Nikita joj i meni bi bilo krivo da uzv ne naprave, razumijem te. Jel to brzinski bilo zbog fucking korone ili kao u smislu sve je ok s bebom pa ne treba? Beba ti se sigurno sama javlja da smiri svoju mamicu ❤️🥰 Al ne kužim da se uzv ne može na minutu upaliti i ti bi bila zadovoljna i mirna. Neke žene kao da nisu žene majke mi... 😡😡😡
Rio hm, vidiš nisam to znala, no logično je nekako... ☺️ Moja sestra jedva rodila bebu od 2600, curica bila miš mali, a sestra imala baš težak porod. Zaista nema pravila.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Nikita to mi je totalno neodgovorno. U 20 tt je meni gledan razvoj mozga, a u 24 tt srca. Do tada su se pregledi svodili na kucanje srca osim u 12 tt kad je malo detaljnije gledao prije Niftyja
Vidim da nas je dosta u adaptacijama 🙈 dijelimo istu sudbinu s radovima 😂 a ja se nadala do svibnja sve zgotovit.
Po pitanju ovih menstrualnih bolova... Imala sam ih do trenutka dok nisam pocela razgibavat zdjelicu. Do 16.tt sam morala mirovat zbog niske posteljice i to mi je bila muka ziva. Kad je doc dao zeleno svijetlo, pocela sam s vjezbama i bolovi su stali. 😊
Curke koje ne moraju mirovat, a imaju slicne bolove, predlazem da probate par puta tjedno po par minuta, na lopti, stojecki, nebitno... Mozda pomogne i vama.
Snoopy, zadnji put mi nije radila uzv jer sam dan prije bila u bolnici na anomalyju i to kužim, zato sam mislila da će sada. Ona mi je zadnji put radila uzv u 8.ili 9.tjednu trudnoće, nakon toga nijednom. 4d mi je tek za mjesec dana, što znači da bi 2 mjeseca trebala živjeti u neznanju. Vjerujem ja da je beba ok, osjetim ju, kuca srce, al šta nisu bitne i druge stvari, šta je s posteljicom, plodnom vodom, ne znam šta sve bi odgovoran doktor inače pogledao. Ma luda sam. U Croatia poliklinici ne rade preglede jer su ginekolozi svi u bolnici i imaju zabranu, zvala sam za Medico da provjere dal oni rade…
Izgleda da se ona drzi onih 3 osnovnih uzv u trudnoci kao nekad. Nije ni meni radila uzv dan nakon bolnice sto mi je logicno, ali pretpostavljam da hoce na sljedecem pregledu kao i na svim do sada. A da zamolis u medicu da ti pomaknu termin za ranije? Nisam sigurna ali mislim da njihova gin.ne radi u bolnici.
Nemam vam šta za prijaviti, iživcirana sam i na rubu suza, opet mi nije radila ultrazvuk, popizdit ću više tako dok ne rodimručno me pregledala, valjda je sve ok jer mi rekla nije ništa, i sa onom prastarom drvenom trubicom poslušala otkucaje ko da sam u 15.stoljeću, iskomentirala rompada (ajde bar to) i da je zadovoljna i poslala me ća. Čak i željezo je po njoj dobro! To što sam ja ostala nezadovoljna nju ne briga…
Ma kakve su to gluposti u zadnje vrijeme?! Moze uzv napraviti bar na minutu...bas gluposti...nema sanse da uzv steti jer ga onda ne bi ni radili...ja bih luda bila da mi ga ne napravi!!! I trubica?! Wtf
💙
Bebama se ne stavlja jastuk, nego se jogi podigne r sa nekom knjigom ili dekicom ispod glave.
Ne treba poplun po ljeti, radje plahtica i lagana dekica
Nikita jooooj ej sta sa drvenom tubicom u kojem vijeku zivi ona 🤬 ne mogu vjerovati sta tesko joj je uzv napraviti..ma moj savjet ti je makni se od nje i nadi drugog soc.ginekologa,znam da nije vrijeme sada znam i da previse uzv-a nije dobro ali opet mene moja svaki put pregleda i na uzv svaka 4 tjedna i smatram da je to normalno i ok i da bi tako trebalo biti...
Kolacic draga, nemam rijeci tvog sefa moze ga biti sram, pa trudnice se uvijek trebaju paziti, ma opcenito ako ima imalo kulture i vec zna kakva je situacija sa koronom mogao je ostat doma kasljati a ne vama u uredu saljem mu jecmenac 🤣 a ti ginekologici kazi sve to i neka ti da bolovanje bolje da si doma nego da riskiras...
Mrvicak bitno da je sve ok i da se ne skracuje cerviks i da si zatvorena..lezi odmaraj miruj cuvaj se😘
Cure ostale sretno na pregledima i javljate nam lijepe vijesti 🥰
Ja sam ok nista me ne boli,iscjedka nema budila sam se cijelu noc i potrosila rolu wc papira provjeravajuci da li ide sta...ali hvala bogu nista 🥰
url=https://lilypie.com]
Vrapčić, u smislu sve je ok pa nema potrebe.... Valjda ima rendgenske oči pa vidi da je sve ok.
Snoopy, imaju oni više ginekologa, čekam da mi jave kad imaju prvi slobodni termin kod bilo koga. Za 4d sam se naručila specifično kod jednog doktora jer mi je preporučen kao najbolji.
Rose, da kad uzme tu trubicu padne mi mrak na oči...
Ena, da me barem pita i ponudi uz plaćanje, nebi mi bio problem.
Sretno ostalim curama na pregledima, nadam se da ću se bar vašim razveseliti! A ja nam idem napraviti pizzu
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Hvala Mokvica.... ujutro je baš malen, navečer koda sam 2 mjesec više trudna... :)
Dana preslatka je posteljina, baš fina!!! meni je curica bila rođena kraj 3 mj. pa sam je prvo pokrivala sa poplunom, a na ljeto mi je bila u ljetnoj vreći za spavanje.
Nikita i meni je već najavila kao da idući put samo pregled bez ultrazvuka odmah sam stala.... wtf?? Nadam se da ću negdje moć otići privatno samo na ultrazvuk... em mi je pregled tek za 5 tj. još i bez ultrazvuka znači doslovno 10 tj. neću na ultrazvuk...
Uvijek se pitam kako su ljudi prije mogli živjeti u neznanju cijelu trudnoću, ja bi vrisnula....
Jastuk….. meni je mala dobila tek sada jastuk... do sada je spavala bez njega na prsima obično , jedino kad je bila prehlađena bi joj ispod madraca bila deka da ga nakosi, naravno dok je mala gdje je glavica stavljala sam tetricu dok je nije počela gužvati sama pa sam je dignula.
Pcelice, kod nas je bas toplo, s tim da je bebina soba od cca 8 ako ne i ranije pa skroz do navecer bas na suncu kao i boravak, tako da se ne bojim da ce biti hladno, bas nisam pametna 🤔
Nikita a kuzim al kao sto kazu cure makar minuticu dvije. Meni je zadnji put s 21tt bas se posvetio, gledao srceko(4 komore), cak mi i usporeno pokazao kako krv pumpa, ostale organe, pupcanu da ima 3 zile, pa da bar u ovim tjednima preko polovice ne mogu jednom u 4 tjedna upalit uzv.
Rio ova je 100x140,za ajmo rec normalne djecije krevetice, nas kad se rasiri ce biti cca 90x126 ako sam dobro upamtila pa mi je okej i ova. Uzela sam ovu neutralnu, s tim da nije rekao, 100% curica, da se ne dogodi kao i s enom 😁 ima i 2 lica, bas mi je divna 🥰
Bebac, hvala ti 😘 tako nekako sam i mislila za prvu ruku, plahtica, gore lagana dekica i to je to.
Baby girl 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji