Jutro curke!
Koji čaj / sok od brusnice smijemo u trudnoći i koji preporučate? Idem vaditi sve te nalaze još, pa ću si odmah brusnicu kupiti također.
Ja pijem stalno vodu, cijedim si sokove, brusnicu pijem tu i tamo, ponekad kamilicu...meni je doktorica rekla da je vazno jednostavno puno piti da se to sve ispire, a znam da si ti rekla da puno pijes i svejedno glupe bakterije, ali rijesit ces ti to
💙
Jutro curke!
Koji čaj / sok od brusnice smijemo u trudnoći i koji preporučate? Idem vaditi sve te nalaze još, pa ću si odmah brusnicu kupiti također.
Jutro. Kupi si sušenu brusnicu, potopi u toplu vodu i kasnije to popiješ, a brusnice pojede. Najefikasnije rješenje
Jutro!
Vrapcic caj od 100% brusnice Encian i dm bio sok od brusnice
Sretno s nalazima i pregledima tko ih ima danas!
Dobro jutro cure ..Dora zao mi je dasi gladna,kad sam jutros procitala bilo mi tako zao 😥.Necu ni da pitam kako nisi usojela dase organizujes al poznavajuci tvoje sposobnosti ,mislim da i nije drugacije moguce ..Bice bolje dok neko dodje a danas je petak valjda ce da bude neka vizita pocni odmah da plasces i kukas kako nemas nista dati dostave zalihe .kad cjeli svjwt pravi zalihe trebas i ti .Uzivajmo danas u danu jel kazu od sutra kisa i hladno ..Vidim neke Cure spominju 4mom skupo je a sve je to riziko da se uzima jel svaka beba je drugacija i mozda vasa bas nece ,kao sto je neko napisao to je bas riziko kupiti ...Zelim vam svima lijep dan ..
Vrapcici kako je Snoopy napisala ja sam pila 100% brusnica, eucerinov; dobar mi je bio skroz kad sam imala bakteriju u urinu!
Dobro jutro cure, nadam se da ste se naspavale ❤️
Sretno na pregeldima ko ima 😎
Dobrooo jutroooo svima!!!
Noc je bila gadna, oko 2 sam isla molit sestre snitu kruha 🙈 aliii proslo je i evo krenuo novi dan 🥳 otusirala sam se i oprala kosu, nova zena 🤩 cekam vizitu za pola sata pa dorucak za sat 💪🏼 bit ce dobro! Danas moram uzivat jer su najavili suncan dan i jedva cekam da se probije malo do kreveta ☀️☀️
Vrapcic ja uzimam dm-ov od brusnice, nemam vise da ti posaljem fotkicu, ali pise bio i bocica je od 0.33dcl! Kisel je i pijem deci dnevno razrijedjeno s vodom! 💪🏼
Indy imam jos samo zobenih i badema, ali sparam pa jedem samo za dorucak + preko noci nemam to s cim zalit..sve je toplije pa je tesko napravit zalihe, ono sto sam imala sam izracionalizirala, ali pojelo se 🙈 ma dobro, proslo!
Zelim sretne pretrage i preglede tko ima 🥰🥰🥰🥰
Ja kupim u dm-u sok od brusnice, kisel i jak, pravi😂🤣😂ali trenutno ga ne pijem, povremeno, stalno tlacim da mi netko nesto kupi...glavno je stvarno puno piti da se ispire, tsko su mi 2doktora rekla
💙
Vrapcic trebat cu strucnu pomoc..hahahah sanjala sam(valjda od silnih fotki i price o robici, kako mi nemamo jos bas nista) da je muz narucio i da je stigla HRPA robice i da mu preko videa objasnjavam kako mora sve oprat i da ne stavlja omeksivac nego ocat i onda jos da mu dajem upute za peglanje!! Ajme koja nocna mora, ne znam tko je bio vise nasekiran..sto znaci takav stan? Jel znaci da cemo sve stic i da cu bit u stanju ja sve odradit??? 😬🤪🤭
Rose jel ista bolje onaj osip?
Kaktusica kak je prosla noc?
Maaree, ide li kod tebe na bolje?
Rio, tebe jos ne moram pitat za gljive na nogama jer je vjerujem da moze imat pomaka tako brzo, ha?
Drzite se zenske!! 😘
Ajme dora, jesam ja dobro shvatila jer cesto preletim stranice i znam da mi stosta i promakne. Vi dobijete 3 obroka dnevno i 2 uzine(jogurt ili vocka)?
Sortiraj odgovore
Najstariji