Vrapcic vazno da je sa trudnocom i bebicom sve dobro, nek je svo zlo u infekciji al pametno da si ipla u bolnicu 👍😊
Žuža, preslatka je robica, ja jos nista od robice nemam, strah me jos nabavljati a i bas nikako nisam tip za online kupovinu pa se nadam da se necu kasnije kajati sto nisam sad kupila sto mi treba.
Dajte mi recite, kako konzumirati voce a da nije kontaminirano virusom? Perem ga u octu, ogulim koru al opet nisam sigurna kakve su upute.
Eovyn, obican alkoholni ocat, izgubi se miris u pranju, a roba je mekana... I sluzi kao dezinficijens.
Ja si ponekad octom i kosu znam oprat da bude mekana i sjajna 😂
Vecer cure, uspjela na brzinu preletit, puno za citat, Vrapcic zao mi za upalu, brz oporavak, meni dva dana opet mucnine, sva sam nikakva, jos me i trbuh svrbi posebno oko oziljka od carskog, kako je vama svrbi sta, mazem svaku vecer, i ja si uzela jos prenatala da imam, nadam se da mi nece otkazat kontrolu jer mi ponestaje duphastona imam taman do kontrole, sutra smo puni 17 tjedana😁, uzivajte u ostatku veceri
Mimoza, Ena bas lijepo duuugi, bolje nego kratak
Vrapcic drago mi je da je s bebicom sve super❤
a nije te nis peklo pri mokrenju ni nista?! Eto, dobro da si isla
💙
Curke imam pitanjce ako se neka kuzi..
Naime kako je kafic sad zatvoren u kojem sam radila a moju seficu je jaaako tesko uhvatiti hoce li utjecat ako joj na vrijeme slucajno ne predam doznake za ovaj mjesec? U hzzo sam predala uredno odmah kad mi je ginekologica dala prije par dana ali nju mi je tesko ulovit. Utjece li to na mene sta ? Kafic ne radi nit joj knjigovodja radi i tesko cu ja nju ulovit fucka se njoj za moje doznake 😂
Mene zvali prosli mj dal sam dostavila doznake, oni zagubili
Pcelice koristim persil sensitive. Kak mali ima atopijski gledala sam i istrazivala koji bi bio najbolji i ovo mi se pokazalo kao najbolja opcija. Umjesto omeksivaca koristim malo octa. Robica se ne osjeti po octu, ali je meksa. Ja sam sad na pocetku ove trudnoce imala ogromnu urtikariju i zavrsila 3x na hitnoj. Doktorica me tamo bas oprala jer je osjetila da mi roba mirisi na omeksivac i rekla je da zauvijek izbacim taj otrov. Tak da vise ni nama ne koristim i moram priznati da ne vidim da mi je kao roba tvrdja.
Robicu sam narucila sam H&M i C&A. Ja se nadam da se necemo naci u takvom kaosu da necemo djeci imati gdje kupiti robu 😭 Ja sam sad pozurila kad mi je dokica rekla da mogu prokrvarit i zavrsit u bolnici. Ja cu si to sve lijepo srediti pa nek stoji. Nema mi tko pomoci oko toga tipa dok sam ja u bolnici da mi mama ili sveki to srede, tak da moram sama.
E Mrvicak tebi danas nije spominjala tvoju posteljicu?
Rekla je da je i dalje nisko, ali nije više kritično. Kaže da misli da čak neću trebati na carski 😃😃
Joj zuza nisam uopce procitala da je jedna u pakiranju, sve citam brzo i pola toga ne vidim.
Mimoza na prvoj slici je velicina 50, a na drugoj 56. Ove vece nisam kupovala jer ja sam isto tip koji voli kupovati u ducanu i gledat to sve i pipnut. A sad s obzirom na situaciju uzela sam ovako. Al jako sam zadovoljna. A ono, znam vec kakva je njihova roba. E ja sam generalku obavila prosli tjedan. Bile mi cistacice sve detaljno pocistile, oprale prozore, tepihe sam oprala i dubinsko ciscenje garniture. Nema labavo 😂💪 Ja bi inace prala i peglala robicu kad udjem u 9. mjesec, al eto, tako su mi nekako najavili moguci razvoj dogadjaja pa cu se ja spremit.
Yvette ma meni su preslatke te sa stopalima dolje. Kupila sam ja i carapica. Mislim da nisi pogrijesila ako si bez tih papica kupila.
Eovyn obican kisko ocat kojeg stavim u onaj pretinac za omeksivac. A stavim ga onak na dno te posudice. Nista previse.
Vrapcic Bogu hvala da je sve ok. Ovo ce proci. Svidja mi se ovo kako se tretira ulazak u bolnicu.
Mrvicak odlicno!! Joj bas mi je drago da se to popravilo. Jos taj cerviks i bit ce to sve super!!
Vrapcic123, drago mi je da si ipak otišla i da lakše dišeš bez obzira na tu infekciju. Riješit će to antibiotici i bit ces kao nova ❣️
Sortiraj odgovore
Najstariji