Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    19. Ožujak 2020. 22:45

Mokvica tako je 🤞 Bitno da je bebica dobro, a mi mamice ćemo sve beštije, infekcije i upale riješiti 👍
    Leonie držim fige da sve bude ok sutra i javi nam se kada obaviš pregled 😘🤞😘🤞 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Trancie
    19. Ožujak 2020. 22:46

Vrapcic drago mi je da je sve ok s bebom i da znas uzrok boli sad ce antibiotici napraviti svoje!!!! ❤️❤️
    Kaktusice vjerujem da ti je tesko , ali mislim da ste dobro odlucili , ako se on zarazi bar da ste vi sigurni, a valjda ce sve ovo brzo proci !!!
    Svasta ste pisale skroz sam pozaboravljala!!! 
    Ali cestitke na pregledima 👏🏻🥳
    Laku noc krofnice 😘

ena0206
    19. Ožujak 2020. 22:57

Mimoza ma da kad su tako akcije, bas se isplati naruciti. A i preslatke su im stvari.
    Da, ja sam isto odustala od 4moms jer sam cula da dosta beba ne zeli uopce biti u tome. Pa mi je ipak rizik tolike novce pa da gospodin nece kasnije da se ljulja. 
    Robicu evo bas gledam sve online. Bacam se u akciju kroz ova dva dana. 
    Jesi kupovala tetra pelene? Kupila sam u dm-a od babylove zadnja dva paketa sta san uspila uhvatit.. 

mimoza
    19. Ožujak 2020. 23:19

I ja mislim da mi je to preskup rizik 😁 Kupovala sam tetra pelene, imam oko 15 komada i sve su iz razlicitih trgovina. Muz kupio u realu neke disney i one su mi najbolje. Iz primarka isto nisu lose, imam 2 komada. Pogledaj robicu u primarku, velik izbor, a male cijene. Neki dan mi je jedna susjeda Njemica kupila robice u babyone (pretezno SOliver) i prelijepo je, ali ja ne bih dala 20€ za donji dio trenirke za bebu 🤨

ena0206
    19. Ožujak 2020. 23:25

Hahaha bas si dobro rekla-skup rizik. 🤣🤣🤣🤣
    Znas li moze li se u primarku online kupovati. Nije mi bas blizu. 😪 A trenutno i ne radi. 😥 
    Uh, robica SOliver je vrh vrhova. Al preskupa je ako gledamo na to da to sve jako brzo prerastu. 

Vrapčić123
    19. Ožujak 2020. 23:38

Trancie hvala ti, ma punoo je lakše kada čovjek zna uzrok boli, uopće ne mislim o toj boli sada iako je prisutna. No proći će to uskoro. U konačnici je bitno da je beba ok 😍
    Lijepe moje trudnice laku noć vam želim! ❤️

yvette
    20. Ožujak 2020. 00:09

Pcelice uopce nisam skuzila da pise ispod da je jedna, ne znam sto mi se dogada 😂 tako i kad citam sto ima na forumu pola ne pohvatam pa vidim kasnije kad netko citira.
    Vidim da pisete o njihalicama. Ja sam uzela prosli tjedan iz babycentra babybjorn bouncer, bio je na popustu 15%.
    Stalno imaju neke akcije, trenutno je 20 posto na robicu i obucu.

Fluffy
    20. Ožujak 2020. 00:41

Vrapcic, sorry draga sta tek sad odgovaram, dosao mi muz navecer nakon cijelog dana pa sam s njim u prici bila oko cijele ove ludnice. Novocef i Xorimax su ti isti lijekovi...smiju se u trudnoci uzimat, ne brini. Zao mi je sto imas upalu, no glavno da je sve s bebicom dobro. Skupa onda idemo ujutro raditi urinokulturu😅. Evo ipak ne treba ignorirati te bolove...i meni je urin odmah pokazao da nesto nije kako treba. Pa sad cemo vidjeti. Nadam se da ce se te nase upalice smirit, vec kad se koroni ne nazire kraj. 
    Ostale curke, stvarno mi je tesko popratiti i zapamtiti ista...sutra se nadam biti malo azurnija. Totalno me ova cijela situacija i s koronom i svim izbacila iz svakodnevnice (logicno kao i sve). 
    Laku vam nooc 🥰🥰🥰

Vrapčić123
    20. Ožujak 2020. 06:26

Jutro curke!
    Koji čaj / sok od brusnice smijemo u trudnoći i koji preporučate? Idem vaditi sve te nalaze još, pa ću si odmah brusnicu kupiti također. 

Rose1
    20. Ožujak 2020. 06:28

Jutro drage moje!!! 
    Dora hahaha bas si me dobro nasmijala odmah ujutro🤣😂🤣lezim u krevetu i smijem se, decko me pita sto mi je, jesam li malo otisla??!!🤣😂🤣
    Trudy hvalaaa, bas malo pogledam stranice
    Fluffy, Vrapcic sretno s urinokulturom🙏🤞💪
    Sretnoo cure na pregledima!!!🤗

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.