Dora hm, vidiš neobično. Ja bila uvjerena da vas tamo svako malo na neke preglede vode. No vjerujem da i nije dobro čaprkati dolje previše, tako da vjerojatno postoji razlog tome što vas ne gledaju baš 🤷♀️ E fakat sorry na debilnom pisanju, vidim tek nakon što pošaljem kakve gluposti "odu", odustajem od prepravljanja jer mi mob sam ispravlja, razdvaja i dodaje slova!? Dođe mi da ga u smeće fiknem!!!
Uglavnom držite mi se svi troje, i da znaš ako je kod vas u bolnici ovakva kontrola kao u Petrovoj, možeš biti mirna potpuno što se ove boleštine tiče. Četiri prepreke sam morala proći (portir, medicinska sestra, doktor, neki redar su svi prije samog ulaza u bolnicu), zatim u hodniku SAMA SAMCATA i onda tek pregled! Uz to da sam morala potpisati da nemam temp, da nisam kašljala, da nisam u kontaktu sa nikim zaraženom, da nisam bila u inozemstvu... Ma brdo toga što je zbilja pohvalno!
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Ivcy čestitke na dečkiću! 💙
Ena čestitam na dobrom pregledu! 🎉
Rose meni je danas doktorica za alergiju prepisala Rinolan, kaže da to smijem.
Vrapčić proći će i ta upala, najvažnije da je bebica dobro i da se ti nisi počela otvarati. 🥰
Mimoza, Dora hvala na info za zagonetne trakice za urin 😂☺️
Dora 🥰🥰🥰🥰
Dora hm, vidiš neobično. Ja bila uvjerena da vas tamo svako malo na neke preglede vode. No vjerujem da i nije dobro čaprkati dolje previše, tako da vjerojatno postoji razlog tome što vas ne gledaju baš 🤷♀️ E fakat sorry na debilnom pisanju, vidim tek nakon što pošaljem kakve gluposti "odu", odustajem od prepravljanja jer mi mob sam ispravlja, razdvaja i dodaje slova!? Dođe mi da ga u smeće fiknem!!!
Uglavnom držite mi se svi troje, i da znaš ako je kod vas u bolnici ovakva kontrola kao u Petrovoj, možeš biti mirna potpuno što se ove boleštine tiče. Četiri prepreke sam morala proći (portir, medicinska sestra, doktor, neki redar su svi prije samog ulaza u bolnicu), zatim u hodniku SAMA SAMCATA i onda tek pregled! Uz to da sam morala potpisati da nemam temp, da nisam kašljala, da nisam u kontaktu sa nikim zaraženom, da nisam bila u inozemstvu… Ma brdo toga što je zbilja pohvalno!
Nemam pojma koja nam je procedura, jedan ulaz samo radi, iskljucivo zaposlenici pa pretpostavljam da je svugdje isto jer svi dobivaju naputke od stozera svaki dan cim se nesto izmjeni..
Ma da, nije mi ni rekao da bi me dolje gledao, to definitivno nije dobro pogotovo kad jednom vec krene otvaranje..ali ja bi da bebice pregleda konacno..bilo je kao da ce u ponedjeljak, al kako se sve izvrtilo za vikend vidim da nista od toga, kazem, pokusavam sad izvuc najbolje iz svega, nalazi su dobri i to je super, a i na taj ctg sam krenula pa eto, cujem ih da kuckaju uredno, a u trbuhu prave vratolomije, jako neobicno i cudesno istovremeno! 🥰
Vrapcic super da su takve kontrole, bas pohvalno. Zaboravila sam ti reci, nakon bolnice i pregleda operi kosu za svaki slucaj. Mi cipele ostavljamo u hodniku na mokrom rucniku kojeg sam malo natopila plivaseptom za svaki slucaj.
Ja sam danas sa fejsa maknula i dislajkala sve portale (Jutarnji, Index itd.) jer jednostavno ne mogu vise citati o ovoj situaciji.
Cure moje mile, ekipico draga, idem spavati, bas neki emocionalno iscrpljujuc dan mi je bio. Zelim nam svima za promjenu slatke i lijepe snove i da se malo odmorimo od ovih stresova. Nooooooc 😊😘😘
Laku noc krafnice 🥰🥰
Moram ic spavat jer me zeludac jako boli od gladi, a nema niceg do ujutro do pola 9 pa prije nego stisne tako jako da od boli ne mogu zaspat 😬😬💓 tipkamo se sutra! 💞
Hvala curke svima.. 🥰🥰
Mimoza da da, mozda je do zraka. 🤣🤣 Ja sam se dugo premisljala za twistshake, nisam se na kraju odlucila za njih.Sigurno imaju dobrih stvarcica..
Jesi ti sta odlucila oko njihaljke, znam da smo pricale o 4moms..
Ajme cure moje, ja sam presla na duplu dozu magnezija, i odspavala sam od 1 do 5 cca.. poslije citam za Vrapcicu, drago mi je da je sve na kraju dobro. Ja cu sutra otici nadam se i nadam se da ce mi gin raditi kako i pise- sutra je ona na popisu dezurna. Za ostale preglede- drago mi je da je sve dobro, jedino mi je zao Nikite jer nije dosla kuci zadovoljna. Nadam se da ces iduci put imati uzv.
Zuza robica je preslatka 😍
Kaktusica ja sam ušla u stan, skinula se do kraja doslovno, bacila svu odjeću na pranje i ravno u kupaonicu. Oprala se dva puta, također i kosu dva puta oprala 😂 Tako da sam ja žešći frik 😂 Ja sam ti i prije ko luđak uvijek ruke prala po 100 x na dan tako da je ovo ludo ponašanje meni prirodno 🤦♀️🤷♀️😂
A daa, u Petrovoj su ful oprezni, za svaku svaku pohvalu zbilja 👍👍👍
Ena twistshake ima sad neku akciju 50%. Tako da sam narucila dude dva pakovanja po dvije za 7€ i bocice za 2m+ za manje od 5€ i jos ima postarina za 5€. Bas jeftino bilo i morala sam naruciti, mada ih mozda nikad necu bi upotrijediti 😁 Odustala sam od 4moms. Sad mi se vise svidja babybjorn, jer mozemo duze da je koristimo, ali jos uvijek nisam nista narucila. Sta si ti odlucila? Jesi li pocela narucivati robicu?
Sortiraj odgovore
Najstariji