Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Ožujak 2020. 07:37

Dora4

Mrvicak juuupiii zaokruzen tjedan!!

Daaa, baš se uvijek veselim petku. 🥂

Dora4
    20. Ožujak 2020. 07:38

Snoopy2

Ajme dora, jesam ja dobro shvatila jer cesto preletim stranice i znam da mi stosta i promakne. Vi dobijete 3 obroka dnevno i 2 uzine(jogurt ili vocka)?

Da  jabucica je izmedju dorucka i rucka i jogurt izmedju rucka i vecere..ali jedem dva dorucka jer imam svoje zobene 🤭 ubi me vecera u 17:30, dugo mi cekat sutradan do dorucka u 8:30 🙈 a blesavo mi je, al ocito cu morat, narucit 2 kile napolitanki i ubijat se u slatkom 🤭 (jer..necu valjda narucit stiropor-rizine krekere)

• anav05
    20. Ožujak 2020. 07:39

Vrapčić123

Bok curke!
    Evo došla iz Petrove, zatvorena sam hvala Bogu, s bebom sve ok što mi je najbitnije, al moj urinarni trakt u komi. Imam težu infekciju urinarnog trakta i dobila sam antibiotik od 1000mg na 10 dana, uz tablete za rodnicu koje moram koristiti 6 dana. Rekli su da mirujem i da su i menstrualni i kontrakcije mix bolova od infekcije. Ujutro još moram vaditi UK, KKS i CRP. Mjere u bolnici su za pravu pohvalu, NITKO ne može ući unutra bez specijalne kontrole ispred bolnice, baš jako paze. Čak ni sama nisam mogla izaći. Super pa se zaista jako jako pazi.

Huh.
    Znaci bolje da si otisla.
    Inf. ce proci uz terapiju sigurno, a bitno da ste beba i ti ok.
    Čuvaj se i miruj🥰🥰

• CurlySue
    20. Ožujak 2020. 07:43

Vrapčić123

Jutro curke!
    Koji čaj / sok od brusnice smijemo u trudnoći i koji preporučate? Idem vaditi sve te nalaze još, pa ću si odmah brusnicu kupiti također.

Vrapcic, ja kupim u dm sok, a susene brusnice u mulleru, bas su fino mekane 😁 samo pazi da paralelno s brusnicom ne unosis vitC jer ponistavaju ucinak u kombinaciji. 

20. Ožujak 2020. 07:50

Dora4

Snoopy2

Ajme dora, jesam ja dobro shvatila jer cesto preletim stranice i znam da mi stosta i promakne. Vi dobijete 3 obroka dnevno i 2 uzine(jogurt ili vocka)?

Dajabucica je izmedju dorucka i rucka i jogurt izmedju rucka i vecere..ali jedem dva dorucka jer imam svoje zobene 🤭 ubi me vecera u 17:30, dugo mi cekat sutradan do dorucka u 8:30 🙈 a blesavo mi je, al ocito cu morat, narucit 2 kile napolitanki i ubijat se u slatkom 🤭 (jer..necu valjda narucit stiropor-rizine krekere)

Pa jesi im rekla da vas troje gladujete svaki dan i da ne mozes spavati od gladi 🙃 neki kompromis se mora dogoditi.. zao mi je jer se stavljam u tvoju kozu, isto sitna a jedem dosta i znam vecerati u 21 h i opet budem gladna ponekad po noci. A od gladi nema spavanja a o glavobolji necu ni pricati..

Dora4
    20. Ožujak 2020. 07:58

Snoopy2

Dora4

Snoopy2

Dajabucica je izmedju dorucka i rucka i jogurt izmedju rucka i vecere..ali jedem dva dorucka jer imam svoje zobene 🤭 ubi me vecera u 17:30, dugo mi cekat sutradan do dorucka u 8:30 🙈 a blesavo mi je, al ocito cu morat, narucit 2 kile napolitanki i ubijat se u slatkom 🤭 (jer..necu valjda narucit stiropor-rizine krekere)

Pa jesi im rekla da vas troje gladujete svaki dan i da ne mozes spavati od gladi 🙃 neki kompromis se mora dogoditi.. zao mi je jer se stavljam u tvoju kozu, isto sitna a jedem dosta i znam vecerati u 21 h i opet budem gladna ponekad po noci. A od gladi nema spavanja a o glavobolji necu ni pricati..

Ma joj, a nemas kome sta rec, standardne su porcije..nadam se da ce sutra moc ic razmjena stvari pa ce muz donijet stvari i hrane koja moze stajat bar malo..cak ga planiram u mc drive poslat 🙈🙈

kaktusica
    20. Ožujak 2020. 08:01

Jutro cure 🤗
    Dora kako je  to grozno procitati da si gladna, slomilo  me kad si rekla da si trazila snitu kruha, pa jel to moguce 😔
    Fluffy i Vrapcic sretno s UK, drzim fige da nalazi budu super!
    Ja sam odspavala relativno ok, bila sam iscrpljena od svega i plakanja pa sam stvarno odmah zaspala. Muz predaje sluzbu u ove sate pa ide kod svojih, poslije ce nam donijeti sto bude trebalo tj.ostavit ispred vrata. Dogovorili smo se da cemo se vidjeti na parkingu koji je ogroman kad budemo setali psa pa makar iz daljine na 10 metara. Na toliko ga pas ni ne kuzi jadan 😆 A sta cemo, moramo se snaci nekako...
    Rose htjela sam ti reci da se meni dosta povukao onaj lisaj otkad mazem s ovom Biobazom za trudnice, super vlazi kozu.

Dora4
    20. Ožujak 2020. 08:02

Evo konacno informacija, bila je vizita, rekli su da bi za ponedjeljak mogli planirat uzv! Aleluja!! Samo da se nitko ne zarazi i da ne bude previse novih uputa i ne znam cega nego da stvarno bude taj uzv..sad kad imam kolko tolko pouzdanu  info moze konacno pocet stress free iscekivanje 💪🏼

Dora4
    20. Ožujak 2020. 08:04

kaktusica

Jutro cure 🤗
    Dora kako je to grozno procitati da si gladna, slomilo me kad si rekla da si trazila snitu kruha, pa jel to moguce 😔
    Fluffy i Vrapcic sretno s UK, drzim fige da nalazi budu super!
    Ja sam odspavala relativno ok, bila sam iscrpljena od svega i plakanja pa sam stvarno odmah zaspala. Muz predaje sluzbu u ove sate pa ide kod svojih, poslije ce nam donijeti sto bude trebalo tj.ostavit ispred vrata. Dogovorili smo se da cemo se vidjeti na parkingu koji je ogroman kad budemo setali psa pa makar iz daljine na 10 metara. Na toliko ga pas ni ne kuzi jadan 😆 A sta cemo, moramo se snaci nekako…
    Rose htjela sam ti reci da se meni dosta povukao onaj lisaj otkad mazem s ovom Biobazom za trudnice, super vlazi kozu.

Tebi isto cestitam zaokruzen tjedan 🥰🥳🥳
    Ma dobro je, prodje, nije mi tako non stop, jucer je bas bilo grozno, al necu se vracat na to 🤪 
    Super ste se dogovorili za parking da se vidite, lakse je bar mrvicu kad se mozete makar i na daljinu vidjet 💓

Rose1
    20. Ožujak 2020. 08:07

Dora hahahaha u 2ujutro😂🤣😂sto su sestre rekle???!!😂🤣😂
    Draga, hvala na pitanju, a manje svrbi, ali se jos bas ne povlaci, vidjet cemo ove dane🙏🙏🙏kupila uz canesten i Cicaplast La Roche pa i tim mazem da mi smiri i jucer mi stvarno smirilo, vidjet cemo jel bilo slucajno ili funkcionira. Kremica se cini super za neke osipice, dermatitise, ubodice...kazu da je i za bebice pa eto ako kome zatreba ako ga nesto zasvrbi. Naravno da nije lijek za gljivice, ali umiruje cini se. Citala sam da mazu i ranice, pristice, a sad, treba isprobati

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.