Rose ako imas kuci jabucnog octa, probaj ga razblaziti u destiliranoj vodi i prodji po tom lisaju..znam da se ponavljam ali ja sam od ljeta do nedavno imala takve kraste od dermatitisa iza i oko usiju pa cak i u uhu, da me bilo sram kada je netko u trgovini cekao red iza mene jer sam znala da bulje u to..proslo je s time. Prirodno je i mislim da nebi trebalo biti kontraindikacije za to.
Hvala puno na info🤗 sad cu probati ovako da ne iritiram kozu s previse toga, ali svakako cu to imati na umu
💙
Hvala curke!!
Rose znam tu kremicu!! Znala sam njome mazat isusenu i nadrazenu kozu, ona bar umiruje, nadam se da ce kombinacija nje i canestena bit pun pogodak! 😘
Ancy sretan pun i cestitam na zaokruzenim tjednima 🥳
Na sestrama se vidjelo olaksanje kad su cule zasto ih trebam u to doba hahah mislim da im je najgori hororac ako krene porod il tako nesto usred noci 😬 zbilja su super sestre sve redom!
Snoopy da hahaha da znaju vec bi me netko od njih privatnim autom odbacio doma 😂😋
Dora hvalaaa🤗da, bas umiri i nahrani...vidjet cemo🙏
Napokon uzv, da uzivas u svojim bebicama🥰
💙
Rio ajde super to je stvarno brzo krenulo na bolje!! Ma daj kakvo ljeto, sad dok si trudna to ce sve od prenatalnih vitamina i hormona narast novo kroz koji tjedan 👏🏼
Omg, ne, bas su zalosni uvjeti u bolnicama svuda, bez obzira na kojem si odjelu i zbog cega..a ja ne znam koji je đavo uso u mene od kad sam stigla tu, tj.cca. 25tt kako sam napunila javila se ta stalna glad i prozdrljivost 🙈🤭
Fluffy hvala ti! I jesi li obavila jutros sve? Ja jesam, ambulanta doslovno prazna što je fantastično!E da te još pitam još za Klotrimazol 200? To smijemo mi trudnice? To su tablete za rodnicu. Što si ti dobila? Koju terapiju?
Rose hvala ti draga, evo obavila jutros. A otići će s vremenom sigurno. I ti muku mučiš s tim? 😔
Dora draga, kad sam vidjela da ideš gladna spavati, tako mi je bilo teško nekako... Joj, pa jel možeš dobiti barem nešto za prigristi!? Ili da ti tvoji nekako dostave? Znam da su sad specijalne mjere, ali svejedno... Teško mi čuti kad je trudnica gladna 😔😔
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Mrvičak hvala ti ☺️ Koliko staviš brusnica na koliko vode i koliko dugo držiš potopljeno tako?
Snoopy hvala na savjetu 😘
Dora također hvala na savjetu! 😘 Hehe, san je šou 😂 Pa Dora draga naš cijenjeni Freud bi rekao da si lijepo naučila muža prati, peglati, slagati robu tako da će sve proći odlično. Budi bez brige, ak Freud kaže (čitaj ja 😂) onda će zbilja sve biti kako treba 👍😘
Rose hvala draga, vidim da vas većina piju više manje iste čajeve / sokove i ima smisla što ti doktori kažu: puno piti da što prije izađe iz organizma. 🤞🤞
Mrvičak hvala ti ☺️ Koliko staviš brusnica na koliko vode i koliko dugo držiš potopljeno tako?
Na dva dcl vode manju šaku brusnica. A držim sigurno dva sata, dok se ne sjetim da sam potopila 😂🤦♀️
Hvala cure, evo punih 22 zacas proslo!
Vrapcic, Mokvica i Ancy i vama sretni puni tjedni 🥰🥳
Dora ajde super i boze podrzi da bude u ponedjeljak i ja sam sretna za tebe 🤗🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji