaktusica hvala puuuno na odgovorima…brat je bas jucer zabrijao i izfilizofirao da necu moci u crkvi jer zivimo izvanbracno, a tako ce i dijete s nama dok se ne vjencamo, a crkva je protiv toga
Sve ovisi od svecenika. Idite na vrijeme se raspitati. Mi smo vjencani u opcini, i kad smo htjeli krstiti malog (trebala nam je potvrda da idemo u drugu zupu jer tu di pripadamo nismo htjeli) svecenik je napravio kaos. Zavlacio nas, morali na nekakva predavanja za krstenje i tek onda je dao potvrdu.
Dok ovaj svecenik di smo krstili nije mogo vjerovati sta ovi rade.
E sad
Mi u 10 mj radimo crkveno i krstenje iati dan i opet u drugoj zupi di ce sve to svecenik napraviti bez problema ali ce vj biti problrm opet dobiti potvrde u nasoj zupi.
To cemo ici rjesavati u 7-8 mj...
Tako da sve je od zupe do zupe nazalost.
Nadam se da sam pomogla.
Rose za vjencanje zaboravih napisati, mozes bez problema naknadno u crkvi, uopce ne vodi brigu. A ako imas popa koji je neki problematican, ne mora te on vjencat u crkvi cak ako je to ‘njegova maticna’.
Tako da sve mozes napravit bez obzira na bebu!
Mi smo se zarucili u Japanu, a 10 dana kasnije sam dobila plusic. Nismo doduse racunali da ce nas odmah pogoditi, a doslovno nam se posrecilo cim sam se skinula sa pilula, pa smo se vjencali malo brze(u prvom mj). Doduse dobro je i ispalo s tom zimskom bajkom jer da smo gadali proljece s koronom nista od feste :)
Sortiraj odgovore
Najstariji