Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anav05
    08. Lipanj 2020. 13:06

Žuža

Drage moje, ja u radjaoni 💪 Otvorena 4 prata. Prokinuli su mi vodenjak. Sad ce vjerojatno drip pa epi. Imam svoje trudove. Boli, ali izdrzljivo. Gladna sam 🙈 Ne mogu vjerovati da cu danas upoznati svog drugog sina ❤️❤️❤️
    Ljubim vas i drzite nam fige da prodje brzo i dobro 😃

Dolazi malac🥳🥳
    Svu sreću svijeta ti želim i da sve prođe dobro🥰
    ___
    37+1

Trancie
    08. Lipanj 2020. 13:06

Hvala zene moje 💗 Mimoza ma il.je od ligenata, il je mjehur ili.je od puno sjedenj zadnjih dana... sad se vracam u normalu.. pa cemo vodit...
    Zuza sretnooooo..... ti se Mrvicak strpi nije te red 💞💜🤩💜 ali ako i krene sve ce to bit dobro... Dora je tooooo 
    Dora kraljice... kod nas pramenovi plus sisanje traje i do 6 sati nekad... ali sa svim se ti pocasti i vrati se ipak doma ko prava zena 💗friz meni su divne te do kljucne kosti frizure ... ali tamo.ces ti to odlucit....

• anav05
    08. Lipanj 2020. 13:10

Rio13

Anavooplakala sam na ovo #mislilesmodajecrnivisok hahahahahahahahahahahahahaha
    Žuža SRETNOOOOOO, ajmo beba van 😁😁🥳

😁😇
    Mrvičak, to su lijepi tjedni vec. Odmaraj i slušaj sto su ti rekli. Naša imenjakinja dolazi i bit ce to sve ok😊
    ___
    37+1

Vrapčić123
    08. Lipanj 2020. 13:12

Anavo to učestalo štucanje je potpuno normalno koliko je meni poznato. 🤔 Jel tako?
    Žuža jeeeee kako si me razveselila! Ajde držim fige da bude sve ok! Danas je divan dan za još jednu malu krafnicu. ❤️
    Mimoza ok draga. 👍

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

dana130
    08. Lipanj 2020. 13:16

Zuza sretno draga 😘😘
    Mrvicak drzi se, ako uapijete jos malo 2u1,ako ne bit ce svejedno sve okej, u lijepim ste tkednima 😘
    Svea, tvojoj bebi se ne zuri kao ni mimozinom leonu 😂

Baby girl 💜

Vrapčić123
    08. Lipanj 2020. 13:20

Vučica ajde draga i ti danas to obavi pa si mirna. 😊
    Mrvičak draga eto nek se beba strpi još desetak dana i milina. Uglavnom u super si tjednima i sve bi bilo ok da i danas beba dođe. Ali svejedno držim fige da se još malo ipak strpi. 🙏
    Ena ma vjerujem da ćemo sve nekako shvatiti da je to to. 😅😅😅

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vucica
    08. Lipanj 2020. 13:20

Mrvicak drzi se, ako treba krenuti super su to tjedni. Al opet ja cekam od 35.tjedna kao svaki cas moze krenuti i jos nista...
    Svea znaci jos tjedan cca pa novi pregled! Valjda svaka bolnica ima svoju politiku, kod nas svaka dva tri dana kontrola, a meni sad svaki. Ali do tad moze to I samo krenuti 💪

mimoza
    08. Lipanj 2020. 13:22

Zuza drzim fige da budes brzo gotova i da bude sa minimalno boli 🥰 Nadam se da ces pokrenuti babyboom 😁
    Mrvicak slazem se s enom. Slusaj savjete doktora, ali bjerujem da cete jos izdrzati u komadu. Mada si u lijepim tjednima.
    Svea ovaj put mislim da neces docekati termin u komadu 😂

08. Lipanj 2020. 13:23

Cureeee, čestitam na zaokruzenim tjednima i novim bebicamaaa!! 😍😍
    Zuza, drzim fige da sve zavrsi sto prije i bezbolnije. Ajmo bebice 🎀
    Mimoza, tebi drzim fige da se pokrene, mislim da tebe svi cekamo hihi. Ovih dana imam jako malo vremena, ali svaku noc udjem na forum da vidim ima li sta novo kod tebe. Kad bebice dodju, mislim da se možemo naći i na kavici, to bi baš bilo lijepo.
    Kod mene je sve po starom, tu i tamo imam neke grčeve i bolove, ali uredu je. Bojim se da ću ostati sama na forumu kad dodje red na mene da rodim 😂😂 
    Ljubim vas sve i zelim ugodan dan. ❤️

ena0206
    08. Lipanj 2020. 13:26

Štucanje beba može štucati koliko god puta dnevno i nebitno je koliko dugo.
    Ja sam se toliko bojala prije kad bi on znao stucati i do 15-20 minuta.. Pa 6-7 puta dnevno..
    Doktor kaze - sve super.. Nije ograniceno koliko dugo i cesto smije beba stucati.. Ne citajte na google nista o tome, jer sam ja citala svasta je pisalo i pocela plakat od panike. Pa se doktor smijao i kaze da ni ne moramo dolazit kod njega ako google tako dobro zna. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.