Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trancie
    28. Ožujak 2020. 14:44

Cao cure ❤️Evo citam od jutros pa nikako procitat do kraja!!!!
    Mrvicak, Mare i ostale tockice divneeee ste 🥰
    Kaktusice taj tvoj pas je presladak 😍meni su ti mali predragi, velikih nisam ljubitelj!
    Kod nas neko bezvezno vrijeme ali smo isto ja i cura napravile djir po ulici kad vec nema nikoga!!! Bar malo da zraka uhvatimo jer ce stvarno inace bit kako kaze ona slika “ da je karantena prvo masterchef a onda zivot na vagi “ 🤣🤣🤣🤣
    Kolacici i ostale delicije koje stavljate stvarno ne pomazu 🤣🤣🤣 odmah sam gladna 🤦🏼‍♀️
    Uzivajte u vikendu 🤭

Trancie
    28. Ožujak 2020. 14:49

Anavo a ljeto je, je sigurno dovoljno; brzo se to sve osusi ako je stani pani bas situacija!! A ako ste visoki bolje ulagat u 62 taj mislim da se ipak vise nosi!!! 
    Moja je 50 cm bila i nekako je sporo rasla pa smo mi sve dugo nosili , a nismo niski nesto posebno ! Ja 174cm, muz 187 cm ( mislim. 🤣🤣) 

Dora4
    28. Ožujak 2020. 15:00

Trancie sram te bilo da ne znas koliko cm je muz 😂😂😂😂
    Maggy mljaaac pravi mamin kolac 🤤
    Rio sta si nisi dala nadimak Ljubicasta? Zasto nam saljes sliku cicke, ocemo trbuhe 😋 (znam da si fotkala mijau!)
    Anavo dosta ti je, brzo ce se sve to prat i susit, a i stignes nakupovat jos ako bas vidis da treba! 😘

Rose1
    28. Ožujak 2020. 15:01

Dora i ti u tockicama🤣😂🤣nista bez tockica
    Maggy bravooo, izgleda jaaaako fino
    Amneris ni meni nije jasno...za poluditi, radio decko rostilj vani pa sam malo provirila...sunce, toplo, dan ko izmisljen

💙

Dora4
    28. Ožujak 2020. 15:03

Mi se satrali u musaki i matovilcu, prvi rucak u 13h, onda dolazila sat vremena k sebi pa u 14h opet smlatila porciju kao da nisam jela 6 dana..strasno!! 🙈 mislim da cu sad zaspat do deserta (svjeze borovnice s kindericem buhahaha)...

Trancie
    28. Ožujak 2020. 15:05

Dora trudnicki mozak 🤣🤣😬
    Inace ne pamtim nista, sad se samo pravdam trudnocom 😱🤭
    Meni je danasnji dan bas samo za odmaranje i lezanje! 

Vrapčić123
    28. Ožujak 2020. 15:31

Pozdrav curke moje lijepe 🥰
    Htjedoh vam se samo kratko javiti da ne brinete, a i također vam reći da mi jako falite 🌺 Nadam se da ste mi sve žive, zdrave i da je sve ok sa vama i vašim bebicama. Mi smo ok, malo sam valjda došla s sebi, iskreno nisam ni znala da se tako jako bojim potresa, od nedjelje iskreno nisam spavala skoro uopće, muž spava normalno, a mene ti potresi ubili u pojam doslovno. Na svaku manju buku reagiram 🤦‍♀️Bebica se lijepo javlja, po tome vjerujem da je sve ok s njom. Pretpostavljam da kao i mnoge od vas čekam pregled ko ozeblo sunce. Ja ću na žalost ovaj tjedan saznati hoću li uopće moći nastaviti voditi trudnoću kod svog doktora koji me vodi od početka, jer eto radi u KBC i privatno, pa eto kao i mnogi vaši doktori je dobio zabranu rada obzirom na situaciju. Tek ću saznati što će biti s tim svim, a nadala sam se porodu u Petrovoj. A Petrova urušena od potresa, to sve znate. Ukratko, mi smo doma naravno, nigdje ne idemo, pretpostavljam kao i vas većina prisutnih... 
    Nadam se da nisam propustila nešto važno… Ukoliko jesam ako me koja može uputiti bila bih zahvalna 😘
    Ljubim vas sve 😘😘😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    28. Ožujak 2020. 15:35

Pokušavat ću pročitati zadnjih desetak - petnaest stranica, no pretpostavljam da ću biti u zaostaku svejedno. 
    Pusa svima 😘😘😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• anav05
    28. Ožujak 2020. 15:39

Tratincic, Dora, hvala cure  na odgovoru, i ja se nekako mislim da će biti dosta, tako za tih prvih mjesec dana :)
    Vrapčić, žao mi je čuti da te još muči potres, i vjerujem da si 100 puta čula da će sve biti u redu pa ja neću po istom već se slobodno javi kad je kriza, znaš da smo mi tu.
    I kakva Petrova, Sv.Duh smo rekle, kad ja kažem Vrapčić, ti vičeš 1,2,3
    Čuvaj se

dana130
    28. Ožujak 2020. 15:58

Rio bas ti je divno 🥰
    Ja i muz sjediki na balkonu preko 2h, bas smo mjerili temp, u hladu 25,skinuli senu kratke rukave, milina. Iako more ne vidim od "magle"
    Danas ni nisam gledala vijesti, niti citala i sad vidim da je zagaden zrak i sad mi muka jer smo biki na zraku, evo bas sam luda. Sad si iscjedila narancu i citam sta ima kod vas pa idem malo pospremat da zaboravim na sve. 
    Vrapcic, saljem ti ouno virtualnih zagrljaja. Nemam ti sto pametno za reci, tu smo stabgod ti zatreba ❤️
    Anavo, ja sam danas probala pravit popisbsto mi treba za bebicu od robice, i koliko god pisem sve mi djeluje nekako premalo. Kratke rukave, duge, izgubim se pa odustanem i tako u krug 🤷‍♀️

Baby girl 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.