Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Ožujak 2020. 18:26

Vrapčić123

Trudy, Leoniema u pravu ste, bit će sve ok. Primiri će se tlo i nadam se da ćemo svi skupa zaboraviti to što je bilo. Samo naprijed i pozitivno 💪🤞😊
    Mrvičak draga otkud preskakanje srca? Ma proći će taj strah, sigurna sam… Bit će to sve ok, sad smo mirni idućih 140 godina 🤞🙏🤞🙏
    Curke peseki i mice su vam preslatki 💜💙❤️

Stvarno ne znam. Tri dana je to trajalo, nisam a previše obraćala pažnju na to, dok netko jos nije spomenuo. Od svih bolova i novosti sam vise oguglala u ovoj trudnoci 🙈😂

Vrapčić123
    28. Ožujak 2020. 18:34

Mrvičak nadam se da će ti se skroz primiriti i da se više neće javljati to preskakanje... 😐 A da, u pravu si, svakakvih bolova bude tijekom trudnoće pa više ne znamo što je normalno, a što ne... 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    28. Ožujak 2020. 18:37

Rio aha i tvoja privatnica radi u bolnici i privatno, pa sad moraš negdje drugdje? Ma ja se iskreno nadam da će se to sve lijepo primiriti do naših poroda pa ćemo kao i sve žene moći birati rodilište koje želimo 🤞Drago mi je da ste dobro! 👍

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

mimoza
    28. Ožujak 2020. 18:54

Curke divni su vam tockasti trbuscici 🥰 a pogotovo ono sto se krije ispod trbuha 🤗
    Takodje su i psici kjut 😍uzivaju u lijepom danu.
    Mi smo tek usli u kucu, noge su me zabolile od hodanja po prirodi. 
    Vrapcic drago mi je da si bolje i da ai opet tu. Falila si 🤗

Dora4
    28. Ožujak 2020. 18:55

Danijela, pasic je divan! 🐶 za bradavicu su ti vec napisale curke, sve je to normalno 😉 hahaha bas si me nasmijala da si nam skoro fotku poslala 🤭
    Vrapcic dobro smo draga, prezivjeli petak, znam znam, tebi je zaokruzen tjedan (mi na forumu smo ti puhale trubice samo da znas! 🥳😘), a meni stres samo da prodje dan jer svaki put nesto iskrsne petkom hahah 😋
    Nego, u medjuvremenu dok si bila u online izolaciji su Rode izbacile online tecaj za trudnice..mogle smo se prijavit do jucer u 12h, ogranicenje je bilo da si 28 tjedana trudna, ali na kraju to nigdje nije provjeravano..
    Slala sam danas Rose linkove (tecaj je dostupan samo do ponedjeljka!)..(Rose, jesi se uspjela prijavit?? )
    Pa ako budes zainteresirana javi mi se na 
    krafnice2020@gmail.com, naravno to vrijedi i za ostale curke koje nisu uspjele prijavit, a htjele bi proc tecaj 😘

zmya
    28. Ožujak 2020. 18:57

Hvala curke na savjetima! Mislila sam se uzet taj pojas al evo onda cu pricekati i rodiliste i savjet doktora tamo sto kazu.
    Kad ste u zivotinjicama, evo ‘mojih’ zvjerkica, sa starcima su u Dalmaciji, al ko da su moje :) 
    https://ibb.co/nMBnhDH Frendicu sam malo obojala 😂
    https://ibb.co/LtPnsb2
    https://ibb.co/Hr8nmJ9

• Bebac24
    28. Ožujak 2020. 18:59

Ajmeee napisem post i nestane jaaao
    Vrapcic mi smo dobro, bh skoro pa i nema po par dana. Odmaram ali i radim. 
    Sve teze mi pada to lezanje jer sam na kaucu skoro pa od pocetka. 
    U 3navrata me muz pitao sta radim da mi je guza tako cvrsta, mislim si i tebi bi utrnula od kauca da lezis toliko mj skoro po cijele dane.
    Nisam neka od volje u zadnje vrijeme, kad sam sama ne pase mi, kad su decki doma ne pase mi... Mah... 

Za aureole da one tamne i rastu 😊 mene bas sin jucer pitao da zasto su tako tamne dosle hehhe 
    Steznik, u prvoj nisam ali mislim da ovaj put hocu ali samo dok setam i nosam. 
    Peseki i maca su preslatki 🥰

28. Ožujak 2020. 19:03

CurlySue

mrvičak

CurlySue

Dan tockice 😁 ja sam danas u setnji i ciscenju pa me bas i nema. Drago mi je da ste sve dobro i da sve situacije idu na bolje.
    Mrvicak, peeling od palente i ulja cuda radi 😉
    Zmya, u skorije vrijeme u bolnici te jos pogleda fizijatar/fizioterapeut (fizi nesto 😂) zbog cestih problema s dijastazama i oni znaju preporucit treba li ti pojas ili ne zbog jacine trbusnog zida. Ukoliko ti je trbusni zid dovoljno jak, cak ne preporucuju pojas da se tijelo samo vrati u normalu. Frendici su rekli da bi joj pojas napravio vise stete nego koristi i onda ga nije nosila…

Hvala na savjetu. Pokušat ću jer sma baš osjetljiva i inače idem na brazilku jer mi je britvica noćna mora bila no otkada sam imala problema sa hpv, prestala sam i brijem se ali treba proći inače bar tjedan dana, a sada u trudnoći najmanje 20 dana. Noge nisam krenula sigurno mjesec i pol, a nemam dvije dlake.

Znam situaciju u potpunosti… Ja ne smijem britvicu ni pogledat, sve se odmah upali. Sad mi dlake uopce ne rastu i tocno mi zao platit depilaciju 😂
    Kupila sam i onu rukavicu za peeling, otad mi se koza preporodila. Ako imas mogucnost igdje, odi na lycoon vosak za brazilku, a secer za noge… Totalni preporod za kozu, a iscupa sve. 😁

Išla sma na to prije uvijek. Brazilska i noge. Ali ginek. mi je strogo zabranio dizanje dlaka u salonima, a noge nemam potrebe preko zime. Ništa pretrpit ću malu bol 😬😬😬

Rose1
    28. Ožujak 2020. 19:06

Rio bas uzivate, predivna priroda i psici🥰

Vrapcic jeeeee javila se ti nama❤zao mi je sto je potres tsko utjecao na tebe i nadam se da ces biti za koji dan biti bolje,tj.sigurna da hoces...drago mi je da osjetis bebicu i uzivas u tome❤

Bebac jooooj, nadam se da ce se zub smiriti, pa bas nam je tesko, ko da smo u ratu☹
    Danijela kao sto su rekle cure, to je sve normalno
    Predivan je pas🐕🥰
    Kaktusica vjerujem da doktori jako paze i da se nece zaraziti
    Zmya joooj preslatka maca i psic🥰

💙

Rose1
    28. Ožujak 2020. 19:07

Dora hvalaaaa puuuuno❤🤗 jesam, jesam, pogledala pola, sutra cu nastaviti, korisno

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.