Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ena0206
    20. Ožujak 2020. 11:10

Mrvicak, kaktusica, mokvvica, slatke brige cestitke na zaokruzenim tjednima. 🎉🥰
    Ancy čestitam na punih 28. Na ulasku u 7. Mjesec i u zadnje tromjesecje (po svim kalendarima).. Ja se veselim uvijek tvojim punim tjednima, jer znam da smo samo dan razlike. Sto znaci da mene sutra ceka isto.. 🎉🎉🎉
    Yvette kad sam ja kupovala krevetic, madrac sam morala posebno kupiti, birala sam koji zelim. A od posteljine sam kupila navlake za madrac i onu nepropusnu podlogu, ako promoci da ne ide na madrac.
    Jos uz to one ogradice za krevetic i dekicu. Nisam jos uzimala jorgan za pokrivanje bebe, mislim da to sad nema smisla preko ljeta.. Pa tako da nisam nesto posebno posteljine ni uzimala. Jastuk isto se mislim hocu li kupiti onaj ortopedski s rupicom za glavu..
    Dora eto jos malo pa ces vidjeti svoje dvije bebice. Divno. 🥰 Joj mrzim ici gladna leci.. Ne bih ti bila u kozi. 
    Vrapcic kako si danas draga.. Nadam se da ide na bolje bar sto se bolova tice.. Samo pij dosta sve ce se to iscistit.. Meni su rekli do 3litre vode po danu kada sam bila u bolnici.. 😥😥😥

Dora4
    20. Ožujak 2020. 11:13

Vrapcic klotrimazol je i canesten tako da mislim da mozes bez problema, ja sam ga uzela prosli vikend 😘
    Razmjene su sad 1h tijekom dana pa mi nema tko donijet jer moji uredno rade, ali sutra stize nova zaliha pa sam vec najavila muzu da ce trebat vise stvari jer mi nije dovoljno ko zadnji put, krajem tjedna vec nemam nista..😬🥰
    Slatke brige cestitam na 18ici 🥳
    Leonie draga, brzo ce srijeda, miruj koliko mozes i slusaj upute! Nazalost nije samo u drzavi nego svijetu, ali svi dr.koji rade u bolnicama ne mogu vise radit privatno sam cula pa pitanje da si cak i otisla privatno bi li bila u istoj situaciji..
    Uf Nikita obozavam ih, samo sam onda jos zednija, a ionako stalno hodocastim na wc 😬🙈 ko bi mi udovoljio!!
    Alisa moja draga! Prvo da ti kazem za zeljezo, koristim Kendural C, zasad mjesec dana, uz sva moja s**nja digao je hemoglobin sa 90 na 101! 💪🏼
    Znam da je uzasno tesko, pronasla sam se najvise u recenici "s nikim mi se ne komunicira, a zudim za drustvom", mene zasad jedino forum i muz ne sekiraju, nitko bas ne razumije situaciju visokorizične trudnoce, a onda jos i ovog mirovanja u bolnici i naprosto mi je uzasan napor odgovarat takvim ljudima na pitanje kako sam i je ima ista novo! 😬 nervira me ako su preangazirani, nervira me ako nisu dovoljno..dodji nam se izjadat kad je tesko, mozda ti bude mrvu lakse kad izbacis to van iz sebe!
    Rio bas mi je drago da cete uspjet ipak u projekt kupaone zagrabit, a i krevetic, super! 😀

Vrapčić123
    20. Ožujak 2020. 11:22

Fluffy meni je nalaz od jučer bio cijeli pobrkan. Hematološki sam imala dosta odstupanja, recimo leukociti, sva četiri granulocitia, monociti. U urinu kaos: pozitivna leukocitna estertaza (2), proteini pozitivni, eritrociti pozitivni, eritrociti u sedimentu povišen jako, leukociti u sedimentu povišen jako, stanica pločastog epitela i bakterija masa 😡🤦‍♀️🤦‍♀️ Tj.u urinu nije skoro ništa bilo dobro 🙈🙈🙈

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Trancie
    20. Ožujak 2020. 11:25

Yette mi smo normalni bili uzeli, posebno madrac i posebno naravno posteljina, s tim da su donje plahte isto posebno. Znam da sam uzela jedan paket posteljine sa ogradicama i svim(ogradica, mali poplun, navlaka za poplun i kušinić i navlaka za njega)  i jedan bez toga samo kao navlaka za kušinić i poplun.
    Dora čini mi se da je svima tako, još je ovo ok dok nas nisu skroz u kuće zatvorili, zato i idem na posao da se maknem od kuće... br malo, ionako mi je i ode lagano, bez ljudi vele, zaštićeno...

Dora4
    20. Ožujak 2020. 11:27

Evo jos boljih vijesti od mene 😀
    Dosao je moj doktor vidjeti kako sam (obicno me dodje obic petkom bar s vrata da vidi jesam okej) i rekao ajmo mi lijepo sad obavit pregled jer je sad slobodan! 
    Pregledao me, sve je u redu s bebicama, nek nastavim s ciklom za zeljezo i sve ove svoje terapije! Jako je zadovoljan sto se nisam dalje krenula otvarat, znaci stanje dolje je nepromijenjeno i bas je bio extra pozitivan oko toga !💜💙 Nastavljamo s mirovanjem ovdje! Nekako mi se sad bas skroz olaksanje jer znam da on procijenjuje da je za nas troje bolje da smo tu i mirna sam, nemam vise nedoumica jel bi bilo pametnije ovo ili ono, ic doma pa se vracat ako nesto bude ili ne znam sto nego sam tu dok okolnosti dopustaju, a nadamo se da sam na sigurnom i da nece doc korona i na odjel pa nek izdrzim sto duze! 
    Stvarno imam potpuno povjerenje u njega i znam da sve odluke donosi u nasem najboljem interesu 😊 
    Curke moje, konacno osjecam mir i bas sam ohrabrena njegovom pozitivom i cinjenicom da se evo 2 tjedna stanje nije pogorsalo nego stagnira, daj Boze da se nastavi tako i dalje bez ikakavih promjena i da bebe lijepo rastu i razvijaju se, ne znam koliko su teski, ali rekao je da je sve taman, ona je mrvu manja od njega, ali to je od pocetka i vazno je samo da oboje uredno rastu 🥰🥰💞 srce mi je veliko ko kuca!!

MissyR
    20. Ožujak 2020. 11:29

Cestitke cure koje slavimo petak zbog punih tjedana 🥳🥳
    Dora  too uzv ajde sad barem imas cemu se veseliti cijeli vikend😊 ajme ja sam se zagrcnula dok sam citala za kiflice sinoc koja si ti legenda 🤣🤣 bas smo sve "ribice na suhom"
    Ja vise nit ne znam zasto ne smijem ali isto od pocetka mi je rekla da ne smijem ali mogla bi pitati pitati sad na sljedecem pregledu da li jos vrijedi zabrana, kad smo vec zatvoreni u kuci barem da nam vrijeme nekako prolazi 🤭🤭

url=https://lilypie.com]

MissyR
    20. Ožujak 2020. 11:34

Dora4

Evo jos boljih vijesti od mene 😀
    Dosao je moj doktor vidjeti kako sam (obicno me dodje obic petkom bar s vrata da vidi jesam okej) i rekao ajmo mi lijepo sad obavit pregled jer je sad slobodan!
    Pregledao me, sve je u redu s bebicama, nek nastavim s ciklom za zeljezo i sve ove svoje terapije! Jako je zadovoljan sto se nisam dalje krenula otvarat, znaci stanje dolje je nepromijenjeno i bas je bio extra pozitivan oko toga !💜💙 Nastavljamo s mirovanjem ovdje! Nekako mi se sad bas skroz olaksanje jer znam da on procijenjuje da je za nas troje bolje da smo tu i mirna sam, nemam vise nedoumica jel bi bilo pametnije ovo ili ono, ic doma pa se vracat ako nesto bude ili ne znam sto nego sam tu dok okolnosti dopustaju, a nadamo se da sam na sigurnom i da nece doc korona i na odjel pa nek izdrzim sto duze!
    Stvarno imam potpuno povjerenje u njega i znam da sve odluke donosi u nasem najboljem interesu 😊
    Curke moje, konacno osjecam mir i bas sam ohrabrena njegovom pozitivom i cinjenicom da se evo 2 tjedna stanje nije pogorsalo nego stagnira, daj Boze da se nastavi tako i dalje bez ikakavih promjena i da bebe lijepo rastu i razvijaju se, ne znam koliko su teski, ali rekao je da je sve taman, ona je mrvu manja od njega, ali to je od pocetka i vazno je samo da oboje uredno rastu 🥰🥰💞 srce mi je veliko ko kuca!!

Wuhuuu bas mi je drago da si napokon na miru da je sve ok i da je stalo otvaranje 🥰🥰 i naravno da ste i ti i bebice ok..sad jos da te i nahrane ili barem dopuste dostavu i to je to 😁😁

url=https://lilypie.com]

zmya
    20. Ožujak 2020. 11:34

Dora u Sparu imaju za uzet Vital njihovi proteinski krekeri, jako su ukusni, super za snack za prizalogajit nesto, mozda ako ti muz moze prosvercat abc sir mali pa da si stavis namazes na to, imas i vlakna i proteine i masti i ugljice ofkors, al meni su jedni od najukusnijih. Jucer mi je frendica odma donila kutiju ispred vrata, namazala abc sir i stavila zlatne pikove sunke taaanko rezane( nisam sto godina) :D
    Negdi sam od vas procitala da sok od cikle uzimate i pijete, e prija mi je kupila u dm-u njihov sok od cikle, inace ne volim ciklu pa aj sad vi meni recite sta da radim s tim sokom da se ne izbljujem. :svezazdravlje:

m_maaree
    20. Ožujak 2020. 11:42

Dora draga bas mi je drago zbog lijepih vijesti ❤❤❤
    Sad si mirnija 😊😊

Dora4
    20. Ožujak 2020. 11:42

Missy cestitam na zaokruzenom tjednu 🥳🥳
    Hahah ajde lijepo da vas nasmijavam, a i lakse je kad cujem da nisam jedina na suhom 😬🤭
    Zmya hahah oooo da, Vitalici su bili dostavljeni, ali su nestali jos oko utorka 😂🤪 jel Biotta? Ja pijem taj, pola boce dnevno(2.5dcl), mrzim ga, ALI, trik je u tome da ga popijem sto hladnijeg, onda ne osjetis toliko taj ciklasti okus, a pod zadnje ga cesto pijem i paralelno jedem jabuku pa izdrzim 😊 drugi pametniji nacin bas i nemam 😐 ako otkrijes javljaj obavezno!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.