Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    07. Ožujak 2020. 20:16

Vrapcic123

Trebam savjet: razmišljam o vađenju krvi da provjerim jesam li preboljela vodene kozice. No kada se sjetim da se ta pretraga vjerojatno obavlja u Zaraznoj sva se isprepadam živa. Nećakinja mi ima dvije godine i još ih nije imala, pa me malo strah. Ja ih također nisam imala, barem ne onako standardne jake kozice. Moja doktorica opće prakse tvrdi da je lako moguće da sam imala najblaži mogući oblik i da to nisam ni uočila uopće. Muž je u istoj situaciji kao i ja… 🙄 Ne zna je li ih imao..

I kod mene ista situacija, trenutno cim vise izbjegavam vrticku djecu...planirala sam se testirati, ali necu sada po bolnicama

💙

DanijelaBB
    07. Ožujak 2020. 20:18

Vrapcic123

Danijela a baš ću sljedeći put pitati i doktora. No mogla bih to privatno obaviti baš pa sam mirna. Ovako me frka vrtićke djece 😂

S obziron na trenutnu situaciju, sve šta mogu ću obavit privatno...ok, za sada sva srića iman samo ogtt 😁. Iman osjećaj da u privatnim labaratorijima cirkulira manje ljudi, a svakako se bar kraće zadržavaju.

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

m_maaree
    07. Ožujak 2020. 20:22

Hvala djevojke na lijepim komentarima 😊😊
    I vi ste prelijepe trudnice ❤

Da li neka ima neku tupu bol ili pritisak,ne znam kako da objasnim u dnu prepona i skroz dole bukvalno gdje je mala 🙈 .. Kada ustajem iz lezeceg polozaja i okrecem se dok lezim te dok se obuvam tj.sagnem se javlja ta bol... Prva mi je trudnoca pa bas nezz kako da objasnim tu neku tupu bol na te pokrete.. 

• sunce1
    07. Ožujak 2020. 20:23

DanijelaBB

sunce1

DanijelaBB

DanijelaBB

sunce1

DanijelaBB

sunce1

Cure, malo upadam. Kakav je doktor Palada u Cita? Iskustva neka?
    Sunce…ja da san njega slušala pobacila bi zdravu bebu. A čula san još par slučajeva di je reagira skroz krivo.

A sto se dogodilo? Zasto je savjetovao pobacaj?

Dugo san pokusavala zatrudnit,trebala ić na ivf međutim ostala san spontano trudna taman dok san vadila sve nalaze koji su potrebni za ivf. Uglavnom napravim test bio je cetvrtak on pozitivan, ono šok pozitivan samo tako i za potvrdu oden ozvadit betu koja je bila preko 40.000. Zovem svog ginekologa kao kad mogu doć on me naruči za Utorak. Pošto smo ja i muž bili nervozni ja u Petak nazoven Cito, kažen da san vjerovatno trudna i zamolin ako me može neko taj dan primit da me pregleda. I tako ona meni kaže da dođem u 15h kod Palade. Ja njemu pokažen nalaz bete i ćovik mi PRIJE ultrazvučnog pregleda krene pričat da to nije dobro da to može bit molarna trudnoća bla bla. Da izvadim u ponediljak opet betu pa da ga nazoven. I u ponediljak beta 80.000 ja ga zoven, onmeni da moran napravit kiretažu i da mogu odma ujutro doć kod njih. Napominjen taj pregled ultrazvukom je bio uredan, vidila se gestacijska vrećica i sve je odgovaralo za tih skoro 6tj

Znači ako postoje neke sumnje onda se sačeka da se te sumnje potvrde. Naravno normalno san u utorak otišla kod svog ginekologa, nisan mu spominjala da san bila u cita, samo san mu pokazala betu i kao zabrinuto pitala jel to nešto loše. On je to samo maka sa strane i reka mi kako je ultrazvučna sliks nsjbolji pokazatelj svega u tom periodu. On mi je potvrdio urednu trudnoću za tih 6tj. Kako mi je to svebia šok, išla san na firule kod dr Mršića koji mi je treba vodit postupak i on mi je također potvrdio urednu trudnoću i šokira se na ovo šta mi je Palada reka. Al pošto je vidia da san zabrinuta cila išla san kod njega do 10tj svakih 7 dana na kontrolu. I evo hvala Bogu moja bebica je super i 8.7. je očekujemo 😊

Bas mi je drago❤i moja beta je bila visoka, na 4+6 7240

Ozbiljno? Al naspram moje ti si još super 😃 Ma kamoli sriće da uopće betu nisan radila, poštedila bih se tih svih šokova početnih a i kasnije strepnje oće li se beba dobro razvijat.

Da,da...bas si mi ti i odgovorila ovdje kad sam pitala za visoku betu. Sjetila sam se tvojih iznosa bete. I mene je ta beta sama sludila. Drugu nisam ni vadila.

Vrapčić123
    07. Ožujak 2020. 20:27

M_maaree iskreno meni to nije poznato, pa ti ne mogu pomoći na žalost. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Nikita206
    07. Ožujak 2020. 20:57

Ovako smo mi počeli čuvati bebicu ❤️
    https://ibb.co/7NgQpgy

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Anchy_23 🌈 🌸
    07. Ožujak 2020. 20:59

Nikita206

Ovako smo mi počeli čuvati bebicu ❤️
    https://ibb.co/7NgQpgy

Joj sto smo slatki 🙂🙃

Vrapčić123
    07. Ožujak 2020. 21:00

Nikita imaš najslađeg čuvara 🥰

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

mimoza
    07. Ožujak 2020. 21:09

Ena moja doktorica ima isto misljenje kao i doktor od vrapcic. Iako sam rano pocela dobivati bh kontrakcije, nikad nije rekla da posebno obratim paznju na nesto. Naprotiv, uvijek mi kaze da slusam tijelo i radim sve ono za sta se osjecam da mogu, osim ekstremnih spotrova 😁 Svakako ti idi na hitnu ako te brine. 
    Mi smo bili u sopingu i ovaj put je muz birao robicu za bebaca, iako nam nije bilo u planu da kupujemo za njega 😁https://ibb.co/W0DS6GK

m_maaree
    07. Ožujak 2020. 21:16

Nasla sam na netu,bol u zdjelici..tocno opisano kao kod mene.. izgleda da je to nesto sto ce me pratiti do kraja trudnoce 😔 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.