Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Iris2605
    11. Lipanj 2020. 12:23

Mimoza cestitaaaaam na sinubi prekrasnom porodu🥰❤️🎊
    Hvalaa od ❤️ svima, evo mi danas idemo doma,cekam otpusno 🤞🏼 posto je vec puno sati, a jos se ceka mislim da ce morat jos 1x na dohranu, a onda ce mama doma kupiti i sesirice i iozdajalice i dohranu i sveee svee! Moja beba ce papati ❤️

Ninnek
    11. Lipanj 2020. 12:32

Krafnice moje. Ako mene u ovoj trudnoci ne strefi infarkt, nece me nikad. Došla sada iz bolnice. Ujutro curka ne mrda, (slatko, hladna voda, muzika, drmanje trbuha) NISTA. Zadnje ju osjetila u pol 2 u noci.
    Došla u rađaonu, svi su se odmah meni posvetili, onda jos dr. nije mogla srce pronaci. MAAAAAJKO MILA
    I evo, prasica mala jednostavno tako cvrsto spavala 😫😫😫😫
    Da znam gdje joj je dupe, nalupala bi je 🙈

Hana 1.7.2020. ❤
    Lukas 12.6.2022. 💙

Vrapčić123
    11. Lipanj 2020. 12:34

Polly dada, srela ja svoju susjedu neki dan i ona na temelju mog trbuha zaključila da ni slučajno nigdje daleko ne idem, da ću uskoro roditi. Sve na temelju trbuha. 🤣🤣🤣 Čaj od maline - mislim da ide šalica na dan samo. No Polly čekamo nekog tko još posjeduje mozak. 🤣🤣🤣

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Nikita206
    11. Lipanj 2020. 12:36

Hvala svima i čestitke mojim četvrtkašicama! ❤️ 35 veeeć 😱

Mi sinoć išli kasno spavati, oko 1 i spavali do 11 😁 joooj kako se nadam da ću imati bebu spavalicu 😀

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Vrapčić123
    11. Lipanj 2020. 12:38

Ninnek joj koji šokovi... Uf, hvala Bogu pa se javila. Malo ju ćušni po slatkoj guzi  
    kad se rodi živa i zdrava! 🧡🧡🧡🧡

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Maggy_1
    11. Lipanj 2020. 12:51

Evo što sam ja našla o čaju lista maline Doziranje : tijekom trudnoće možete piti 1-3 šalice čaja od lista maline svaki dan. Ako ste u prvom tromjesečju, preporuka je piti 1 šalicu na dan, a u drugom i trećem tromjesečju možete popiti dnevno 2-3 šalice ovoga čaja.

Rose1
    11. Lipanj 2020. 12:55

Zmya, Rio bome ste zgodne curke😉😊

Ninek ajme meni, koji sok si prozivila, ma za poluditi. Drago mi je da je sve dobro🙏
    Mrvicak di si nam ti? Kako si?

💙

Rose1
    11. Lipanj 2020. 12:56

Htjels reci Kaktusica, Rio bas ste zgodne curke

💙

kaktusica
    11. Lipanj 2020. 12:57

Tnx cure, meni je to sve ostalo od odbojke, kazu - tijelo pamti, nadam se da ce se sjetiti to isto tijelo vratiti u normalu nakon poroda 😄
    Rio bas si ko neka Brazilka, koja guza, wow 🤩
    Ninnek ajme mogu misliti kako si se jadna prestrasila, jao, u sekundi ti stane zivot 😳😮

• CurlySue
    11. Lipanj 2020. 13:06

Vrapčić123

Trancie joj baš si lijepo vitka, samo imaš trbuščić. ❤️ E tako je i meni bio, pa mi sad izgleda kao da ću eksplodirati. 🤣🤣🤣
    Mimoza drago mi je da uživate i lijepo papa bebica. 💞 Pusaaa! 😘
    Zmya, Maggy ovo je preslatko… 💕💕💕
    Indy drago mi je da je kontrola dobro prošla i da je sve ok. 🧡🧡🧡
    Dohrana u bolnici: curke u kojim slučajevima daju dohranu bebama? Ja se bojim da ako nama daju takvu jadnu prehranu da i bebama daju neku naj lošiju dohranu!? Nadam se da sam u krivu, ali kako je kod nas ne bih se iznenadila. Zanima me koliko dugo moram nemati mlijeko da bi oni krenuli sa dohranom? Mogu li uzeti neku svoju bolju dohranu za svaki slučaj? Molila bih nekog tko se razumije u to da mi malo pojasni… Tnx! 💕

U petrovoj daju aptamil, kad vide da je dijete gladno, tj u slucaju kad majka jos nema mlijeka i za vrijeme noci ukoliko dijete ne ostavljas kraj sebe. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.