Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kaktusica
    28. Ožujak 2020. 21:28

Evo i mene, kaze mi muz da je korona uzasna, da nikad nije cuo takvo disanje, dvoje ih je spojio na respirator danas, bas je njega zapalo da ima prve teske s koronom, isli su hitno za Split, uzas...kaze da zvuci kao obostrana teska upala pluca, strasno... 
    I ja tesko disem  sva sam zapuhana al ja onace imam nekakvu astmu, ovo ljeto me dr.skinuo s terapije, dotad sam.bila na Budelin Novolizeru, 2 potiska dnevno. Onda mi se stabiliziralo a i otkad ne radim nisam u doticaju s virusima pa mi nista ne potencira gusenje. Ovo sad je do trudnoce, napravim par koraka po kuci i pusem kao slon.
    Vrapcic super za sterilne nalaze 🥰 Bas sam se pitala sto je bilo. Ja jos ne znam, muz odnio u cetvrtak a danas sam se jedva cula s njim, nije jadan stigao ni nazvati pitati, nadam se da cu sutra saznati.

Trudy
    28. Ožujak 2020. 22:31

Gledam ovaj tecaj, prosla sam pola al mi se pocinje spavat. Jako lijepo sve objasnjavaju 😊 hvala ti jos jednom Dora na linkicu 😘

Anchy_23 🌈 🌸
    28. Ožujak 2020. 22:43

Cure moje za lijep zavrsetak dana jedna lijepa vijest ja sam vam se danas udala! 🎉🎊🌸👰
    Nisam nista pisala o tome jer je situacija do zadnjeg trena bila neizvjesna. Zbog korone naravno! 
    Kum nije iz Zagreba pa smo cekali dal ce dobiti propusnicu samo na temelju toga da ce biti kum 🙈 dobio ju je u srijedu. 😅
    Upute u maticnom su bile da nas samo 4 smije biti. Znaci mi i kumovi. Maticarka je imala masku i rukavice morali smo dezinficirati ruke na ulasku. Bilo je pomalo komicno. Maticarka je bila bas super i brzo se to odvilo. Slikali smo se i sa maskama fore radi. 
    Bilo je bas slatko i bez stresa. A kasnije ce biti prilika za slavlje kad se rodi bebac i kad nam korona to dopusti. 
    Jos nam je sjalo sunce dan savrsen ☀️
    Evo jedne slicice 😊
    https://ibb.co/DK9S5Vf

Maggy_1
    28. Ožujak 2020. 22:50

Ancy čestitam od srca i želim vam puno sreće u budućem zajedničkom životu 🥰

yvette
    28. Ožujak 2020. 22:57

Ancy_23

Cure moje za lijep zavrsetak dana jedna lijepa vijest ja sam vam se danasudala! 🎉🎊🌸👰
    Nisam nista pisala o tome jer je situacija do zadnjeg trena bila neizvjesna. Zbog korone naravno!
    Kum nije iz Zagreba pa smo cekali dal ce dobiti propusnicu samo na temelju toga da ce biti kum 🙈 dobio ju je u srijedu. 😅
    Upute u maticnom su bile da nas samo 4 smije biti. Znaci mi i kumovi. Maticarka je imala masku i rukavice morali smo dezinficirati ruke na ulasku. Bilo je pomalo komicno. Maticarka je bila bas super i brzo se to odvilo. Slikali smo se i sa maskama fore radi.
    Bilo je bas slatko i bez stresa. A kasnije ce biti prilika za slavlje kad se rodi bebac i kad nam korona to dopusti.
    Jos nam je sjalo sunce dan savrsen ☀️
    Evo jedne slicice 😊
    https://ibb.co/DK9S5Vf

Čestitam gospođo ! 🥰🎊🎉🎊

dana130
    28. Ožujak 2020. 22:59

Ancy dobrodosla u klub 👰💍
    Sve najbokjeni najljepse u zajednickom zivotu 🥰❤️

Baby girl 💜

• CurlySue
    28. Ožujak 2020. 23:06

Ancy, zaista jedinstven pocetak jedne nove price 😃 cestitam! 

Leonie90
    28. Ožujak 2020. 23:12

Ancy kakve lijepe vijesti za kraj dana. Cestitke 🥰🥰

• Bebac24
    28. Ožujak 2020. 23:17

Ancy cestitke 🥂🐞🥂 bas fora, imat cete jos jednu pricu za ispricati bebacu ❤️❤️

mimoza
    28. Ožujak 2020. 23:22

Ancy cestitam tebi i muzicu 🥰 da uvijek budete sretni i zaljubljeni jedno u drugo❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.