Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kaktusica
    26. Ožujak 2020. 17:33

Rose divne vijesti, bas sam happy da je pregled prosao super i da nisi imala problema s propusnicom! Sad uzivaj u blazenom stanju 🥰🥰
    Daisy SrEtAn RoĐeNdAn 🎊🎉🎈
    Dora vjerojatno kako maleni raste i namjesta se pritisce ti jace mjehur, ne vjerujem da ti je upala jer si nedavno radila urinokulturu i sve je bilo ok. Mene danas sve zivo boli, krizni ligamenti, ledja, kriza, trtica a onda secer na kraj proboo me grozan isijas, valjda je malena pritisnula neki zivac, od kuka preko guze do koljena, fijuuuu ⚡ Uzivaj sa muzicem, to su predivni trenuci koje ste tako dugo cekali i stvarno treba uzivati i shvatiti da su te malene zivotne radosti ono sto cini smisao zivota ❤
    Isabela moguce da je implantacijsko krvarenje ili hematom, ako se pojaca svakako podji do ginekologa. Meni je bilo tako nekih 10ak dana, bila sam par mjeseci na Duphastonima i proslo je. Nadam se da nije nista opasno,  sretno 🥰

26. Ožujak 2020. 17:42

Tnx na seriji, budemo bas pogledali, barem nesto korisno. 
    A da vas pitam, jel se desilo kojoj od vas da joj je krenuo kolostrum/mlijeko?? Ja sam sinoc primjetila da je krenulo. Jel to bar znaci da cu imati mlijeka kad rodim? 😅

dana130
    26. Ožujak 2020. 17:43

Rose, odlicno, bas mi drago da je pregled super prosao.🥰
    Dora, ma da, nemoj se brinuti, znam da sve pusemo na hladno, ali i sama si imala iste bolove, em bebice osjetis, proc ce cim i deckic promjeni polozaj 😘 uzivaj sa muzem u ostatku dana 🥰
    Mimoza, ovo mi je idealno, osjetim, a nije jos bolno, vecinom, prema mjehuru bas zna nezgodno udariti 😂
    Daisy, sretan rodendan, zelim ti sve najbolje i najljeose i neka svaki sljedeci bude ljepsi ❤️ tskoder cestitke na ulazak u 6 mj 🥰

Baby girl 💜

Trudy
    26. Ožujak 2020. 17:44

Daisy sretan rođendanko 🥳
    Rose drago mi je da je sve proslo ok i da bebacica dobro napreduje 😘
    Ostalo nisam bas popamtila, dora vidim opet u bolovima 😞 nadam se da ce brzo proc, bas nikako da te postede malo 🤨
    Cestitam i ostalim curkama na urednim pregledima, novim curkama i deckima u grupi 😊
    Meni bebac sinoc do 3 nije dao spavat, imao je neki boksacki mec. Tako da danas sam sva za nista, muz isto sav zivcan, mali danas nikako na wc pisat, valjda sam ga 10 puta vec presvukla... Bas mi se naslozilo sve... Ali! Dizu se evo zmyne  buhtlice da nam poprave dan 😁

• CurlySue
    26. Ožujak 2020. 17:45

Mrvicak, meni ide 💙, ne 🌸.  🤭
    Isabela, kao sto ti je netko vec napisao, moze biti od implantacijskog krvarenja, sto je sasvim normalno u tim tjednima. Ako ti je pregled ok i nisu na uzv vidjeli hematom, nema biti sto drugo. Vidjet ces da ce ti se taj iscjedak pojavljivat kroz mnoge tjedne kako ce se maternica siriti. Dok je tako smede i povremeno, uredu je. U slucaju svjeze krvi se javi lijecniku. 😉😊

Rose1
    26. Ožujak 2020. 17:48

Hvala drage moje❤
    Kaktusica meni ti beba u pocetku pritiskala zivac pa me isijas rasturao, pomaknut ce se bebica
    Trudy bas mi zao sto ti je takav dan, ali sutra je zato novi i bit ce supac😉

💙

Fluffy
    26. Ožujak 2020. 17:51

Daisy sretan ti rodendan 🥰🥰🥰🥰🥳🥳🥳🥳🥳🎂🎂🎂 lijepo ga proslavi. 😀

Kolacic
    26. Ožujak 2020. 18:08

Daisy100

Kolačić i Rosesuper za lijepe vijesti s pregleda! 😍
    Leptirmi se pratimo u dan! Isti dan bi nam trebali stići naši dječaci 💙
    Ja sam napravila tortu sinoć, slavimo moj rođendan danas! Nas dječak, muž, ja i mace💕
    Bila sam sinoć malo tužna sto neću moći biti s obitelji i prijateljima, ali opet toliko sam zahvalna na svemu sto imam!

Daisy100 sretan ti rođendan!!! 🥳🎂🧁🎈

• anav05
    26. Ožujak 2020. 18:09

fenjer

Bok curke! Da vas pitam, nedavno se spominjala dokumentarna serija o bebama na Netflixu, ne mogu se sjetiti kako se zove, moze netko ponoviti? 😁 jel jos sta pametno gledate na Netflixu?

Ja tamam danas zavrsila gledati, ako na tu mislis.
    Babies.
    Ima 6 epizoda i prati bebe u najvecim dogadjajima zivota prve godine.
    Super je😊

26. Ožujak 2020. 18:14

fenjer

Tnx na seriji, budemo bas pogledali, barem nesto korisno.
    A da vas pitam, jel se desilo kojoj od vas da joj je krenuo kolostrum/mlijeko?? Ja sam sinoc primjetila da je krenulo. Jel to bar znaci da cu imati mlijeka kad rodim? 😅

Meni je krenuo od 17.tjedna. Kada stisne iscuri iz lijeve sise. Mislim da to nije garancija za uspješno dojenje i količinu mlijeka 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.