Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • 0Afrodita0
    23. Ožujak 2020. 16:27

PROPUSNICE iako mi doktorica nije bila upoznata s tim prvi put kad sam ju zvala, rekla je da ce se raspitati pa me povratno kotaktirati. Maloprije me nazvala rekla da dodem danas ili sutra po tu potvrdu. Idem u cetvrtak na pregled i morala je tocno sve napisati gdje idem, zasto idem, kad u koliko sati...tak da et, nije bilo velikih problema

• CurlySue
    23. Ožujak 2020. 16:32

Ancy, zmya, treba vam samo lista 6 zadnjih placa (pune, isplacene) od poslodavca, doznake, zahtjev ispunjavate od hzzo, na njega se upisuju podaci i br tekuceg na koji ce bit isplata. 😉 I novci sjednu oko 20. u mjesecu pa ce vam vjerovatno prvu bit tesko docekat ako idete s pocetkom mjeseca 😉

Mila7
    23. Ožujak 2020. 16:53

Evo da vam se javim, bas sam tuzna jer mi je do sada dijete bilo na vikendici u Zagorju, na svjezem zraku i u dvoristu. Danas sam dobila od policije info da se moramo vratiti u mjesto prebivalista (Zg) jer u suprotnom biti ce kazne.
    Tako da muz, ja i mali danas se vracamo u Zg, u prokleti neboder na 13.katu a jos sam istraumatizirana od potresa... 
    Oprostite sto vas opterecujem al bas sam tuzna :(

Žuža
    23. Ožujak 2020. 17:13

Mila pa kak znaju di si 😱 Odakle im tvoj broj? wtf?

• anav05
    23. Ožujak 2020. 17:15

Dora4

Ancybude li se moglo ic na porod mislim da ce propustit i sve koji nemaju papir iz objektivnih izvanrednih okolnosti! Nemoj unaprijed brinuti, odradit cemo to same ako budemo morale i ne bude drugog izbora, a sigurna sam da cemo i to uspjet bude li potrebno!! 💗
    Kaktusice,odes li i ti, tko ce odradit medjusmjenu? Halo, bit ce minusa u satnici!! Fino si se opskrbila stvarima 🤩
    Danaha na sto bi drugo mislila pod "male stvari" nego na kavu, ono drugo su velike stvari 😂 od mukice sa svime ga jos nisam ni pogledala kak spada, hahaha redovna kontrola 😂😂 hvala ti na lijepim rijecima 😘
    Vuciceurin hm ja isto pijem ciklu, ali ja jos i brusnicu i vode natankam pa mi nije bas taman, ali vrlo moguce da je od cikle, pojacaj malo unos vode i bit ce dobro 😉
    Yvettesretno i da sto prije i lakse dodjes do nalaza!! 😘😘
    Rip super za doznake, navijam da nadju neki nacin da se ne maltretiras!!

Baš čitam što Maggy pise, i ja cu izgleda morati otvarati kompl. sredinom iduceg mjeseca, iako sam se mislila s go pokriti, jer sam zbog korone doma na go vec sad.
    Nadam se zaista da ce to s mailovima funkcionirati, da se ne izlažemo nepotrebno...

Fluffy
    23. Ožujak 2020. 17:17

Curkicee, zvala me bas maloprije moja ginekologica da ni javi dobre nalaze briseva🥳. Usput mi je rekla da ne trebam ja dolaziti po doznake, jer su oni dobili naputak da direktno to salju na hzzo...a za firmu iduci mjesec preuzeti i za ovaj. Eventualno ako poslodavac bas iskljucivo trazi odma isti mjesec, da mi moze izdat. Eto tako nekako sam shvatila taj dio vezano za poslodavca, hzzo...oni salju. 
    Vrapcic, draga strasno mi je zao sta si se tako lose osjecala. Razumijem potrebu da se malo maknes, ali nemoj nas dugo ostaviti😔. nadam se da ces brzo opet ugledati  tracak optimizma 😀 saljem pusice 😘😘😘

ena0206
    23. Ožujak 2020. 17:28

Čestitke svima na punim tjednima. Ja sam danas malo odmarala od mobitela. Narucila sam Uriage kozmetiku za bebicu pa me to malo razveselilo. Svaki put kad narucim nesto za bebu, budem sretna jer mi sve postaje puno stvarnije.
    I tako. Dosadu sam ubijala, malo sam pravila kifliceeeeeee.. Evo prilazem sliku.. 
    https://ibb.co/j6PkVdf 

Trancie
    23. Ožujak 2020. 17:40

Curly ja cu taman bit na komplikacijama 80’i nesto dana , znaci manje od 90 🤣🤣🤣🤣🤦🏼‍♀️ Bas sam nagodila !!! Ma dobro , sve mi je draze da sam doma s djetetom i da smo mirni u izolaciji 🤭
    Super za briseve !!! ❤️

Dora4
    23. Ožujak 2020. 17:42

Mila mogu mislit kako se osjecas..pa kako su vas nasli i o kojim se ciframa kazne radi?? Ne mogu vjerovat 😮 
    Fluffy ooodlicno, danas je ocito dan dobrih briseva!! Jako mi je drago 🥰🥳🥳
    Sorry jako mi je tesko zapamtit od kud je koja, jesi ti iz Zg?
    Uspjela sam oko 13h dobit svog ginica, ovog socijalnog, prethodno se dobro nasekirala jer je cijeli Dom zdravlja ocito bio bez telefonskih linija cijelo jutro, a ja kako sam jucer otisla iz bolnice sam bez lijekova, a koristim ih hrpetinu..on mi je rekao da doznake ne mogu mailom dobit ni e gradjani ni nista nego ih sestra svaki dan u odredjeni sat pusta na portu..dakle, dzabe mi sto mogu mailat jukicevoj (hzzo-u) i poslodavcu (ovo isto tek moram zvat provjerit, ali prije 25.nema nikakvog smisla ikoga ista pitat uopce) kad moram fizicki otic po doznake na prvom mjestu ...bas me to ljuti, jel to zato sa za koji mjesec, kad sustav profunkcionira, sva nasa lijepa bandicevska i drzavna birokracija moze sjest u svoje foteljice i nastavit lupat zigove, da ne bi slucajno javnost znala da nema ih ne treba toliko jer se masa toga moze rijesit u par klikova misem od doma?! I inace me to cijelu trudnocu izludjuje da sa strogog mirovanja moram ili sama ili pokrenut cijelu masineriju ljudi da dodjem do tih doznaka i onda ih nosakam okolo..pa tko je tu lud?! I onda taj Hzzo koji lijepo radi od 8 do 16h pa ako nekog i angaziram da ode po doznake opet moram sama nosit jer mi svi rade u to vrijeme 😬 sorry na ispuhivanju..al evo luda sam jer cu prekosutra morat sjest s muzem u auto i ic po te doznake jer je tamo pak takav kaos uvijek i nikad nema parkinga pa ne mogu ni njega samog poslat 🙈 J A O! 

Dora4
    23. Ožujak 2020. 17:49

ena0206

Čestitke svima na punim tjednima. Ja sam danas malo odmarala od mobitela. Narucila sam Uriage kozmetiku za bebicu pa me to malo razveselilo. Svaki put kad narucim nesto za bebu, budem sretna jer mi sve postaje puno stvarnije.
    I tako. Dosadu sam ubijala, malo sam pravila kifliceeeeeee.. Evo prilazem sliku..
    https://ibb.co/j6PkVdf

Ajmeee kako cu ja morat mamicu svoju upregnut da mi radi il buhtle il kifle nakon tvojih i zmyinih delicija 🤤🤤
    Kako li sam prozdrljiva i povodljiva, a trbuh ko pred porod, ne znam kako, al evo jutros opet jedva docekala svoju vagu jer sam inace na njoj svaki dan, a u bolnici imaju onu starinsku ko na placu sta plesu gore dolje one vodilice, ja sam jutros na +3.5kg 😱  od pocetka! Al cure trbuh mi je sad vec ne ko nogometna lopta neg onaj balun veliki za more i plazu, sta se napuhuje..bebe rastu i debljaju se, je mi samo trbuh debel i velik, ali kako je moguce da uopce ne dobivam na kilazi, nekad bude +4, ocekivala sam zbog vidno povecanog trbuha i tjedana i toliko dana krevet-wc, nula aktivnosti da ce bit bar +5/6kg..
    Jel ima jos koja takav slucaj? Sve se bojim jel to sigurno i stvarno normalno jer moj dr. veli da je to sve okej i uopce ne pridaje vaznost tome ni mrvu..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.