Danijela nazovi lab i pitaj možeš li ti kao trudnica doći ranije izvaditi ili nešto tako daizvedu, obzirom na situaciju da izbjegneš gužvu!?
U Četvrtak bi trebala ići u bolnicu jer mi ginek radi sutra popodne pa tek tada iden po uputnicu…ujutro ću nazvat labaratorij u bolnici pa ću se raspitat.
Koliko sam moju shvatila cijeli dan se ostaje u bolnici.. Jesi probala zvati sve poliklinike da li rade guk?
Daaaa…sad šta više čitan vidin da nije u svim bolnicama isto. U nekima dobiješ ampule za doma, a u nekim si u dnevnoj bolnici…. Svo zlo bilo u tome,aliii užas. Ujutro ću se malo raspitat,sad san već na rubu živaca.
Dora koja je to bolnica, taj mali dio koji se vidi jasno pokazuje koliko su sobe očajne. Kod nas u st rodilištu je bar smještaj super.
Duh. Probaj se smirit, nije toliko divlji secer koliko zna nekima biti, sad je tako kako je, nadamo se da ce nesto pametno zakljucit iz guk profila i da ces dobit smjernice sto raditi ili eventualno neku terapiju! Na vrijeme si odradila ogtt, vjerujem da ces kao trudnica dobiti i odgovarajuci nacin kako da se provede ta pretraga bez da te se stavlja u dodatnu ugrozu! Bit ce sve u redu!! 😘😘
Dora, hvala na utješnim rječima. Znan da nije ovo nešto prestrašno, ima i gorih stvari i rezultata, al baš zato me iznerviralo jer mi je samo zakompliciralo sve sad u ovo vrime korone.
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Danijela obavezno se raspitaj. Kad bi mogla izbjeći gužvu bilo bi mrak!
Dora daa, Zg naš lijepi. Tvoja je slika legendarna, zbilja si zakon 😁😘 Ma Dora draga, sad smo sve doma u izolaciji, ni jedna ne šeće okolo, samo se toga sjeti i bit će ti ipak malo lakše obzirom da si ti u izolaciji sirotica već neko vrijeme 😘😔
Rio hvala ti 😘
Kaktusica hvala draga, ovo je ajmo reći širi centar. Vrlo sam blizu samom centru. No slažemo se za Kvarner i pogled od tamo, top top. Mi ljetujemo u Malinskoj i od tamo je divan pogled! I tvoj iz Du je lijep zaista❤️💜 Dubrovnik pak ima svoju neku posebnu draž 🥰
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Yvette hahah je, veselo mu je, to sigurno🤭
Snoopy zlocestoco jedna!!! 🤤🤤🤤🤤
Lijepo reci ti tim doktorima da ste vi zene zasluuile jednu takvu sliku pa da svakom krafnom odbrojavate dane..kao kalendar. Skrtci jedni. Stavila bi ja tebi jednu malo veseliju ali bojim se da bi mi administratori obrisali profil na forumu 🤣
Dana bez brige, joj i meni tako zna otići tekst, bez da ga pročitam ili se dio izbriše ili mi mob sam izmjeni riječi pa zvučim ko debil 😂😂😂😂
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Bebac, imas razlicite cijene. Mislim da je ova silikonsla od heli cca 75 ako se ne varam. Ja sam kumcetu narucivala par puta, a i ostalima, zbilja su jako lijepe i kvalitetne. Imaju i patikice. Pogotovo za curice. Evo primjer 😍 ja cekam da odlucimo 100% za ime pa bi narucila mozda odmah i za izlazak iz bolnice i patikicehttps://ibb.co/4T34kYb
Evo sad mi je javila da komplet patikice i vezica 140kn 😍
Ajme pa ovo je odlicna cijena!!! 280kn za oboje 😍😍 trebam samo smislit oce ostat Ivica i Marica il cu se malo uozbiljit 🤣😋
Hahah i kod mene su jos uvjek Mujo I Haso ..tako da najvaznije da izguramo nedelje a imena ce sigurno doci sama po sebi
Dora umrla sam na tvoj pogled🤣
Sjele komplikacije, idem se počastit s narudžbom u Tvornici zdrave hrane, navukla me Vrapčić.
Cure je li koja od vas uspjela već dobiti onih 3300 kn nakon 90 dana na bolovanju? Ja radim u školi i prema kolektivnom imamo na to pravo, tako da baš računam na to. Tih 90 dana mi ističe tamo negdje polovicom travnja. Bar da malo popravi financijsku sliku jer ja sam na nepuno radno vrijeme, bolje da vam ne kažem cifru koju sam danas dobila od tih komplikacija, slabo mi došlo🙄
Dana mogu mislit tvoja presetavanja hahahaha. Ja sam dok nisam tu doselila zivila u stanu i mogu reci da je kuca preporod. Sam svoj gazda, mozes izaci kad oces, urediti kako oces. Jos ima dvorista iza ove male kucice desno na slici.
Cure, bio postar opet 🤣🤣 preuzela postu. Stiglo mi i misljenje od ortopeda i smijem na vaginalni porod.
Rio i mene to ceka, rekli su da ce me poslati mjesec dana prije termina da odluce smijem li vaginalni ili cu odmah na carski. Kod mene ozljeda kukova nakon prometne. Ni sama ne znam sto bih radje 😅😅 Ali ionako ja ne odlucujem pa sta kazu tako ce bit.
Hahahahaha a jeste me nasmijale 🤣🤣🤣🤣
Ma iskreno nije mi tak strasno, nekak sam se navikla, ali dana neces vjerovat, stvarno mi je palo na pamet da bi se dalo nesto uredit, makar olovkom iscrtat! 🤩🙂
Snoopy pliz nemoj, onu stvar ako vidim cu skocit na mobitel hahahahah kad cimerica pozvoni sestrama da je vrag uso u mene 🤣🤣😛😛 ne smijem sad na vrapce, cujem da je i tamo jedan dr. zarazen 🙄🙈
Indy 😂😂😂😂😂😂😂😂 Mujo i Haso 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ajd u smokve, grcam od smijeha!!!
Rio super!! To zapravo znaci da su ti sad obje opcije otvorene jel, u slucaju neke potrebe bas?! Nego..susret s postarom..jesi ga izribala za jutros?
Amneris ne znam, nemam pravo na to, ali pisale su cure prije nekog vremena pa ce ti se sigurno neka javit s informacijom!
Vucicaja upravo zaprimila postu s ortopedije i moj ortoped je dao zeleno svjetlo za vaginalni ☺️ Moram priznati da mi je pao kamen sa srca, nadala sam se tome i da muz moze biti uz mene ako se situacija s koronom popravi. Nije mi carski problem ako bas moram, al draze mi je ovako. Iz tog razloga nisam htjela zvati Petrovu za tecaj jer ako bi morala na carski, onda mi tecaj ni ne treba 🤷🏻♀️
Vjerujem i bas mi je drago! Svima nam zelim jedan prirodan porod bez pucanja i rezanja i u pratnji odabrane osobe 🤞🤞
Ja sam se sad preselila u Slavoniju i jedva sam cekala da se upisem na neke trudnicke vjezbe, krenem na tecaj, setam po gradu i razgledavam stvari za bebu ali nista od toga za sad. Barem tu imam dvoriste i vrt za setnju ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji