Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yvette
    22. Ožujak 2020. 00:13

Sunce i ja sam pila Novalac do 13 tt, a nakon toga Elebaby. 
    Dora imas pravo, nazvat cu u ponedjeljak i pitati jeli se sto promijenilo pa da posalju mailom. 
    Polly kako se drzis, kako su tvoji? Mislim na vas 🙏

Fluffy
    22. Ožujak 2020. 00:44

Evo cure da se javim...ukratko danas mi je bio show dan. Imamo obiteljske prijatelje koji su privatni internisti i pogledali su mi nalaze urina i rekli da i nije bas za salit se i da ce mi otvorit ambulantu pogledat mi bubrege ali da u meduvremenu napravim krvne pretrage na CRP, KKS i DKS...da odem u ambulantu i zamolim ih da mi izbade krv il platim ili bilo sta. I tu pocinje sva muka...oni to ne zele!!! Situacija je da je korona...i vade krv samo ako imam svjezu uputnicu na kojoj pise hitno! Cak ni elektronske ne primaju. To je bilo oko 11 h i taj labos kao i svi privatni kojih sam se sjetila po Splitu tada zatvaraju u tu uru. I nademo dezurnu doktoricu..moze li ona napisati upitnicu..zena se smiluje..vidi trudnicu vidi nalaze, ni njoj nije za salit se, bolje neka provjerim krvnu sliku. Zove ona njih u labos al oni da nece oni vadit krv nego da mora od doktorice sestra izvadit krv, ona osobno donijeti tu krv i pricekati nalaze pa ih ona preuzeti!!! S tim da mi nece raditi CRP jer to je stvarno van svake pameti da rade i mozemo sve skupa biti sretne sto su uopce pristale napraviti i ovo!!! U svom radnom vremenu...znaci nitko ih nije trazio da ostanu duze na poslu radi moje krvi. Dezurna doktorica je samo komentirala da je to strasno i da bi im trebalo zvati policiju. Poanta situacije s koronom je znaci ovakva...mozes i umirati...apsolutno nikog nije briga, nitko nema suosjecanja...jer ako umres umro si od tamo neceg...glavno da nisi od korone pa usput zarazio jos 10 ljudi. Stvarno jako malo humanosti pokazuju odredeni ljudi u ovim situacijama. Uzasno sam potresena bila svim. Ispricavam se na ovom dugom postu. Dobra stvar na kraju svega sta krvna slika je vise manje ok...pokazala je blazu anemijicu sta je i cesto u trudnoci. Niakkva druga veca odstupanja. Taj privatni doktor mi je napravio i pretrage kasnije, i s bubrezima je sve ok. Kao ii s mjehurom...kaze da ne vidi na uzv ikakve tragove upale, te da mu nije jasno zasto su ti eritrociti tako povecani u urinu. Tako da to ostaje jos uvijek nepoznanica...pa eto jedino sta mogu jos vidjeti su ti nalazi briseva sta mi je uzela doktorica u srijedu. Cure moje, nadam se da ce ovo sve brzo biti iza nas jer ovo je prava nocna mora. 
    Polly, nadam se da si mi dobro. Kako je tata, jel sve pod kontrolom? Mogu zamisliti kako se tek ti osjecas u svemu ovom☹️

yvette
    22. Ožujak 2020. 01:49

Fluffy prestrasno ! Ja nisam bas zadovoljna sa nasim zdravstvom ni inace, mogu misliti kako je sada kada su pod dodatnim opterecenjem. Zao mi je da si imala takav stres ali dobro za nalaze da su ok. Nadam se da ce i brisevi biti takvi.

Napokon 2804
    22. Ožujak 2020. 03:27

Dobro večer/jutro cure... Upadam ovdje sa jesenskih beba... Zanima me da li je koja imala grceve, onako nekad jaci, nekad slabiji i pritisak u doljnjem dijelu leđa, 12+6?Nisam nista fizički radila, dan je takav da je vrijeme ruzno bilo, pa sam uglavnom dan provela u krevetu, da napomenem jos uvijek povraćam, ali je sad srecom bez cjelodnevnih mucnina... Prva mi je trudnoca, i na sve zivo reagiram... Iscjedak imam prozirni, ali ne puno uglavnom nakon nuzde... Molim vas za savjet, da li je to sve normalno? Da li je to zbog širenja maternice? Na pregledu sam bila u srijedu i doktorica kaze da je sve uredu, i vadili su mi krv za praena test, a sljedeći uzv imam tek 20.5. Iako bi ja vec otisla ma hitnu, strah me sad pogotovo radi ove situacije... Hvala svima na odgovorima i drzite se cure... 
    ❤️❤️

Mokvica
    22. Ožujak 2020. 03:28

Pozdrav drage moje! ♥️
     Posljednja dva dana vas pokušavam pohvatati i zahvaljujući nesanici sad sam tek uspjela pročitati sve zaostatke.
     Hvala vam svima na čestitkama na punom tjednu, čestitam i ja svima vama koje ste punile sa malim zakašnjenjem. 🥰
    Dora stvarno mi je drago da je uskočio neplanirani pregled i da sad možeš biti mirna znajući da su bebice dobro. Drago mi je i da je stigla nova pošiljka, tužno je pročitati da je netko gladan, a pogotovo kad je riječ o trudnici.
    Vucica, valentina čestitam curke na dobrim pregledima od petka. 😊
    Bebac i Nikita psi su vam preslatki, pravi 🍬🍬
    Polly baš me potresla tvoja situacija. Imam osjećaj da do tvog komentara nisam bila potpuno svjesna da se to zaista događa i kod nas. Nadam se da će ti se roditelji brzo oporaviti s obzirom da je ipak sve otkriveno na samom početku. 
    Rio trbuščić je baš taman, sladak kakav i treba biti. 😉
    Zmya ti si stvarno jako zgodna trudnica 😍
    Mrvičak super za prijateljicu, vjerujem da ti je laknulo.
    Vrapčići, iskreno, voljela bih da se na razini države donese takva odluka jer je hrpa ljudi strašno neodgovorna. Muž mi je inženjer drvne tehnologije i radi u mjesnom drvnom centru koji ima oko 400 zaposlenih, to nije malena koncentracija  radnika na jednom mjestu, nije mi jasno zašto takve firme još uvijek rade. Nakon Pollyne objave baš me strah da nešto ne donese doma, i zbog sebe i zbog bake i djeda koji su oboje 70+, a žive s nama u istoj kući..
    Ena tebi čestitke na ulasku u 7. mjesec.
    Što se tiče opreme, još ništa nemamo, nadam se da će se situacija do 7. mjeseca ipak smiriti da na vrijeme možemo nabaviti sve što nam treba. 

Mokvica
    22. Ožujak 2020. 03:42

Fluffy stvarno je jadno da im je problem odraditi ništa drugo nego njihov posao. Jasno mi je da se sve vrti oko korone, ali je isto tako žalosno se odjednom natalitet stavlja u drugi plan...
    Napokon ja sam znala osjećati taj pritisak u donjem dijelu leđa, a za grčeve u tim tjednima se ne sjećam pa ti ne mogu ništa sa sigurnošću ni reći, no vodi se time da dok nije baš jaka bol sve je ok. Što se tiče iscjetka, imam ga otpočetka trudnoće. Sve dok je kremaste strukture i prozirne do mliječno bijele/ žućkaste boje to je normalno. U slučaju da postane grudičast, promijeni boju te počneš osjećati da te svrbi i pecka tad se javi doktoru.  😊

Rose1
    22. Ožujak 2020. 05:58

Fluffy prestrasno, bas prestrasno, svima je jasno da je situacija zbog korone teska, ali ima i drugih bolesnika, ljudi s raznim tegobama, trudnica...sto s nama???!!! Ajme bas je situacija teska. Drago mi je da je uzv dobar. Drzim fige za briseve🙏🤞❤

Kaktusica vazno je necime se zaokupiti, misliti sto vise pozitivno, pokusati se bar na momente iskljuciti se iz ove za sve preteske situacije. Sretno s urinom i urinok. Drz se draga❤

Sunce ja pijem novalac iako je to sve slicno. Pijem i Mg, sad ubacila i kalcij
    Napokon grcevi su normalni ako nisu prejaki, nisam ih osobno bas imsla, ali mnogi ih spominju,mene su donja leđa boljela. Kroz cijelu trudnocu se javljaju razni bolovi. Sretno i nek je sve uredno do kraja

💙

Žuža
    22. Ožujak 2020. 06:07

Jutro!

E vidis Fluffy toga je mene strah od pocetka ove kalvarije. Da necemo moci dobiti zdravstvene usluge koje nam trebaju. Meni je samo paranoja da me nece imati tko porodit na carski i da cu negdje umrijet i iskrvarit. Stalno mi je to u glavi. 

Inace, nesto ljepse 🙂 Svaki dan cujem toliko puno pricica. Zaista mislim da toliko pricica nisam cula otkako sam bila mala i spavala kod bake pa me je to ujutro budilo. Predivan osjecaj! Zelim vam svima lijepi dan sa svojom obitelji i naravno ostanite doma 😘

Žuža
    22. Ožujak 2020. 06:08

*pticica a ne pricica 😂🤦‍♀️

Dora4
    22. Ožujak 2020. 06:20

Jutro drage moje!
    Fluffy zao mi je beskrajno, strah razumijem evo i iz prve ruke, sreca da si ipak uspjela nac nekog normalnog da se smilujeni odradi ti pretrage, nadam se da ce i brisevi doc dobri!
    Nocas nisam oka sklopila, sve je veca frka i moram priznat da sam na rubu zivaca vise..smanjit cu mobac pa da znate i ne brinete, doslovno me prati bole od tipkanja non stop i pracenja svega..nek nam se dragi Bog smiluje jer ne znam kako ce ovo sve zavrsit..imajte lijep dan i budite sretne sto mozete mirovat i bit zatvorene u svojim domovima! 😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.