Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    19. Ožujak 2020. 14:01

Dora draga, stalno mislim o tome, sad nitko i nista nije vazan, samo korona, jako sam tuzna jer ih i mi drugi trebamo...mogu misliti kako ti je, tamo nisi jer ne znas sto bis, tamo si jer moras biti...ne znsm, jako me to sve skupa brine. Ne znam sto bih pametno rekla jer tesko je ostati pozitivan u svemu tome

💙

Vucica
    19. Ožujak 2020. 14:07

Vrapčić123

Mrvičak evo odlučila malo još odležati doma. Pa ako se u dva sata ne primiri idem u bolnicu sigurno.

Vrapcic ja sam jucer bila i nakon sto sam otisla izivcirala sam se jer sam samoj sebi digla paniku I odgadjala zbog korone. OK to je Pozeska bolnica, mi nismo imali jos ni jedan slucaj, ali sve je u stanju pripravnosti i nisam srela nikog. Cekaonica na ginekoloskom prazna, doktor me pregledao s maskom, sestru sam dok me upisivala vidjela bar 3 puta da pere ruke. Da sam znala kako ce biti otisla bih jos prije. Sad stvarno ne znam kako je u tvojoj bolnici, ovo je moje iskustvo ja sam prezadovoljna i odnosom prema pacijentu i razini higijene. Sta god odlucila nadam se da ce biti sve OK 😘

Trudy
    19. Ožujak 2020. 14:15

Naravno, napisala sve i nestalo 🙄
    Vrapcic ja bi na tvom mjestu otisla jer zbilja to vec danima traje, pa bolje da provjere i da nije nista nego da se ne daj boze nesto dogadja a ti ne znas 😘 nadam se da nije nista ipak 🤞
    Dana cini mi se da si ti pisala za posteljinu. Moj i sad spava u vreci za spavanje jer se inace sav otkrije, pa mi nema smisla nicim ga pokrivat. A kupila i poplun i posteljinu, i to sve stoji gotovo nekoristeno.
    Dora zao mi je sto je situacija takva kakva je, nadam se da ce ti uskoro rec kakav je plan..
    Mi cijelo jutro vani, nije nikog bilo pa smo iskoristili..
    Pozdrav iz suncane Rijeke https://imguh.com/image/6l2P1

Mokvica
    19. Ožujak 2020. 14:15

Eovyn iz Gline sam, ali vodim trudnoću u Sisku kod dr.Novak
    Vrapčić niti ja ne bih čekala ponedjeljak. U bolnicama sad ionako nema nekog slobodnog kretanja niti puno ljudi po hodnicima. Rukavice i maskica na sebe i odu provjeriti radi svog mira.
    Dora vjerujem da sva ta strka stvara dodatnu napetost, no pokušaj si ne stvarati dodatni stres. Znaš da ne možeš utjecati na to ako te ipak odluče otpustiti. Mirovati ćeš doma kao i tu. Svaki dan osjetiš svoje bebače, svako jutro si im čula srčeka da kucaju, dobro su oni. 😊

Trudy
    19. Ožujak 2020. 14:16

Jos u vezi posteljine, sad vidim da sam zaboravila ponovit. Mi i dalje jastuka nemamo, on ne pita, meni se cini da nema potrebe

yvette
    19. Ožujak 2020. 14:18

Vrapcic drzim fige da je sve ok, ali dobro Dora kaze mozda ipak bolje da odes. Nije da puses na hladno pa boli te od jucer.
    Dora ti bi trebala napisati neku knjigu ili memoare, znaci nema situacije koju ti ne pretvoris u urnebes tako i ovo sa bolnicom i zatvorom 

kaktusica
    19. Ožujak 2020. 14:19

Vrapcic nadam se da si se zaputila u bolnicu, maska, rukavice, kosu u rep i bit ces mirna kad obavis pregled. Drzim fige i nadam se da nije nista ozbiljno 😘😘
    Dora uzasno mi je to sto pises, bas je grozna situacija. Pa valjda ce vas pregledati makar, ne mogu vjerovati da vam nitko nista ne govori. Drzi se draga, ostani pozitivna a ja se nadam da ce se uakoro sve to malo smiriti 😘😘
    Ja sam.isto pod sresom, pisu ljudi u komentarima na fejsu da je setala po bolnici, tko ce ga znati... Ne znam sto reci uopce, tako me glava boli danas, odspavala sam jer me taj sav stres bas danas smozdio. 

Dora4
    19. Ožujak 2020. 14:26

Hvala vam divne moje zene! Ma meni nije problem vise nista, stvarno, da znam da cu tu lezat u ovoj rupi jos punih 10 tjedana sve pet, ako me puste kuci, valjda ce jedna radjaona u cijelom zagrebu radit pa cu ic ako bude komplikacija..nego sam vam ja "malo" kontrol frik (koji zadnjih mjeseci dakle nema kontrolu nad nicim, haha sad ni nad muzem koji znam da laze da je usisao za vikend hahahah) i neizvjesnost koja bi prosjecnu osobu malo izbacila iz takta mene izuva iz cipela (papuca i japanki u ovom slucaju)..nakon dugo vremena me glava boli 😣 prestala sam citat vijesti kompletno, fale mi bojice i papir da nesto crtam i smirim se, a da ne zahtjeva mentalni napor jer su sve snage usmjerene u to da ne izadjem na hodnik i bacim se na pod, pocnem plakat i lupat nogama i rukama uz deracinu "hocu svoga doktora"; "pogledajte mi bebe"; "jeb**a vas korona"; "dajte mi normalan madrac"; "bole me ledja, ocu masazu" hahahahh 

Rose1
    19. Ožujak 2020. 14:28

Kaktusica takva sam ja jucer bila, od stresa sam zaspala, toliko me iscrpilo, do sad sam bila nesto bolje, malo i prosetala pa me i to oraspolozilo, ali za cas me nesto okrene zbog cijele situacije
    Vrapcic i ja bih otisla kao sto sam i rekla...isto sam prije par tjedana odgadala 2dana i samo ludila doma...iskreno se nadam da je sve ok i vjerujem da je, ali bolje da pogledaju
    Znam da te strah korone, ali sto ces, puno nas se izlagalo ove dane...bolnice su stvarno prazne, odmah ces to obaviti

💙

Dora4
    19. Ožujak 2020. 14:31

Vrapcic javljaj sto si odlucila i svakako ako odes, a nadam se da hoces zbog psihickog mira ako nista drugo, sto su rekli!! Drzi se!! Uz tebe smo u mislima i molitvama 🙏🏼🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.