Danijela nazovi lab i pitaj možeš li ti kao trudnica doći ranije izvaditi ili nešto tako daizvedu, obzirom na situaciju da izbjegneš gužvu!?
U Četvrtak bi trebala ići u bolnicu jer mi ginek radi sutra popodne pa tek tada iden po uputnicu…ujutro ću nazvat labaratorij u bolnici pa ću se raspitat.
Koliko sam moju shvatila cijeli dan se ostaje u bolnici.. Jesi probala zvati sve poliklinike da li rade guk?
Danijela nazovi lab i pitaj možeš li ti kao trudnica doći ranije izvaditi ili nešto tako daizvedu, obzirom na situaciju da izbjegneš gužvu!?
U Četvrtak bi trebala ići u bolnicu jer mi ginek radi sutra popodne pa tek tada iden po uputnicu…ujutro ću nazvat labaratorij u bolnici pa ću se raspitat.
Koliko sam moju shvatila cijeli dan se ostaje u bolnici.. Jesi probala zvati sve poliklinike da li rade guk?
Daaaa...sad šta više čitan vidin da nije u svim bolnicama isto. U nekima dobiješ ampule za doma, a u nekim si u dnevnoj bolnici.... Svo zlo bilo u tome,aliii užas. Ujutro ću se malo raspitat,sad san već na rubu živaca.
Dora koja je to bolnica, taj mali dio koji se vidi jasno pokazuje koliko su sobe očajne. Kod nas u st rodilištu je bar smještaj super.
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
U pm sto mrzim kad napisem pa izadem prije nego sto sam poslala
Zuza nadam se da ce te zaobici krvarenje. Nisam ni znala da to moze ici jedno s drugim. Sad kad kazes koliko imas do kraja, i mene uhvati panika. Kako se to sve priblizilo... Nedavno je poznanica rodila na carski, boljelo ju je samo dan nakon operacije. Nije svakom oporavak isti. Neko se digne brzo. A ja vjerujem da ces i ti tako. Nema razloga da ne prode sve lako, brzo i sto bezbolnije. ❤
Dani koji lijepi pogled. 😍
Dora a tvoj pogled...stvarno si legenda, blago tvom muzu sa tako veselom i dragom zenicom
Zuza drago mi je da je baba ok, drzim fige da se posteljica digne 🤞
Dora mislim da ti fali slika na zidu https://ibb.co/dJ7vMPY
Daaaa…sad šta više čitan vidin da nije u svim bolnicama isto. U nekima dobiješ ampule za doma, a u nekim si u dnevnoj bolnici…. Svo zlo bilo u tome,aliii užas. Ujutro ću se malo raspitat,sad san već na rubu živaca.
Dora koja je to bolnica, taj mali dio koji se vidi jasno pokazuje koliko su sobe očajne. Kod nas u st rodilištu je bar smještaj super.
Duh. Probaj se smirit, nije toliko divlji secer koliko zna nekima biti, sad je tako kako je, nadamo se da ce nesto pametno zakljucit iz guk profila i da ces dobit smjernice sto raditi ili eventualno neku terapiju! Na vrijeme si odradila ogtt, vjerujem da ces kao trudnica dobiti i odgovarajuci nacin kako da se provede ta pretraga bez da te se stavlja u dodatnu ugrozu! Bit ce sve u redu!! 😘😘
Yvette hahah je, veselo mu je, to sigurno 🤭
Snoopy zlocestoco jedna!!! 🤤🤤🤤🤤
Rose hvala draga 😘
Dora a da, mi smo se barem toga riješile. Koliko je žena sada morali odustati od postupaka zbog svega, grozno.. Ma samo da se situacija unormali. 🙏🤞
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Dora draga joj, bas su te nase bolnice jadne, ali za cas ce to proci...a ti si meni top, toliko pozitivna, svaka cast
💙
😘 nije ni tvoj pogled za baciti, josnalo si na nekom balkoncicu, milina 😍
Sad cijenim i ja ovakve poglede, jos kad su zalasci, imam hrpu slika. Kad sam tek dosla na faks u opatiju, tocnije lovran, svi su govori blago tebi, pljenes do mora, svaki dan setanje uz more, pa mi to s vremenom dosadilo 🙈 naviknes da je to normalno pa se cudis drugima za sta ti zavide, luda mularija 😂😂
Tek sad cijenim to sto sam uz more, bas se cesto sjtim: ko ti to more platit. Sad sam se raspisala 😂
Rose 😘😘
Zuza, kao sto je vrapcic rekla, koliko god je josnmalo ostalo, opet 10 tjedana je puno i zbilja se nekad cuda dogadaju. Bitno da beba napreduje ❤️ ostalo ces izgurati 😘
Bebac, odlicno, zenskica je super, ja sam prvu vezicu narucila pred cca 4.5 godine, tad su bile drvene, kumce ju ke tolilo zuljalo da ni boju nije izgubila, a s njom se super dogovoriti. Znam da je meni obicnom postom znala slati i iz zupanje do ri bi mi doslo u 2,max 3 dana.
Dora 😘 a tenisice su predivne i za deckice isto ima jako lijepih, blago tebi ti ces moc birat i za curice i deckice 😍 znas da ti malo zavidim 😂
Hahaha ja se svaki put nasmijem od srca kad vidim ivica i marica 😂
Rio najgore mi je ujutro, kad mi s lijeva ide sunce pa gledam manje vise ravno i onda iz nebodera susjed na prozoru zuri u mene 😂 da ne pricam prvih par dana kad smo uselili dok nije bilo zavjesa, a prozor nam cijelo duzinom skoro 4 m i visina 2.5, necu ni zamisljat kolilo puta su me vidjeli u gacicama 🤦♀️
moramo uskoro i po tendu da i s bebicom mogu cilat na suncu, meni ne smeta toliko ali njoj bi moglo haha
Rio, terasa i dvoriste 😍 ajme meni i muzu, za sad neostvarena zelja kucica i dvoriste. Moji u slavoniji imaju kucu i dvoriste i svaki put muz slini, a meni se bas bilo tesko naviknut na stan nakon kuce.
Kaktusice, imas i ti divan pogled, ali mislim da ti ovaj ne moze konkurirati onom iz crikvenice. Uskoro si i ti ovdje na nasoj strani ❤️
Dora kad sam vidjela ovaj zid, ne znam zasto ali zamislila sam te da bis ga u neko dogledno brijeme mogla nekako ukrasiti, pogotovo s obzirom da si jedna od nas koje imaju i problem kako se roba stavlja susiti 😂😂
Yvette 😘 i meni je najgore kad izadem il nesto krivo kliknem pa sam pocela kao mislim dora, pisati u wordu kako citam pa samo prekopiram. Inace i pola stvsri zaboravim napisati 😂
Ajme sad tek vidim kolilo teksta, vidi se da danas nisam na poslu 😂
Baby girl 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji