Vrapcic drago mi je da si se javila 😘 meni je 2 dans trebalo da dodjem k sebi od svega (u ri, gdje nije ni bilo tako jako), pa vjerujem da tebi treba malo vise vremena. A kolikk citam bilo je jos podrhtavanja. Ne brini, jos koji dan i bit ces ok 😘
Rio divni su pasici i zelenilo ♥️🌿 pravi odmor za dusu uz sve to 👍
Kaktusica ja sam danas ne znam koliko puta protrcala kroz kuhinju, blagovaonu i dnevni dok smo imali taj poligon tako da nasla sam aktivnost umjesto setnje 😁 moram upalit brojac koraka drugi put 😂
Vrapcic nadam se da ces zaboraviti tu epizodu sto prije.. a eto, nisi ni mogla znati ako ne pamtis niti jedan drugi potres- nadam se da se vise nijedan nece ponoviti u nasim zivotima.
Mokvice hvala na receptu 🥰
Sve cure koje ste se danas slikale- bas ste me zamislile sta imam tockasto u tim svojim slatkim outfitima.
Vrapcic, nadam se da ce te brzo proci taj strah od potresa. Nisi puno prpoustila, red hrane, red smijeha, nekoliko pomaknutih pregleda.... Uvijek smo tu za tebe kisss
Ja sam zbog oneciscenosti na kraju i s balkona usla u kucu, Preskakanje srca se danas nije javljalo, ali jesu bh k i to dosta neugodne.
Danijela, sve je to normalan proces pripreme za dojenje,
Kaktusica i mene ceka sisanje stra zbog pregleda u ponedjeljak, ali ja imam malo drugaciji problem, Ne rastu mi dlake dovoljo i evo nakon skoro dva tjedna ja sam u fazi onog najgoreg prirasta kada su male i ostre pa se tesko britvicom mogu ukloniti,
Curke, jel neka od vas gledala steznik/pojas nakon poroda?
Gledam onaj neki na cicak, chicco Il scudotex, nisu preskupi. Ima li ko iskustva?
Danijela, i moje su se rasirile, ne previse, ali jesu, takoder potamnile. Iako meni jedan dan uzgledaju tamnije jedan svjetlije, muz vise to primjeti 🙈
Kaktusice, messi je predivan 🥰 kumovi imaju zenku, pa me bas na nju podsjeca. Predivan psic
Baby girl 💜
Curke, jel neka od vas gledala steznik/pojas nakon poroda?
Gledam onaj neki na cicak, chicco Il scudotex, nisu preskupi. Ima li ko iskustva?
Oba moja ginekologa za vrijeme i nakon prvog poroda su bili protiv toga. Kažu da je bolje prirodno vraćanje svega na mjesto i "disanje" mišićima. Ja sam trbušne mišiće vratila za mjesec dana. Ali doslovno! Tijelo pamti 😃
Kaktusica, Mrcičak, Dana hvala cure.
Mažen se više puta dnevno pa baš obratim pažnju.
Trbušćići su predivni, pasići također 💓
Moja Lady 🐾 https://ibb.co/WgyvrPT
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Dan tockice 😁 ja sam danas u setnji i ciscenju pa me bas i nema. Drago mi je da ste sve dobro i da sve situacije idu na bolje.
Mrvicak, peeling od palente i ulja cuda radi 😉
Zmya, u skorije vrijeme u bolnici te jos pogleda fizijatar/fizioterapeut (fizi nesto 😂) zbog cestih problema s dijastazama i oni znaju preporucit treba li ti pojas ili ne zbog jacine trbusnog zida. Ukoliko ti je trbusni zid dovoljno jak, cak ne preporucuju pojas da se tijelo samo vrati u normalu. Frendici su rekli da bi joj pojas napravio vise stete nego koristi i onda ga nije nosila...
Rio psi su predivni 🥰🥰🥰🥰 ajme slatkoce...
Vrapcic drago mi je da si malo bolje, nedostajala si nam...svako malo je netko pitao ovdje gdje si...
Zmya mislim da necu nositi pojas, kad se sjetim vrucine koja bude pa jos i pojas.
Danijela pas je preeeeeekrasaaan 😍😍
Zmya koliko sam se raspitivala posli put, steznici se vise bas i ne preporucuju jer kao "ulijene" misice, tako da je bolje pustit da se sami vrate. Ja nisam prvi put nosila, ne namjeravam ni sad. Relativno brzo se to vrati na mjesto 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji