Fenjer jos mi nije iscurio ali vidim da se priprema samo sto ne procuri. Mislim i ja da to nista ne znaci, vidjet ces uostalom, to je borba sa zivcima, ustrajnosti i neispavanosti, o tome najvise ovisi uspjesnost. Ali treba mislit pozitivno, bit ce mljekeca 😘
Kaktusica, mrvičak da, i mislila sam da nije garancija za uspjesno dojenje, ali rekoh mozda je netko od vec postojecih mama imao dobro iskustvo s tim.. U svakom slucaju iznenadilo me, meni dosta toga ide, kad stisnem krene bas, nisam pokusavala do koje granice jer me strah da ne navucem 😅 hvala na odg cure.
Mrvičak jel ti stalno od tad curi? Jel se pojacava ili?
Fenjer i meni zna curkati, ali dosta malo. Primjetim na majici, i to vise iz lijeve. Kako koji dan.
Baby girl 💜
Cure nema sanse da se vratimo u zg...nas 4 u 50 kvadrata u stanu, muz mora raditi, decki mu skacu po glavi, ja ne znam ni sto bi ni kud bi s njima..tako da ostajemo na viksi do daljnjega...ovo sto su mislim Rose i Mila napisale ulijeva mi nadu da cu uspijeti..nije nam ni tu idealno ali puno bolje nego u zg...a jadne mama i baka se ne mogu od stete na kuci od potresa ni vratiti u zg, a ni sestra u svoj stan..kod nas u stanu bar nema steta..
ne znam kak se vi ostale mamice borite sa svojim klincima ak nemate dvorista, mislim da je to za poludit, bez obzira kolko su stari...
Daisy sretan rockas 😊🎉🎊🎈🥂🎂
Cin jedan….s time sam se dosta borila, jednom bio i cin dva....sad mi je sve ok...rijesila vaginalnim probiotikom linex lady, bilo ih je 14 u pakiranju, nazalost to vise ne proizvode pa uzmem neki drugi s vremena na vrijeme prevencije radi...dr. na svetom duhu koji mi je rekao da pocnem to uzimati rekao je da nekim zenama pomogne nekim ne, meni srecom je..a moja gin da prilikom poroda valjda kak beba izade zna to sastrugati..tako nesto...
Dora nadam se da nije nista ozbiljno, ali vjerujem obzirom na sve da ti sad vec dosta dobro i sama procijenis kad treba reagirati, kad ne 😉
Eh da, jos sam htjela napisati da moja gin ne odgada preglede..ja sam sama svoj odgodila jer sam bila prosli tjedan u pon na sv.duhu na anomalyu, pa obzirom na situaciju nisam imala snage sad ovaj pon sto ce doci kemijat kako do zg pa sam je zvala ali rekla je da moram obvezno unutar mjesec dana anomalya doci na kontrolu i dala novi termin unutar tog perioda, ja sam cak htjela mozda za jos tjedan prolongirat..tako da stvarno ovisi o doktoru...
Rose bravo za dobar pregled :)
Kolacic cestitam na curici 🌸, a Leptir tebi da deckicu 💙.
Mimoza cestitam na okruglih i velikih 30 tjedana, vidim da ste ih lijepo proslavili na jezeru ☺.
Dora uzivaj sa muzicem i bebicama, meni je to nase pozdravljanje bebe kad sam bila u bolnici toliko falilo a mogu misliti kako je tek tebi bilo koja si dugo bila :/
Daisy sretan rodendan 🤗🎂🥂👏.
Ante 💙 Maro 💙
Mrvicak, meni ide 💙, ne 🌸. 🤭
Isabela, kao sto ti je netko vec napisao, moze biti od implantacijskog krvarenja, sto je sasvim normalno u tim tjednima. Ako ti je pregled ok i nisu na uzv vidjeli hematom, nema biti sto drugo. Vidjet ces da ce ti se taj iscjedak pojavljivat kroz mnoge tjedne kako ce se maternica siriti. Dok je tako smede i povremeno, uredu je. U slucaju svjeze krvi se javi lijecniku. 😉😊
Hvala vam na odgovorima. Nadam se da je do toga sirenja maternice, pucanja kapilara i slicno jer hematoma nemam, duphastone pijem. Al svaki dolazak na wc mi je nocna mora.
[/url
Zmyjoooo sto ucini s tim buhtlama!! 🤤🤤🤤
Ajme mekane su ko dusa, tope se u ustima 🤤🤤🤤
Radila sam pola recepta, pojeli smo pola odmah 😳
https://imguh.com/image/6cvNO
Sortiraj odgovore
Najstariji