Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    20. Ožujak 2020. 13:39

Ancy uživaj u predivno danu 🌼🌷🌻🌺
    Snoopy tako je draga 🥰

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vucica
    20. Ožujak 2020. 13:39

Evo i mene s kontrole, nisam se dalje otvarala i stanje stabilno, za 10 dana kontrola do tada strogo mirovanje i taj Cordipin ali ne moram u bolnicu!! Puno mi je lakse, i pogledali smo bebicu na uzv mali ima vec 1200 grama i lijepo se namjestio naglavacke :)
    Dala mi je i sirup Legofer da ga probam umjesto Heferola pa cu vidit ako mi je laksi za probavu, jos pijem sok od cikle iz DMa meni je odlican pogotovo onako hladan iz frizidera. Ako netko pije Legofer pliz napisite koju dozu i koliko puta na dan. 
    Dora bas mi je drago cuti dobre vijesti, i da si sad mirna! Jos rijesis problem gladi - tu te potpuno razumijem jutros sam u 7 budila decka da mi napravi dorucak nisam vise mogla izdrzat 😔
    Cure s dobrim pregledima i punim tjednima cestitam! 
    Vrapcic drago mi je da je "samo" infekcija, proci ce brzo, super da si otisla. 

Trancie
    20. Ožujak 2020. 13:48

Vucica super za pregled da ne ide na gore, samo se i dalje pazi :)
    Ancy uživaj, svugdje je baš lijepo vrijeme, ali sve zatvaraju parkove i sl. i bolje, jer kakav je smisao 20 djece da se igra, koda su praznici, a ne karantena....

MissyR
    20. Ožujak 2020. 13:51

Vucica

Evo i mene s kontrole, nisam se dalje otvarala i stanje stabilno, za 10 dana kontrola do tada strogo mirovanje i taj Cordipin ali ne moram u bolnicu!! Puno mi je lakse, i pogledali smo bebicu na uzv mali ima vec 1200 grama i lijepo se namjestio naglavacke :)
    Dala mi je i sirup Legofer da ga probam umjesto Heferola pa cu vidit ako mi je laksi za probavu, jos pijem sok od cikle iz DMa meni je odlican pogotovo onako hladan iz frizidera. Ako netko pije Legofer pliz napisite koju dozu i koliko puta na dan.
    Dora bas mi je drago cuti dobre vijesti, i da si sad mirna! Jos rijesis problem gladi - tu te potpuno razumijem jutros sam u 7 budila decka da mi napravi dorucak nisam vise mogla izdrzat 😔
    Cure s dobrim pregledima i punim tjednima cestitam!
    Vrapcic drago mi je da je "samo" infekcija, proci ce brzo, super da si otisla

Vucica,cestitke na uspjesnom pregledu i drago mi je da je stalo otvaranje da je stanje stabilno i da ti je lakse sada 😘

url=https://lilypie.com]

Dora4
    20. Ožujak 2020. 13:56

Vucice huuura i ti imas veseli petak! Odlicne vijesti, bebica bas lijepo napreduje, a ovo da nema daljnjeg otvaranja me posebno veseli!! 🥰👏🏼💞

Rose1
    20. Ožujak 2020. 13:59

BlackLiones drago mi je da si pocela osjetiti bebicu🥰
    Ancy uzivaj🌞🌺🌼

💙

Rose1
    20. Ožujak 2020. 14:01

Otisla mi objava😤

Rio super krevetic, bas mi se sviđa😉
    Vucica drago mi je sto lijepo rastete, sto je bebica dobro❤ i da ne ide na gore, odmaraj, miruj

💙

Vucica
    20. Ožujak 2020. 14:04

Trancie Missy Dora i Rose hvala cure saljem puuuno 😘😘😘😘 nema mrdanja vise, bas narucujem knjige preko Interneta da se necim zabavim 

Vucica
    20. Ožujak 2020. 14:05

Rio13

Snoopy daaaa, jako dugo se moze koristiti krevetic.
    Dora hvala 😁
    Vucica cestitam na super pregledu.
    Ja pobjegla do ducana po slatkachttps://ibb.co/ccBM8gt😁😁😁😁

Hvala Rio 😘 ajme ovaj mi jedan od najdrazih

Dora4
    20. Ožujak 2020. 14:14

Rio jedino ljepse od slatkaca su mi noktici!! 💓Ajme kako jedva cekam namazat nokte jednog krasnog ljetnog dana, nisam od 9.mj, a obozavam boje 🤩

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.