Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anav05
    08. Lipanj 2020. 11:57

Vrapčić123

Ena ima li kakvih razmaka u tim tvojim menstrualnim bolovima? Mislim pravilnih ili pravilnijih?
    Fenjer to je boja za kosu. 🙂
    Vučica drago mi je za pregled. Super kilaža, odlična zapravo. Mene frka ako moja mala bude malo veća, mogla bi biti. 🤔🤔🤔
    Svea draga nebi bilo ni loše da rodiš. Odradiš to i mirna si. 😊😊😊
    Ena tako će i moja mala možda biti kao tvoja bebica. Imala je zadnji put već oko 3100 grama (u 33.tt). Priznajem da me mala frkica hvata oko njezine kilaže, haha 🤣 Iako će mi biti jako drago ako ipak bude malo veća beba, onda je kasnije možda malo lakše. Tako bar kažu mnogi. 🤔
    Curke štucaju li i vase bebe sada više u odnosu na prije? Moja dosta često štuca, par puta dnevno.

Moja štuca svaki dan, tako u nekim intervalima po 3-4 puta. 
    Zmya, što se tiče pedijatra, ja sam zvala Dom Zdravlja u Sigetu, taj mi je najbliži. Rekla mi je sestra da prvi radni dan nakon što rodim nazovem za upisati dijete i dobiti termin, a isto tako da to može i muž. Tako da zaposli svog #mislilesmodajecrnivisok muža da nazove najbližeg pedijatra po stanovanju ili ako imas koga na preporuku. Nadam se da sam pomogla😊
    ___
    37+1

Vrapčić123
    08. Lipanj 2020. 12:08

Dora drago mi je da ste dobro. 😊 Draga bilo ti je jako stresno razdoblje u životu, priušti si te male užitke poput kavice, šišanja i svega što te veseli. Ja sam uvjerena da će i tvoj mužić izdržati na samo par sati sa bebicama! 💞💞💞

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    08. Lipanj 2020. 12:12

zmya

Jutro krafnice! Kako ste?
    Cestitke svima na punim tjednima! Sretno na pregledima svima i javljajte novosti! Mi bi danas imali 40punih tt al isto ko bebac evo nas na 3 dana 😍
    Danas sam se napokon oprala skinili mi flaster rana dobro zarasta al morat cu nosit onaj pojas rekla mi fizijatrica.
    Malac je malo zut al spremamo se sutra kuci, danas su nam i vadili krv i cijepili pa sad kunjamo.
    Moram probat pedijatra rjesit, cimerica veli da se ona zapisala ima par mj. Sad sam u panici 😣
    Dora super ti stignes sve to ispisat. Ja sam svoju ful dugu kosu osisala, kolko mi je bilo zao toliko mi je drago. Brzo naraste a osjecaj je bas nova sam zena. Inace toliko kratku kosu nisam imala od pocetka srednje hehe. Ful brzo naraste. Ljeto ti je na putu, osvjezi se ako se tako osjecas, zapravo napravi kkao god se ti osjecas! 🤓 A cim razmisljas o kavi, treba ti, odradi me time, napuni baterije, muz ima sve pod kontrolom, dodi mu doma ko nova zena i ne brini! 🥰 i kupi si jos nesto usput 😛
    Pisem ovo za Espumisan kapi i pisem biogaiju, to sam vec cula. Budem vidila sta ovdje jos kazu sutra kad budu nas pustali kuci.
    Mazem purelan na bradavice, lijeva mi je u ranama al opet probam bar da je navuce 15 20tak minuta pa mu dam desnu, ta je vec ojacala i stasala i napunila se al nebi zabusavala s lijevom. Dal da ustrajem onda bez ibzira na ranice ili?
    Uzivajte u ovom tjednu pusa svima od nas! 😘

Drago mi je da si bolje i da se spremate za doma🥰Ja ti jos nista ne znam o dojenju, ali znat ce netko od cura... Jao, ja na pedijatra zab. Nisam znala da se treba ranije zabiljeziti

💙

Žuža
    08. Lipanj 2020. 12:12

Drage moje, ja u radjaoni 💪 Otvorena 4 prata. Prokinuli su mi vodenjak. Sad ce vjerojatno drip pa epi. Imam svoje trudove. Boli, ali izdrzljivo. Gladna sam 🙈 Ne mogu vjerovati da cu danas upoznati svog drugog sina ❤️❤️❤️
    Ljubim vas i drzite nam fige da prodje brzo i dobro 😃

Rose1
    08. Lipanj 2020. 12:18

Žuža

Drage moje, ja u radjaoni 💪 Otvorena 4 prata. Prokinuli su mi vodenjak. Sad ce vjerojatno drip pa epi. Imam svoje trudove. Boli, ali izdrzljivo. Gladna sam 🙈 Ne mogu vjerovati da cu danas upoznati svog drugog sina ❤️❤️❤️

Aaaaa prekrasne vijesti❤javljaj nam, sretnooo🍀

💙

• indy34
    08. Lipanj 2020. 12:18

Žuža

Nek ti bude sve brzo gotovo i sretno ..da nam otvoris ovu nasu nedelju 🥰🥰🥰

Kolacic
    08. Lipanj 2020. 12:19

Žuža

Krenulo jeeeeeee 😍😍😍😍😍
    Sretno Žuža!!!!  Nek prođe sto brze i sto bezbolnije 🤞🤞🥰🥰

mimoza
    08. Lipanj 2020. 12:21

Dora neka cevapa, ispao mi sluzni cep, pa zbog bakterija, a stvarno vise nije mi do toga. Vrijeme je i za moju pauzu 😂 Nisam se sisala od 1.mj vidis da je skroz ostecena po dnu, jer ja non stop peglam kosu, inace sam curly 😁
    Indy mislim da grcevi pretezno dolaze sa nekih 7-10 dana bebinog zivota. Nadam se da ih necete ni imati. Drzim fige. Kad idete kuci?
    Vrapcic budu nekad pravilni, ali su bez bolova, tako da to nije to.
    Zmya zasto ne pokusas sa Multimam kompresama. Cula sam da su jako dobre kod ranica. 
    Zuza ajme otkud to, i ti me napustas 😂 Jesi doma dobila trudove ili je to pocelo od pregleda? Kako god, zelim ti puno srece i sto brzi i laksi porod. Nema niko da ti prosverca neki sendvic? 

Rose1
    08. Lipanj 2020. 12:27

Kolacic hvala ti na info oko robice😘drago mi je da si uzivala za vikend🌞

💙

Dora4
    08. Lipanj 2020. 12:33

Zuza SRETNO 🥳🥳
    Zmya draga nabavi silikonsje sesirice obavezno, spasajlvaj dok nije oslo u krasni do kraja. Aventovi najmanji broj, najspicastini su pa najbolje bebe povuku! Mozda i da samo izdojis sama tu cicu, a njemu das drugu dok ti se ova makar malo ne oporavi. Kupi MAM compresse pa stavi, one stvarno lijepo obnavljaju. Hm jel mozes ti ustat do vrata bolnice? Donesem ti, imam previse viska kutiju..blizu mi je frizerka u vlaskoj. Javi se na mail ako hoces krafnice2020@gmail.com 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.