Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mirtasiric1
    25. Ožujak 2020. 10:56

Jutro svima, eee što se tiče doznaka dok. šalju skupno na HZZO, bar nešto da nam olakšaju, ali poslodavcu ipak moramo sami 😷. Ne znam kako kod vas ali mene ovo često mokrenje dovodi do ludila. Lijepo se namjestim i onda opwt, pa opet uffff. Lijeva strana mi je drvena. Najčešće sam na ovom trudničkom jastuku, stavim ga u krug na kauč a noge na loptu. 

Rose1
    25. Ožujak 2020. 10:58

Bebac neka si se ti pocastila shopingom i drago mi je da ti stizu kolica, ali stvarno puuuuno za prijevoz

💙

Amneris
    25. Ožujak 2020. 10:58

Rose1

Za slanjedoznaka na hzzo el saljemo na ono pisarnica-rijeka@hzzo.hr??

Meni su tako rekli, da!

Rose1
    25. Ožujak 2020. 10:59

Mirtasiric1

Jutro svima, eee što se tiče doznaka dok. šalju skupno na HZZO, bar nešto da nam olakšaju, ali poslodavcu ipak moramo sami 😷. Ne znam kako kod vas ali mene ovo često mokrenje dovodi do ludila. Lijepo se namjestim i onda opwt, pa opet uffff. Lijeva strana mi je drvena. Najčešće sam na ovom trudničkom jastuku, stavim ga u krug na kauč a noge na loptu.

Znaci doktori salju??? Superrrr...sutra idem kod ginek.pa cu bas pitati

💙

Rose1
    25. Ožujak 2020. 11:01

Amneris

Rose1

Za slanjedoznaka na hzzo el saljemo na ono pisarnica-rijeka@hzzo.hr??

Meni su tako rekli, da!

Tnx, sad cemo vidjetj salju li to ipak doktori? Ne znsm jesam li dobro skuzila Mirtasiric

💙

kaktusica
    25. Ožujak 2020. 11:05

Jutro!
    Rose i Eovyn kako lijepe pupice, bas ste divne 🥰🥰
    Oprala sam nekako onog prasca cupavog al bio je dobar pa smo zacas bili gotovi. Pita mene danas susjed da zasto bosim psa (jer ja ga nosim do parkinga gdje nema nikoga u tek tamo ga spustim da obavi i opet ga nosim nazad) a onda sam mu rekla da svako malo vidim s balkona kako neki ciketaju (pljuju) po cesti, na to moze stati i pas i cipela pa ta ista cipela na tepih... Eto koliko daleko moramo razmisljati. Ja sam stavila jedan mokri rucnik natipljen s nalo domestosa pa istrljam djon od cipela i onda se odmah prezujem i nosim ih susit na balkon. Uzas.. 
    Muz mi isao po doznake i sad ih moram skenirati pa slati mailom, nadam se da cu moci i kod poslodavca tako. Glupo mi je sto uopce mora ici osobno po doznake.  
    Dora salica ti je zakon 😍
    Gledam sad nase lokalne vijesti, kazu da nema novozarazenih, je, mos mislit...

• Bebac24
    25. Ožujak 2020. 11:09

Rose1

Bebac neka si se ti pocastila shopingom i drago mi je da ti stizu kolica, ali stvarno puuuuno za prijevoz

Da.. Ovih 86 je isto puno ali i da idemo po njih min 50€  se potrosi+4 h minimalno tu i tamo. A ko zna kad ce bit "sigurno" za putovati. Pa bolje da platimo tako. Do 30.3 bi trebala stici 😊

25. Ožujak 2020. 11:10

Jutro cure. Da se javim prije škole s Davidom. 
    Doznake - moja ginekologica direktno proslijedila HZZO-u
    Dora - stvarno mi je žao zbog roditelja, riješit će se to brzo.
    Rose, super izgledaš, prava fit trudnica. 
    Ja sam gledala po stranicama (h&m, c&a, zara,...) bodiće i ostalo i nigdje brojeva 50 i 56, onoga što mi se sviđa i da je u boji za curice 🤦‍♀️
    Jutros sam bila super, čak i kruh zamijesila, a sada prijavljujem teške oči, kao da mi se spava, kao neka slabost. Odmah sam pomislila na koronu. Sada sam u strahu. 

yvette

Eovyn bas ti je lijep trbuscic, super si 😍
    Rio zakon mi je to za pauka kako ga ne diras...mi smo proslo ljeto imali macaklina u stanu, u pocetku sam se grozila ali jadnicak bi nas se tako prepao da bi pobjegao iza ormara ili tv kad bi usli u sobu i upalili svjetlo pa mi ga je doslo milo. To je bio nas kucni ljubimac. Nakon nekog vremena je izasao.

DanijelaBB

Dobro jutro curke 💓
    Evo ja i moja curka na punih 25 tjedana 👸
    Rose i Eovyn slatke i fit trudnice ste obe.
    Becutan… znan da lipo miriše, ali po sastojcima općenito njihova kozmetika nije baš dobra pogotovo zato što se koristi za bebu i njihove potrebe. 
    Propusnice… ja san isto čitala da civilna zaštita ne izdaje propusnice u svrhu pregleda već samo doktor obiteljske medicine, ali nakon šta san im lipo objasnila da mi je doktorica također u drugom mjestu gdje sam odrasla pristali su mi je izdati i oni. Doduše dobila sam i od doktorice na mail, ali treba mi za muža da me vozi jer je meni tlaka.

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.