Dan tockice 😁 ja sam danas u setnji i ciscenju pa me bas i nema. Drago mi je da ste sve dobro i da sve situacije idu na bolje.
Mrvicak, peeling od palente i ulja cuda radi 😉
Zmya, u skorije vrijeme u bolnici te jos pogleda fizijatar/fizioterapeut (fizi nesto 😂) zbog cestih problema s dijastazama i oni znaju preporucit treba li ti pojas ili ne zbog jacine trbusnog zida. Ukoliko ti je trbusni zid dovoljno jak, cak ne preporucuju pojas da se tijelo samo vrati u normalu. Frendici su rekli da bi joj pojas napravio vise stete nego koristi i onda ga nije nosila…
Hvala na savjetu. Pokušat ću jer sma baš osjetljiva i inače idem na brazilku jer mi je britvica noćna mora bila no otkada sam imala problema sa hpv, prestala sam i brijem se ali treba proći inače bar tjedan dana, a sada u trudnoći najmanje 20 dana. Noge nisam krenula sigurno mjesec i pol, a nemam dvije dlake.
Ana tako je, nisam zaboravila na naš plan 🥰🥰🥰
Budemo se tamo dozivale ☺️ I ti se čuvaj draga i nadam se da ste dobro i ti i beba?
Rio evo mene, odlučih se nekako skulirati zbog malene. 😊 Kako si ti? Uf nadam se da si u pravu, da će Petrovu srediti taman za naš porod. Iako mi je sad više postalo svejedno u koju ću bolnicu, samo da beba bude ok. 🙏 Na kraju krajeva, to je najbitnije ❤️ Ja sam taman koji tjedan prije tebe, no možda se i poklopi, ti malo zakasniš, ja uranim i eto budemo cimerice 😊
Dora draga, nadam se da ste ti i bebe dobro?! Je li sve ok sa vama? Ma da, trebao mi je koji dan da se skuliram i zapravo sam si tako posložila u glavi, gdje god bude i kako god bude najbitnije je da ona bude zdrava i živa 🥰🥰🥰 I drago mi je čuti pozitivna iskustva sa Sv.Duh, prijateljica koja je nedavno rodila također ima samo lijepe riječi o Sv. Duhu 👍
Bebac kako si ti? Nadam se da ste beba i ti dobro? Ma nekako sam se skulirala, bit će sve ok. Moramo svi misliti pozitivno, inače bismo poludjele u ovo ludo doba 😊🙏☺️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Curke, jel neka od vas gledala steznik/pojas nakon poroda?
Gledam onaj neki na cicak, chicco Il scudotex, nisu preskupi. Ima li ko iskustva?
Ja sam dobila, u posudbi, neki koji se koristi pred kraj trudnoće da čuvas ledja i kopcaš ga na jednu stranu, a onda kad rodis kopcas na drugu.
Navodno je super.
Ja probam, ali tek tamo za mozda dva mjesca, kad udjem u zadnji mjesec...
Koliko citam recenzije, dobra stvar🙂
Ana tako je, nisam zaboravila na naš plan 🥰🥰🥰
Budemo se tamo dozivale ☺️ I ti se čuvaj draga i nadam se da ste dobro i ti i beba?
Rio evo mene, odlučih se nekako skulirati zbog malene. 😊 Kako si ti? Uf nadam se da si u pravu, da će Petrovu srediti taman za naš porod. Iako mi je sad više postalo svejedno u koju ću bolnicu, samo da beba bude ok. 🙏 Na kraju krajeva, to je najbitnije ❤️ Ja sam taman koji tjedan prije tebe, no možda se i poklopi, ti malo zakasniš, ja uranim i eto budemo cimerice 😊
Dora draga, nadam se da ste ti i bebe dobro?! Je li sve ok sa vama? Ma da, trebao mi je koji dan da se skuliram i zapravo sam si tako posložila u glavi, gdje god bude i kako god bude najbitnije je da ona bude zdrava i živa 🥰🥰🥰 I drago mi je čuti pozitivna iskustva sa Sv.Duh, prijateljica koja je nedavno rodila također ima samo lijepe riječi o Sv. Duhu 👍
Bebac kako si ti? Nadam se da ste beba i ti dobro? Ma nekako sam se skulirala, bit će sve ok. Moramo svi misliti pozitivno, inače bismo poludjele u ovo ludo doba 😊🙏☺️
Nas dvije smo super, radim od doma tako da brzo vrijeme prodje, a popodne odmaram😊
Danijela divna predivna akita 🥰😍
Nikita bas uziva pasic 😍😍
Dana hvala ti na komplimentu! Mogli bi kakav dejt dogovoriti za mog Messija i tu curu, mi vec dugo trazimo zenu za njega 😂
Zmya najbolje ti maternicu na mjesto vraca dojenje, tocno osjetis dok dojis kako se misici dolje stezu i oksitocin cini svoje. Ja sam pocela vjezbati 2-3 mj nakon poroda, ma za pola godine ako si se prije kretala i bila u formi sve sjedne na svoje mjesto. Ja sam i.menstruaciju dobila nakon 7 mj. iako sam.jos poslije dojila.
Danijela meni su se također bradavice izmijenile u odnosu na ono što su prije bile, također su tamnije i veće, no i grudi su veće također. Ali meni je jedna cicka veća od druge, hehe 😂😂😂
Mokvica ma kad se tlo primiri, bit ću i ja ko nova! Tako da će to sve proći, pa ne može valjda sad opet neki jaki potres.
Bebac nadam se da će te zub prestati boljeti 🤞🤞🤞
Kaktusica kako si ti, beba, sin, muž? Nadam se iskreno da ste svi dobro i da ste zdravi! Ma tlo se mora primiriti, do tad ću i ja doći k sebi. A nisam znala da sam takav plačljivko i strašljivko. 🙈 Sad mi je jasno zašto volim gledati one glupave filmove katastrofe, to je valjda nešto u podsvijesti 🤦♀️😂😅
Mene ti samo love ti menstrualni bolovi (manje dosta) i bh ali kada hodam, dižem se i tako... A kad mirujem sve ok. A sutra je 10.dan antibiotika, tako da vjerujem da je on odradio svoje. UK je bila sterilna 😅😅😅
Tvoja? Ti si bila također trebala predati?
Danijela meni su se također bradavice izmijenile u odnosu na ono što su prije bile, također su tamnije i veće, no i grudi su veće također. Ali meni je jedna cicka veća od druge, hehe 😂😂😂
Mokvica ma kad se tlo primiri, bit ću i ja ko nova! Tako da će to sve proći, pa ne može valjda sad opet neki jaki potres.
Bebac nadam se da će te zub prestati boljeti 🤞🤞🤞
Kaktusica kako si ti, beba, sin, muž? Nadam se iskreno da ste svi dobro i da ste zdravi! Ma tlo se mora primiriti, do tad ću i ja doći k sebi. A nisam znala da sam takav plačljivko i strašljivko. 🙈 Sad mi je jasno zašto volim gledati one glupave filmove katastrofe, to je valjda nešto u podsvijesti 🤦♀️😂😅
Mene ti samo love ti menstrualni bolovi (manje dosta) i bh ali kada hodam, dižem se i tako… A kad mirujem sve ok. A sutra je 10.dan antibiotika, tako da vjerujem da je on odradio svoje. UK je bila sterilna 😅😅😅
Tvoja? Ti si bila također trebala predati?
Uf, to nisan gledala, doduše prije mi je jedna bila neznatno manja od druge. Toliko san se bila uznemirila da san skoro jednu slikala pa je stavila da procijenite jel ok 🙈
Trudy, Kaktusica to je do sada bila naša beba, sad će bit starija seka kako je moj muž već zove 😁
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Trudy, Leonie ma u pravu ste, bit će sve ok. Primiri će se tlo i nadam se da ćemo svi skupa zaboraviti to što je bilo. Samo naprijed i pozitivno 💪🤞😊
Mrvičak draga otkud preskakanje srca? Ma proći će taj strah, sigurna sam... Bit će to sve ok, sad smo mirni idućih 140 godina 🤞🙏🤞🙏
Curke peseki i mice su vam preslatki 💜💙❤️
Yvette ma bit ću ja ko nova za koji dan, ne može nama ženama i uskoro mamicama neki potres i virus. Sve ćemo mi to nadvladati... ☺️ Kak se moj muž zeza da sam ja mali kit, a unutra imam malo mladunče kita. Pa eto zbog mladunčeta moramo biti jake 😍 Kako si ti?
Ana drago mi je da ste beba i ti dobro! 😘😘
Dan tockice 😁 ja sam danas u setnji i ciscenju pa me bas i nema. Drago mi je da ste sve dobro i da sve situacije idu na bolje.
Mrvicak, peeling od palente i ulja cuda radi 😉
Zmya, u skorije vrijeme u bolnici te jos pogleda fizijatar/fizioterapeut (fizi nesto 😂) zbog cestih problema s dijastazama i oni znaju preporucit treba li ti pojas ili ne zbog jacine trbusnog zida. Ukoliko ti je trbusni zid dovoljno jak, cak ne preporucuju pojas da se tijelo samo vrati u normalu. Frendici su rekli da bi joj pojas napravio vise stete nego koristi i onda ga nije nosila…
Hvala na savjetu. Pokušat ću jer sma baš osjetljiva i inače idem na brazilku jer mi je britvica noćna mora bila no otkada sam imala problema sa hpv, prestala sam i brijem se ali treba proći inače bar tjedan dana, a sada u trudnoći najmanje 20 dana. Noge nisam krenula sigurno mjesec i pol, a nemam dvije dlake.
Znam situaciju u potpunosti... Ja ne smijem britvicu ni pogledat, sve se odmah upali. Sad mi dlake uopce ne rastu i tocno mi zao platit depilaciju 😂
Kupila sam i onu rukavicu za peeling, otad mi se koza preporodila. Ako imas mogucnost igdje, odi na lycoon vosak za brazilku, a secer za noge... Totalni preporod za kozu, a iscupa sve. 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji