E opet krsim pravila a sve sam lijepo napisala.
Da, muke po kreveticu, ladicama, stranicama. I mi smo krenuli gledat, ladica mi je super i prakticna, ak nema poklopac moze se zastititi posteljina u nekom zipu uvijek, a htjela bi i spustat stranicu. Mi za vikend pretumbavamo sobu, slazemo robu da sljedeci vikend ako bude sve ok mozemo farbat sobu!
Donesite mi sladoleeeeed
Zmya i nek svrate do mene ako tebi nose! Mc Flurry s bomboncicima molim lijepo 🤗
Bebac ne znam jesu sladji slatkaci il pasic u odjelcu 😍
Mimoza i ena, hvala vam macke! Vas dvije se sve cesce javljate u slicno vrijeme, sto je to, navile ste svoje njemacke satove za kontakte s nama ovdje ili? 😋😎
Zuza cek, nesto sam ti htjela napisat, al moram se vratit 3 stranice da se sjetim 🙈
Fluffy ja ću tebe vječno daviti 🙈 Već mi neugodno... Htjedoh te pitati hoće li mi biti dosta piti bioaktiv uz ove antibiotike ili bi bilo poželjno da kupim neki probiotik?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
E Dora tako, ja sam ti tu u kvartu i blizu, usput kome god da nosi sladolede moze nam obadvima dobacit!
Ma kad ovo sve prodje idemo mi zenske na krafne i sladolede <3
Zmya e da, slazem se, ja sam isto mislila ako nema pomlopca stavim u one vrece na cifom ili neke kutije..meni bi za prvu ruku ionako krevetici bili uz sami krevet pa u tim ladicama ne bi ni stajalo nista sto mi treba bas sad..
Pcelice legendo, kako si ga samo uspjela izzoomirat da se vidi da ima taj poklopac 💪🏼😘
Zuza aha, sjetila sam se, vezano za poruke..ko zna koliko je jadni kinezic bio gladan, ups ja bi sinoc mozda i malo sismisa oglodjala 😂
Pocinjem sumnjat da me mozda prate online jer sam za rucak dobila takvu komadinu oslica da nisam mogla vjerovat, inace da skupim rucka od 3 petka ne bi bila tolka komadina, najela se ko prasica!
Pozdrav servirkama ako me citaju, hvala tete!! 😋😘👏🏼
Ena uzeli smo Babysense 7 monitor, a kupili smo ga u ljekarni SDŽ u St.
Dora narucila sam ga jutros preko interneta, trebao bi doci iduci tjedan ako bude sve ok. Ali necemo ga sastavljati jos jer nismo u svom stanu i neizvjesno je selimo li u nas ako budu gotovi bar wc i soba, ostajemo li u svekice ili idemo u podstanare. Poslala sam im upit na live chat. Ovo su mi odgovorili:
[li]Po uputama za sastavljanje zaključujem da možete staviti na bilo koju visinu i ako skinete jednu ogradu.[/li]
Fluffy ja ću tebe vječno daviti 🙈 Već mi neugodno… Htjedoh te pitati hoće li mi biti dosta piti bioaktiv uz ove antibiotike ili bi bilo poželjno da kupim neki probiotik?
Ja bih ti svakako savjetovala probiotik. Vidjet cemo sto Fluffy kaze
💙
E Dora tako, ja sam ti tu u kvartu i blizu, usput kome god da nosi sladolede moze nam obadvima dobacit!
Ma kad ovo sve prodje idemo mi zenske na krafne i sladolede <3
Ooo da, a i sad kako Nikita pise o pizzi jos od jucer sve si mislim posto nas je puno da cemo morat dogovorit pa da se podjelimo u grupe i svaka grupa donese odredjenu vrstu hrane 😂 pit ce se naravno Corona (znaaam Snoopy, s limunom) u cast tome kako smo je prezivjele i kako nam nije uspjela pokvarit ove radosne trenutke zivota, kojih cemo se nadam se sjecati kao simpaticnih briga i tegoba i zaboravit sve teske i mucne detalje!! 🥰 tu ce se jos dakako ubacit mrvičak kao nasa najvrijednija voditeljica svih listi i podijelit nam zadatke 🤭
Bebac, koji slatkiš od psa
I mi se malo sunčamo i žvačemo šiške https://ibb.co/8cgTFzS
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji