Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dana130
    19. Ožujak 2020. 12:29

Trancie 😘 a sad definitivno necu onda poplin, dobro si me podsjetila, ako cu vrevu za spavanje, onda mislim definitivno da ce bito dosta samo dekica preko 😁

Baby girl 💜

Kolacic
    19. Ožujak 2020. 12:34

MissyR

Nikitajooooj ej sta sa drvenom tubicom u kojem vijeku zivi ona 🤬 ne mogu vjerovati sta tesko joj je uzv napraviti..ma moj savjet ti je makni se od nje i nadi drugog soc.ginekologa,znam da nije vrijeme sada znam i da previse uzv-a nije dobro ali opet mene moja svaki put pregleda i na uzv svaka 4 tjedna i smatram da je to normalno i ok i da bi tako trebalo biti…
    Kolacic draga, nemam rijeci tvog sefa moze ga biti sram, pa trudnice se uvijek trebaju paziti, ma opcenito ako ima imalo kulture i vec zna kakva je situacija sa koronom mogao je ostat doma kasljati a ne vama u uredu saljem mu jecmenac 🤣 a ti ginekologici kazi sve to i neka ti da bolovanje bolje da si doma nego da riskiras…
    Mrvicak bitno da je sve ok i da se ne skracuje cerviks i da si zatvorena..lezi odmaraj miruj cuvaj se😘
    Cure ostalesretno na pregledima i javljate nam lijepe vijesti 🥰
    Ja sam ok nista me ne boli,iscjedka nema budila sam se cijelu noc i potrosila rolu wc papira provjeravajuci da li ide sta…ali hvala bogu nista 🥰

MissyR bas si me nasmijala i oraspolozila s ovim jecmencem. Dobra ideja ahaha.
    Dosao mi je prije kojih pola sata, obzirom na situaciju, sutra neka ostanem doma, a od iduceg tjedna da dodem po potrebi 2x na tjedan po par sati cisto da napravim racune, neke ponude itd. Mora da je osjetio da bi mu se moglo nesto lose dogoditi

Svim curama koje danas idu na preglede...sretno i bez stresa

Trancie
    19. Ožujak 2020. 12:35

dana130

Trancie 😘a sad definitivno necu onda poplin, dobro si me podsjetila, ako cu vrevu za spavanje, onda mislim definitivno da ce bito dosta samo dekica preko 😁

Meni je cura donedavno bila u vreći za spavanje, ja sam samo mjenjala zimska-ljetna... samo kad je bilo +40 bi bila samo u bodiću.

Amneris
    19. Ožujak 2020. 12:36

Yvette karantena sa svekrvom.. #nijelako🤐
    CurlySue kakve su to vježbe za zdjelicu? Ja čim sam malo nešto radim po kući krenu braxtonice i bolovi kojekakvi, probadanja itd. A opet ne mogu ni samo gnjilit na lijevom boku, dekubitus ću dobit 🤣 a nije mi propisano nikakvo mirovanje..

yvette
    19. Ožujak 2020. 12:40

Amneris sve ti je onda jasno 😂 razmisljamo o podstanarstvu, ali tko ce se toliko puta seliti. Ma nije sveki losa samo nemam neki svoj komod 😅

• CurlySue
    19. Ožujak 2020. 12:48

Amneris

Yvette karantena sa svekrvom.. #nijelako🤐
    CurlySue kakve su to vježbe za zdjelicu? Ja čim sam malo nešto radim po kući krenu braxtonice i bolovi kojekakvi, probadanja itd. A opet ne mogu ni samo gnjilit na lijevom boku, dekubitus ću dobit 🤣 a nije mi propisano nikakvo mirovanje..

Amneris, ja sam nastavila s vjezbama s pilatesa, ali u puno blazem obliku (kao da radis vjezbe za donji dio leda i guzu), najcesce ih radim s loptom. Nesto najblize tim vjezbama imas na aplikaciji pregnur, traju max 10 min dnevno i nakon toga obavezno napravim kegelove. Te su vjezbe dosta bitne jer kako ti raste trbuh i pocinjes s gegastim hodom 🙈😂,  misici straznjice i slabinskog dijela gube funkciju pa se ovo smatra dobrom preventivom i ocuvanjem misica 😉

Vrapčić123
    19. Ožujak 2020. 13:01

Cure trebam savjet: menstrualni bolovi uopće ne prestaju, boli bez prestanka, nije sad neka strašna bol al tu je od jučer bez prestanka. Beba se javlja, tak da nju osjetim. Bh kontrakcije su se primirile jako od kad strogo ležim, dakle primirile su se u odnosu na jučer (jučer ih je bilo baš punoo), danas vrlo malo. Zvala sestru, ona se čula sa doktorom i rekao mi je da se javim u Petrovu, a mene strah zbog ove fucking korone, doktora mog ko za vraga nema do ponedjeljka na poslu. Ne znam više što da radim. Medicinsku sestru sam pitala za savjet i ona kaže da bi obzirom na 26.tjedan otišla da nebi bilo otvaranje. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

MissyR
    19. Ožujak 2020. 13:09

Vrapcic..a nista stavi maskicu,rukavice i odi u bolnicu vidis da ti je i med.sestra rekla da odes bolje provjeriti pa si na miru objasni im tamo kakva ti je situacija i da nema tvog ginek.do ponedjeljka i nedaj da te ljute 😆..nadam se da ti nije nista i da je bol bezazlena..☺😝

url=https://lilypie.com]

Rose1
    19. Ožujak 2020. 13:11

Evo nas iz kratke setnjice🌞🐕🌼🌺https://ibb.co/Z6vq9G9
    https://ibb.co/kMgqNPP
    https://ibb.co/k387m6w
    https://ibb.co/1rBQXyT

💙

Rose1
    19. Ožujak 2020. 13:14

Vrapčić123

Cure trebam savjet: menstrualni bolovi uopće ne prestaju, boli bez prestanka, nije sad neka strašna bol al tu je od jučer bez prestanka. Beba se javlja, tak da nju osjetim. Bh kontrakcije su se primirile jako od kad strogo ležim, dakle primirile su se u odnosu na jučer (jučer ih je bilo baš punoo), danas vrlo malo. Zvala sestru, ona se čula sa doktorom i rekao mi je da se javim u Petrovu, a mene strah zbog ove fucking korone, doktora mog ko za vraga nema do ponedjeljka na poslu. Ne znam više što da radim. Medicinsku sestru sam pitala za savjet i ona kaže da bi obzirom na 26.tjedan otišla da nebi bilo otvaranje.

I ja bih otisla, bolje puhati na hladno...zivcirat ces se i brinuti...a znas li nekog privatnika ili da zvrcnes nekog od privatnika i kazes kakva je situacija...vjerujem da bi te primili

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.