A evo sad mi je 130 sa 75,sad je ok.. Nadam se da je samo od nervoze tako bilo..
Jutro curke! Evo ga, ja zbilja spavam svaku drugu noć. Sinoć lijepo spavala, osim dizanja za wc, no to je klasika i u jednom trenu kao da je bio potresić ili sam to sanjala...? I imam blage menstrualne bolove, ne trebam oko toga brinuti ako su blagi i ako ne osjećam ništa osim njih?
Čestitam curke koje punite tjedne! ❤️
Vjerojatno danas nitko nema neke preglede... Ako ima sretno! 🙏
Polly lijep ti je trbuh, da te vidi moja susjeda poslala bi te u rodilište jer je nizak i jer bi mogla momentalno roditi. Tako je i meni bila jednom rekla. 🤣🤣 Šou od žene. 🤣🤣 I da, prati otečenost, ako ti se učini čudno pitaj onda doktora svakako. 👍
Nadalica pij sok od cikle, u Austriji tamo kod vas ima puno tih organskih sokica za kupiti, to će ti jako pomoći oko željeza. Ja svaki dan popijem malu čašicu (onu za rakiju) i hemoglobin mi 141.💪
Baš ste slatki i ti i tvoj trbuščić! 💗
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Ena hvala draga, danas je novi dan, sunčeko i raspoloženje normalno. 😊 Kad čitam za vaše bolnice ne mogu vjerovati kako smo mi jadna zemlja, žalosno. Moj muž se bio liječio dok je bio bolestan u Švicarskoj i isto kaže da je sve zbilja vrhunsko, higijena, hrana... Ma sve. Samo je tamo jako jako skupo. 🥴
Rita, Mokvica, Fenjer hvala curke. Evo danas je novi lijepi dan. Raspoloženje na mjestu. 😜
Zmya javili bi mi tebi za novu grupu. Budi bez brige. 😊
Iris sretno draga! 🤞
List maline: znam da smo milijun puta tu temu potezale, no to se pije nekad sada? Od 38.tjedna? Zbilja mi mozak ne funkcionira baš... 🤦♀️
Trancie joj baš si lijepo vitka, samo imaš trbuščić. ❤️ E tako je i meni bio, pa mi sad izgleda kao da ću eksplodirati. 🤣🤣🤣
Mimoza drago mi je da uživate i lijepo papa bebica. 💞 Pusaaa! 😘
Zmya, Maggy ovo je preslatko... 💕💕💕
Indy drago mi je da je kontrola dobro prošla i da je sve ok. 🧡🧡🧡
Dohrana u bolnici: curke u kojim slučajevima daju dohranu bebama? Ja se bojim da ako nama daju takvu jadnu prehranu da i bebama daju neku naj lošiju dohranu!? Nadam se da sam u krivu, ali kako je kod nas ne bih se iznenadila. Zanima me koliko dugo moram nemati mlijeko da bi oni krenuli sa dohranom? Mogu li uzeti neku svoju bolju dohranu za svaki slučaj? Molila bih nekog tko se razumije u to da mi malo pojasni... Tnx! 💕
Jutro cure!
Trancie, Back, Trudy, Točka, Lordy, Mocho, Nikita, Daisy, Panda cestitke vam na punim tjednima krafnice 💞🥳🎊
.
Flo dr. Luetic je iz Dubrovnika, divna zena. Znam joj muza i cijelu obitelj s muzeve strane, radila sam joj s pokojnom svekrvom 🥰
Trancie bas si slatka, pa samo trbuscic imas a vec si puna 32! 💕
Mimoza kako je lijepo citati kako se mazite i uzivate u dojenju 💕 A ovo s zgaravicom, ja bi trebala mojoj pletenicu isplest kad se rodi koliko me muci 😂
Zmya zelim vam sto uspjesnije dojenje, ma sad cw on uloviti i taj sesiric samo da jos malo ojaca. A one stvarcice su preslatke 😍
Vucice drzim fige da nalaz ipak bude dobar,ma ta zutica zacas prodje 😘
.
Mene nenormalno muci zgaravica, znaci doalovce disati ne mogu. I nema uopce veze s onim sto jedem, cak i od obicne vode, gutljaja dva dize se kiselina... Trpim al ono, bas ludjacki trpim 🥴😖
Vrapcic davaju dohranu koju dobiju od donacija, nema bolje ili losije, sve ti je to podjednako, svaka mora proci one silne regulative ali budu uglavnom Hipp, Bebimil, Nan i Novalac, nemoj se brinuti oko roga. A mislim da ti ne bi zamutile to sto doneses. One to rade u litrama pa ulijevaju u bocice.
M_maaree drago mi je da je beba dobro. A tlak prati, pa će biti sve ok. Vjerujem da je od stresa! I drago mi je za nogu! 👍
Kaktusica joj tebe ubi u pojam ta glupa žgaravica.. 🙄Žao mi je baš! Hvala ti na odgovoru za dohranu! 😊
Žgaravica mene zna povremeno mučiti ali većinom mi pomogne Reflustat. Sinoć sam, biser nad biserima, u 22 h pojela 3 kuhana štrukla sa sirom i čajnu salamu, u 3h u noći me probudila lava u grlu, katastrofa, a ja lijepo ustala popila žlicu sode sa malo vode i to mi je smirilo žgaravicu. Mislim da više ne ću tako kasno večerati.
Hvala cure ali isto sam natukla 10 kg, ni sama ne znam di su 🤭🤣🤣🤣
Ma sve smo mi lijepe sa busama 🤰
Mare super za pregled... tlak je bice od nervoze... bit ce to ok 😃
Zgaravica meni ne gora bila u II tromjesecju nego sada... a s malom je uopce nisam imala .. bas mi vas je zao 🤦♀️
Kaktusice joooj tebe ce bas zadesit mala beba i pubertet ... kombinacija za poludit 🤔
Jel koja od vas ima one slape od adidas adllete , ja si narucila pa mi svi kazu bar broj do dva veci pa mi to zvuci masu 🤔🤣🤣ali isto sam si dva broja vece narucila pa cemo vidjeti
Zmya Mimoza, Indy drago mi je kad nam se javite, podijelite s nama iskustva...lijepo sto bebice napreduju, vi se snalazite...vjerujem da je u pocetku tesko, bas me strah kako cu ja to sve...
Zmya prekrasna pletena robica
Maggy bas lijepe igrackice
Maree super za odlican pregled, a tlak prati, ali vjerujem da je zbog uzbuđenja, nervoze...
Vucica drzim fige da padne bilirubin. Mala od moje prijateljica vec 3mj ima povisene, ali nije jako pa ih pustili odmah 3.dan doma.
Kaktusica bas te muci ta glupa zgaravica i bome ti je jaka☹meni se javi povremeno,ali nije strasno
Vrapcic drago mi je da si se naspavala
Svea, Ena mi cekamo nove bebice🥰ajde curke😉😊
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji