Cure, koje vitamine pijete? Ja sam uzela Novalac. Jesu li te ok?
Ja sam pila novalac do 13 tjedna, a onda sam presla na elebaby.
Meni bile okej
Baby girl 💜
Sunce mnoge curke ga ovdje piju, ja osobno pijem Elebaby, željezo Solgar i magnezij Solgar.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sunce u pravu je Dana, ja sam također Elebaby počela sa 13.tjednom. Željezo i magnezij od 20.tjedna.
Sunce u pravu je Dana, ja sam također Elebaby počela sa 13.tjednom. Željezo i magnezij od 20.tjedna.
Ja sam dosad pila samo folacin, a sada bih trebala uvesti i neke dodatne vitamine. Ne znam je li Novalac dovoljan jer neki ga piju samo do 12tj.
Vrapcic ❤ sve sam ti rekla ovim srcem sto mislim o tebi ali i o svima vama. Puno to znaci, ta nevidljiva vibra bas se osjeti i u ovim trenucima daje snagu. Ja cu dati u pon i urin i urinokulturu, mjerila sam temp jer mi se ucinilo da mi vrat gori ali ti je izgleda od zivaca, bas na nervnoj bazi sam se preznojavala pa bi mi bilo hladno...uglavnom, nemam temp. Malo su se i bolovi smirili, popila sam jos pola litre vode, ne mogu caj, jednostavno ga ne mogu progutati. Tesko bi zivjela u Engleskoj 😆 Super za robicu, bila si vrijedna. Ja sam tako bila za maloga sve pripremila i stavila nekakav lagani omeksivac, bas za bebe, od Chicca i budala stavila onaj Coccolino mirisljavi jastucic. Nakon mjesec dana sva roba je tako intenzivno mirisala da me glava bolila, sve sam morala dvaput preprati. Poslije nisam ni koristila nikakve omeksivace, samo alkoholni ocat s malo etericnog ulja lavande.
Kozmetika za bebe meni je od prve sjela Mustela, sve smo imali od nje prvih godinu dana, poslije bi kupovala u Trstu Fissan, isto mi je bilo super, Chicco, Trudy. Ali on nije imao stvarno nikakvih problema s kozom ni kosom. Tjemenicu smo rijesili s bademovim uljem i onim gustim plasticnim cesljicem za usi. Ali kazem, ja ga nikad nisam precesto kupala, prvenstveno jer se nije volio kupati. Oprala bi mu guzu i prepone svaki put mlakom vodom i gazicom ali bas kupanje svaki treci-cervrti dan, kosicu jednom tjedno. Ali kad je napunio negdje 10 mj. uzivao je u kupanju a i bilo je ljeto pa se svaki dan brckao i u moru i u kadi. Danas kao pubertetlija opet je u fazi da se mrzi kupati a hormoni se osjete na veliko 🙄
Veceras smo pogledali neku komediju, malo sam se smirila ali ne mogu ne mislit na sve to, imam osjecaj da ro nece proci tako brzo. Kad gledam filmove i vidim kako ljudi sjede po kaficima i setaju se shvatim kako smo sve uzimali zdravo za gotovo...
Sunce ka pijem magnezij od Solgara citrat, 2 dnevno a od prenatala sam pila redom Novalac, Elebaby, Pre Mum i sad Prenatal od Dierpharma. Usporedjivala sam sastojke i mogu ti reci da su svi isti. Ove ato sad pijem imaju posebno kapsulu omege 3 a poaebno tabletu i to se uzima odvojeno, kazu da se tako bolje apsorbira. Ne znam, kazem svi sastojci su identicni, cijena im je isto tu negdje oko 150kn.
Sunce ka pijem magnezij od Solgara citrat, 2 dnevno a od prenatala sam pila redom Novalac, Elebaby, Pre Mum i sad Prenatal od Dierpharma. Usporedjivala sam sastojke i mogu ti reci da su svi isti. Ove ato sad pijem imaju posebno kapsulu omege 3 a poaebno tabletu i to se uzima odvojeno, kazu da se tako bolje apsorbira. Ne znam, kazem svi sastojci su identicni, cijena im je isto tu negdje oko 150kn.
Hvala ti! Onda je valjda Novalac ok zasad. ☺
Kaktusica drago mi je da si malo bolje, samo si nađi neku zanimaciju, gledaj filmove, pokušaj uživati barem malo! 🥰 Sretno ti bilo sa nalazima urina i urinokulture, neka bude sve sterilno i uredno! A sad kako i kažeš sama nalijevaj se s vodom koliko možeš, ona ti svakako ne može odmoći. Hehe, vjerujem za omekšivač, uf znaju ti mirisi zbilja dugo ostati. A zapravo je to sve teška kemija. 🙈 Kako ti koristiš ocat? Koliko ga staviš i staviš li ga u onaj pretinac za omekšivač? I koliko kapi lavande i gdje? Budu li ti ručnici mekani? I osjeti li se ocat? Kod nas u Zg je jako tvrda voda, a ja imam Sljemensku vodu koja je još tvrđa i novi novcati ručnici mi budu vrlo brzo baš tvrdi i grubi...
Laku noć drage moje! Idem na spavanac! 😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji