Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m_maaree
    20. Ožujak 2020. 10:05

Jutro cure...
    Dora zao mi je sto se tako patis,valjda ce ti muz moci dobaciti hrane.
    Ja sam dobro,bolovi su tu jos al ugl preko noci ili ako se razlezim,pa onda se malo gibam po kuci. nadam se da ce me iduci tjedan moci pregledati jer vidim da ne radi ni klinika gdje ona privatno radi. Ovdjr je sve zatvoreno sem apoteka i supermarketa. Muz mi od danas ne radi,evo ga spava 🙈🙈..
    Nadam se da ovo stanje nece potrajati.
    Kaktusice znam da je tesko ali ne daj se radi bebaca
    Vrapcic cuvaj se i miruj.

Zelim svima miran dan i uspjesne preglede tko ih ima.❤

Vrapčić123
    20. Ožujak 2020. 10:18

Mrvičak super taktika, bar znaš da je brusnica ispustila sve ono najbolje 😋😋😋
    Kaktusica prvo da čestitam na ulasku u 22.tjedan 🎉🎉🎉🎉 A htjedoh te pitati kako si mi danas? Baš sam mislila o tebi... 😘😘😘
    Mokvica, Ancy čestitam na punim tjednima, jeee 🎉
    Mimoza draga hvala na savjetu 🥰 Evo već sam si pripremila prvu rundu pa idem u akciju s brusnicom 😋
    Slatke brige čestitam 🎉🎉🎉
    Rose joj nadam se da ćeš se riješiti te napasti na ruci 🙄 A super da ti je ovo ostalo sve uredno 🤞🙏

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    20. Ožujak 2020. 10:23

Rose pao mi na pamet čajevac za ovo tvoje? Smije li se to po koži i naravno smiju li ga trudnice to treba vidjeti? Znam kad je moj muž imao problem sa stopalom od čajeva mu sve otišlo u par dana 😊 A trebao ići na neke tretmane od par tisuća kn da mu to riješe, a on riješio trajno za 20 kn 😂😊

Vrapčić123
    20. Ožujak 2020. 10:30

M_maaree hoću, hvala ti 💜 Čuvaj se i ti, miruj i odmaraj 😊
    Leonie i ti pazi na sebe, miruj i odmaraj 😘

Fluffy
    20. Ožujak 2020. 10:38

Vrapcic, odnijela sam urin. Sad cekamo. Nisam dobila nikakvu terapiju. Klotrimazol mogu trudnoce slobodno. Jesu tebi na nalazu bili poviseni i leukociti? Meni su na prvom nalazu urina samo eritrociti povecani, leukociti su dobri, sta bi znacilo i da nema neke upale, al ke za svaki slucaj poslala na UK. Nece nalazi prije ponedjeljka pa cu tada vidjeti terapiju

Rose1
    20. Ožujak 2020. 10:38

Leonie90

Cure, cestitke na okruglim tjednima.
    Ja sam zvala gin ujutro i propisala mi je 2xutrogestan navecer, da mirujem do srijede, da se vjerojatno maternica priprema.
    Bas mi je krivo da mi je rekla da ne dolazim do pregleda, tj do srijede. Da sam znala da ce biti ovakva situacija u drzavi i svijetu, definitivno bi trudnocu vodila privatno.

Valjda mi promaklo, puno nas je i nisam uspjela popratiti...sto je bilo???

💙

Nikita206
    20. Ožujak 2020. 10:42

Dora, štapići s kikirikijem! Savršeni za zatomit glad 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Leonie90
    20. Ožujak 2020. 10:46

Rose1

Leonie90

Cure, cestitke na okruglim tjednima.
    Ja sam zvala gin ujutro i propisala mi je 2xutrogestan navecer, da mirujem do srijede, da se vjerojatno maternica priprema.
    Bas mi je krivo da mi je rekla da ne dolazim do pregleda, tj do srijede. Da sam znala da ce biti ovakva situacija u drzavi i svijetu, definitivno bi trudnocu vodila privatno.

Valjda mi promaklo, puno nas je i nisam uspjela popratiti…sto je bilo???

Menstrualni bolovi isto, nisu jaki, ali su konstantni od utorka. Primjetila sam da su puno slabiji i rjedji kako mirujem, tako da cu cekati do srijede i pregleda, valjda je sve ok.. 😏

Rose1
    20. Ožujak 2020. 10:48

Maree odmaraj i cuvaj se draga
    Vrapcic hvala ti, cajevac je super, ali ga se treba s necim razrijediti jer je prejak, imam i njega, imam svega😂🤣😂 od cajevca, kantrariona, nevena do nepreporucljivih krema poput lamisila, triderma...sad cu jos probati neko vrijeme s canestenom i cicaplastom
    Slatke brige cestitam🎉🎉🎉

💙

Alisanazemlji
    20. Ožujak 2020. 10:51

Jutro cure! Evo već preko tri sata čitam zaostale postove od prekjučer! Iskreno, koncentracija mi je na nuli, i jedva da sam išta polovila. Ja sam psihički koma.
    Ubija me ovo stanje u rh i svijetu. 
    Fali mi posao, fale mi prijateljice, fali mi obitelj, fali mi kretanje. Nisam kućni tip, pa mi sve to teško pada. 
    Srećom da imam psa pa sa njim lagano šećem. 
    Sa dečkom se stalno nešto svađam, on radi od doma, a ja sam nervozna do boli. Kao da mi smeta njegovo prisustvo i želim nekoga drugog uz sebe... 
    S nikim mi se više baš i ne komunicira iako žudim za društvom. I osjećam se kao pale sam na svijetu. 
    Vjerojatno zato i ne dolazim često ovdje... 
    Drago mi je da ste tako pozitivne.
    Dora, drago mi je da izdržavaš situaciju u bolnici .
    Kaktusica, žao mi je zbog muža, ali voli vas i napravio je najbolje za vas u ovoj situaciji ❤️
    Vrapčić, drago mi je da je sve u redu sa gretom, a te upala će uz pravi tretman i uskoro nestati.
    Spomenula bih i druge cure, ali iskreno, jedva lovim što koja tu piše obzirom da sw brzo izmjenjuju postovi.
    Budite pozitivne i čuvajte sebe i svoje bebice ❤️
    Dora, i Vrapčić, što pijete za željezo? Da li je okej željezo od solgara? Razmišljam da uzmem to u ljekarni... 

Curka je ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.