Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimoza
    19. Ožujak 2020. 21:38

Dora hahahah 😂😂 opasna si po okolinu ☠️💀☠️

Vrapčić123
    19. Ožujak 2020. 21:38

Mimoza na svakoj kontroli mi sa onim malim papirićem / testićem mi  provjere urin i do sad bilo sve ok. 🤷‍♀️ Ne znam ni što tim testićem sve provjeravaju....

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Dora4
    19. Ožujak 2020. 21:39

Mrvicak, nas dvije iz Policijske patrole sve neke iste lijekove koristimo ...jel nekad smrces staub? Da, ni ja 😂 sorry curke, pukla ko kokica, takav je dan ocito 🤪
    Bezzo samo ti drzi koljena stisnita i noge skupljene, vidis da smo sve iz ovih ili onih razloga sakrile 🍑!! Bolje da ne skljoca 😬 drzi se, brrr jedva cekam da nas prodju sve te tegobe! 😘
    Ivcy, Missy 😘😘
    Vrapcic gledali su me na hitnoj prije 14 dana, al meni to nije gledanje nego stres i ne racunam da mi je tonbio normalan pregled, nakon toga prosla srijeda brisevi, kks, uk i evo ovaj utorak ogtt, senzibilizacija i opet krvna slika..evo bila vizita, neka leteca, jesmo dobro i laku noc 😂 tu se vise ne zna tko pije, tko placa, svaki dan sam misla jooj mozda me danas otpuste s obzirom na te novonastale okolnosti, ali vidim da si samo ukenjam pola dana s tim tako da odustajem, tu sam do daljnjeg ocito i necu vise ni mislim oce li, ako ikad dodje red na moj pregled zvat ce me i to je to, a u medjuvremenu brojim i krizam dane do svakog utorka! 💪🏼bitno da su nalazi dobri, a pregled kad bude bude ocito, idemo jako!!! 

Dora4
    19. Ožujak 2020. 21:40

Vrapčić123

Mimoza na svakoj kontroli mi sa onim malim papirićem / testićem mi provjere urin i do sad bilo sve ok. 🤷‍♀️ Ne znam ni što tim testićem sve provjeravaju….

Proteine u mokraci 

Dora4
    19. Ožujak 2020. 21:43

mimoza

Dora hahahah 😂😂 opasna si po okolinu ☠️💀☠️

Zato smo se i kliknule 😋

Vrapčić123
    19. Ožujak 2020. 21:47

Mislim da sam uspjela pročitati sve (valjda) , dosta sam bila u za ostatku i vidim evo kako ste se brinule cijeli dan ❤️ Curke ponovno bih se zahvalila kako ste brižne, pažljive i kako ste mislile na mene. Baš mi je drago da sam dio ove naše pozitivne, drage, lijepe grupice ❤️💙💜 Baš smo se lijepo otkupile i nadam se da će nam se iduća grupa zvati "Mamice krafnice" ili tako nešto slično... 🥰😘🥰😘 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

mimoza
    19. Ožujak 2020. 21:49

Vrapcic pored proteina, mogu vidjeti leukocite i eritrocite na tim trakicama za urin. 

Bezzo1991
    19. Ožujak 2020. 21:53

Hahahaah Dora, jel danas bilo nešto šećerno na meniju kad te opalilo tako 🤣 sad mi je crna kifla na pameti pa zamišljam, nakon suhosti i škljocanja od listopada još zaboravila sam kako kifle izgledaju. Prolupat ćemo sve ja mislin do ljeta. 
    Trudy hvala na trudu i linkovima, pročačkat ću sutra malo te stranice, neke sam prokopala i sama pa ću sutra detaljnije malo pokušat pokopčat to 😱

Dora4
    19. Ožujak 2020. 21:55

Bezzo1991

Hahahaah Dora, jel danas bilo nešto šećerno na meniju kad te opalilo tako 🤣 sad mi je crna kifla na pameti pa zamišljam, nakon suhosti i škljocanja od listopada još zaboravila sam kako kifle izgledaju. Prolupat ćemo sve ja mislin do ljeta.
    Trudy hvala na trudu i linkovima, pročačkat ću sutra malo te stranice, neke sam prokopala i sama pa ću sutra detaljnije malo pokušat pokopčat to 😱

Hahahahah pa znamo sto me nije opalilo od rujna 😂😂😂😂

Dora4
    19. Ožujak 2020. 22:00

Ajte u smokve, grcam od smijeha, samo cekam da cimi ode po sestre da mi dadu malo normabela da se primirim 😂😬😬
    Vrapcic nasa divna, ti si nasa mala vesela pticica koja nas isto svaki dan bodri i tu je da nam za svaki los san kaze da je to zapravo super po Freudu, svakoj nesto odgovori i napise koju lijepu rijec i pokaze nam kako zdrava hrana moze biti fina! 🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.