Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Valentina 👶🏻
    20. Ožujak 2020. 13:03

Dobar dan svima 😇
    Ja se nikako ne javljam, ubijaju me vijesti stalno o ovoj gripetini pa i ne idem na mobitel 😭
    I mi smo bili na pregledu prije neki dan i sve je uredu hvala Bogu, nas atleticar je stavio noge na glavu pa ga doktor nije mogao izmjerit nikako hehe ❤️
    Postao je pravi mali boksac, jucer cijeli dan bez prestanka udara, a danas me vec zabrinuo malo pojacan iscjedak proziran, a kako je stalno vruce uvijek su gacice vlazne, pa sam sva ustrasena a doktor mi vise ne radi trenutno do ponedjeljka 😏

Dora4
    20. Ožujak 2020. 13:10

Eovy, Curly, Rio, Snoopy hvala!😘😘😘😘
    Curly, jel salju i koronu mailom ili samo nalaze? Zivjelo Rebro 🥳
    Snoopy mmm hvala, al bez uzbudjivanja moram ostat...a mozda stize Mekic 🤤🤭

Vrapčić123
    20. Ožujak 2020. 13:14

Black sad će se beba početi vrtiti non stop ☺️ Baš lijep osjećaj, jel da? Nekad su malo grube al sve ćemo im oprostiti 🥰
    Dora mila od sad će ti svaki petak, ma ne samo petak, nego svaki dan biti ljepši i lakši kad su bebe dobro i kada si ti stabilno 😘😘😘
    Snoopy hvala ti 💜 Ma bit će bolje svakim danom 🥰
    Valentina čestitam na pregledu i veseloj i aktivnoj bebici 🎉🎉🎉

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Lelibeli
    20. Ožujak 2020. 13:15

Dora4 predivne vijesti, napokon petak za dobre vijesti, da se tako i nastavi 🙏. Teško mi tako čuti da je neko trudan i gladan 😔 pitaj ih tamo neka ti donesu, gnjavi ih, nemoj samo bit gladna 😘🤗
    Ja sam sve vijesti ugasila pogledam jednom u danu a ostatak slušam muziku, baš me baca u depru sve ovo stanje još naši hormoni koje ne može niko shvatiti osim nas samih, tako da sve cure koje se osjećaju loše totalno razumim al moramo se držati pozitivno radi naših malih 💙🌺. 

• anav05
    20. Ožujak 2020. 13:17

Dora4

Evo konacno informacija, bila je vizita, rekli su da bi za ponedjeljak mogli planirat uzv! Aleluja!! Samo da se nitko ne zarazi i da ne bude previse novih uputa i ne znam cega nego da stvarno bude taj uzv..sad kad imam kolko tolko pouzdanu info moze konacno pocet stress free iscekivanje 💪🏼

Super,super, napokon dan za držati se😊
    Držim fige!
    Zao mi je jako procitati da si gladna...nema pomoći nikako, da ih muž namoli?

• CurlySue
    20. Ožujak 2020. 13:24

Dora, Coronu samo s limunom 😂😂😂🤣🙈

Anchy_23 🌈 🌸
    20. Ožujak 2020. 13:26

https://ibb.co/TK2TM6f
    Malo na suncu i selu sadim cvijece i iskljucila se od svih vijesti.☀️
    Ena da mi se pratimo u dan bas me zanima tko ce prije. Zapravo jedva cekam taj period kad krenu porodi i sretne vijesti u grupi 🤗
    Curke saljem vam pozitivne vibrice i uzivajte u vikendu 😉

20. Ožujak 2020. 13:28

Rio svidja mi se 🤩 i super je sta ga kasnije mozes pretvoriti u krevet..nije bitno za drvo uklopit ce se s nasim laminatom 🤣 
    Dora bit ce uzbudjenja i zbog mekica hihi
    Vrapcic bit ce bllje nego sta, izgleda da smo sve prosle neko blesavo i bolno razdoblje..covjek se preplasi ali na kraju bitno da su bebaci dobro 😊
    Nikita kako si danas, jesi otpusila jucerasnje razocarenje? Mislim da je pizza popravila stvar 😋

Dora4
    20. Ožujak 2020. 13:38

Tea hvala draga! 😘 jaoo sunceko, izadji i napuni baterije kad god uhvatis vremena ☀️💓
    Valentina drago mi je da je bio dobar pregled!! 🥰 nadam se da ce stat iscjedak!! 
    Rio odlican je krevetic! 😊
    Vrapcic i Lelibeli jaoo nadam se veselim petcima 👏🏼👏🏼😊
    Lelibeli i Ancy tako i najpametnije, glazba i neke aktivnosti koje opustaju!! Evo ja evo danas nijednom nisam otisla vijesti procitat, nista pametno necu vidjet sigurno, zelim ostat pod ovim pozitivnim dozivljajima s pregleda🥰 
    Anavo stize sutra nova zaliha koja ce bit veca od prosle da lijepo potraje do iduce subote bez ovih gladnih perioda 😬😉
    Curly 😂😂 definitvno s limunom!!
    Snoopy a neces vjerovat, al od svega najvise jedva cekam cool kavu, to je ona sa slatkacem 🤤🤭

Dora4
    20. Ožujak 2020. 13:39

Bebac di si nam danas?? Bas pratim oces se stogod javit..jucer si samo kratko iskomentirala da se ne stavlja jastuk bebacima nego knjiga ispod madraca i nema te vise..jesi dobro? Sve u redu? 😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.