Dora super za pregled, baš te ugodno iznenadi, sad možeš u miru uživati u vikendu (koliko možeš tu di jesi )
Meni je sinoć MM osjetio curicu , i to je baš lupala pošteno :)
Zmya ti sad dok nadoknadiš svu hranu koja nije bila tamo spremna si za porod :) valjda izdržavate izolaciju sad i ovdje kod nas...
Missy čestitke na 21. tjednu :)
Leonie obzirom da ćeš u srijedu tek na pregled, onda lijepo baš strogo miruj. Neka dragi protegne malo 😊 Meni se od mirovanja bile dosta primirile kontrakcije, no menstrualni bolovi istim intenzitetom bez obzira ležala ili hodala. Uglavnom već se oblokavaj vodom i eto barem tu brusnicu, što si mi i sama preporučila.
Rose sada znam koga ću kontaktirati ako mi ponestane lijekova, pa ti si prava mini ljekarna 😁 Nadam se da ćeš se što prije riješiti te dosade 🙄
Alisa draga ova situacija je zaista koma 😔 Žao mi je da te ulovila neka lošija faza, no to će stati uskoro sigurna sam... 😘 Ali razumijem te skroz, tako sam se i ja slično osjećala na početku trudnoće, baš si dobro napisala, kao Pale sam na svijetu i onda dođe ovaj glupi virus koji nas zatvori sve doma, a vani milina 😍Ali lako i to sve, daj Bože zdravlja bebicama i nama, da nas NIKOGA ovdje ne zahvati, niti naše bližnje taj virus... Ali kada se ovo smiri sve, onda ćemo samo više cijeniti socijalne kontakte općenito, prijatelje, obitelj, ma sve! Moj muž već malo poludio doma 😂 Samo nešto raducka po stanu i terasi, ne staje... 😂Evo ga sad usisava 😅☺️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Dora super vjesti 🤗🤗🤗 rekla sam ti idemo dalje samo jako ...E super je kad te tako ohrabre onda i stanje je odmah samo od sebe bolje .Jesi plakala dok.za jesti ??trebsla si iskoristiti situaciju i reci bez jela je tesko ostati motiviran ..Ostalima cestitke na zaokruzenim nedeljama .Mi se jos patimo sa alergijom ,medikamenti ne pomazu ,sad sam se zatvorila u kucu ne smem ni da koristim sto je lijepo vrjeme kad mi od toga jos gore .Zao mi je al ja jedva cekam sutra kisu da spere zrak da mogu da disem ..
Alisa ja pijem Solgar 25mg i super ga podnosim. Sve ok. Uz to da ga u Elebaby ima još nešto željeza, pa je dnevna mjera taman 👍 I da, hvala ti, točno tako, bitno da je Gretica ok, a ja ću se riješiti te beštije 😊
Ena ležim evo i danas, menstrualni bolovi tu i dalje, ali kroz koji dan su prošlost 🤞 A kontrakcije su me pošteno držale jutros jer sam malo hodala do ambulante, a zbilja mi je blizu i sve sam ekspresno brzo obavila obzirom da žive duše nigdje nema 😊 Ma proći će ta infekcija uskoro 😊 Kako si ti? 😘
Vrapcic, evo ja sad kontaktirala jednu urologinju...kaze da sve vuce na to da je neki kamencic ili pijesak. Ali da se svakako narucim na uzv urotrakta da se provjeri i funkcija bubrega. Tako da sad vu se sad naruciti i privatno na taj uzv. Ali kako nas sve u krivo vrijeme uhvati 🤦♀️
Alisa, za zeljezo ti je super i jedan sokic...Rotbackchen mama eisen...zeljezo plus vitamin C. Odlican je i Solgarov, i dobar je od Belupa Fersan Forte...ima i zeljezo vit C i folnu kis.
Dora superrr vijesti🎉❤ bas mi drago da je sve kako treba, sad si mirna...bas lijepo od njega da ti se posvetio
Indy joj zao mi zbog alergija, ja sam se do puberteta bas nsmucila, sad je dobti
Vrapcic hahaha slobodno, ali nadam se da ti nece trebati...inace lijekove izbjegavam, sve nesto prirodno, ali ovaj lisaj me izludio, a svsko mi nesto svoje prepisuje
Leonie glavno da se smiruje kad odmaras...nek ostali trce oko tebe, ti odmaraj
Alisa a tesko mnogima pada ta izolacija, ali izdrzat cemo mi to sve💪💪💪sve za nase👶👶👶❤❤❤
Meni cak ta izolacija, nijr problem, izađem ispred kuce, a i tako pokusavam sto vise mirovati...vise me strah prati da se ne zarazimo, nadsm se da ce to sve skupa brzo proci🙏🙏🙏ne zelim ni gledsti vijesti, odmah mi muka
💙
Fluffy joj, bas sve sad kad smo trudne, svaka nesto, meni su odmah ma hitnoj nspravili uzv bubrega
Vrapcic sad ce to antibiotici sve dovesti u red💪
💙
Dora u Sparu imaju za uzet Vital njihovi proteinski krekeri, jako su ukusni, super za snack za prizalogajit nesto, mozda ako ti muz moze prosvercat abc sir mali pa da si stavis namazes na to, imas i vlakna i proteine i masti i ugljice ofkors, al meni su jedni od najukusnijih. Jucer mi je frendica odma donila kutiju ispred vrata, namazala abc sir i stavila zlatne pikove sunke taaanko rezane( nisam sto godina) :D
Negdi sam od vas procitala da sok od cikle uzimate i pijete, e prija mi je kupila u dm-u njihov sok od cikle, inace ne volim ciklu pa aj sad vi meni recite sta da radim s tim sokom da se ne izbljujem. :svezazdravlje:
I ja to kupujem😉
💙
Dora draga ovo je predivna vijest! Joj baš sam jako jako sretna zbog tebe i tvojih bebica. Ma vjerujem da je najbolje da si tu gdje jesi i bit će sve ok, odlično je da se nije stanje mijenjalo. Joj sada možeš malo odahnuti, barem znaš situaciju i znaš da si tu gdje jesi i da si na sigurnom, sigurna sam da ti je psihički puno puno lakše 🎉💜😘😍🥰😊
Sortiraj odgovore
Najstariji