Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    08. Lipanj 2020. 13:33

Mrvicak draga, zao mi je sto sad opet pred kraj prolazis kroz sve cari trudnoce, nadam se da ce se ili smirit ili da ce krenut porod pa da se ne mucis vise! 
    Super si tjedne dogurala i Dorica ce biti odlicno i ako krene prije van 😘😘

08. Lipanj 2020. 13:33

Evo uspjela sam pročitati zaostatke. 

Sretno svima na punim tjednima 🥳

Dora, tako mi je drago da si nam se javila i da nas ovako lijepo izvještavaš. Danas se lijepo posveti sebi, a ja ti stvarno nemam savjeta za kosu, to ti je najbolje odlučiti sama sa sobom. Havu obavezno popij 😘😘.

Bebac, prekrasna ste obitelj ❣️

Rose, meni je c&a zakon. U h&m se isto nađe 50. Ja sam isto uzela brojeva 50 jer ne volim da bebama sve visi s njih. Nisma pretjerala ali imam svega 50.
    .
    Pitale ste za povracanje (mislim Mimoza)  To se smirilo, ali rijetka stolica ne. Čim nešto pojedem idem na wc. Bar se neću udebljati 😂😂
    .
    Maggy, ja npr to na sebi ne primjecujem ali jesu ove žene po susjedstvu. To im je prvi komentar. 
    .
    Trancie, u tvojim tjednima sam imala najgore bolove rastezanja. Stalo je u 33.tt.
    .
    Ajmo, terminuše, uhvatite korak sa Žužom 🎉🎉✔️

Vucice, lijepa kilaža 🥰👌 ctg očitava te kontrakcije, ali ne uhvati svaku. 

David nije imao grčeve, ako i je to je kratko trajalo pa sam zaboravila. Nadam se da i Dora neće imati. 

Eh, još sam nešto zaboravila. Od sinoć je krenula sijevajuća bol kroz grlić i rodnicu. Beba je s glavom u zdjelici pa ona to uzrokuje. Rekli su mi da ne trebam strogo mirovati i da slobodno lagano prošetam. Ja se isto nadam izdržati tamo do onog petka 19.6. kada smo punih 37.
    -----
    Eto, smorila sam vas 🙈🙈😌

• anav05
    08. Lipanj 2020. 13:35

Vrapčić123

Anavo to učestalo štucanje je potpuno normalno koliko je meni poznato. 🤔 Jel tako?
    Žuža jeeeee kako si me razveselila! Ajde držim fige da bude sve ok! Danas je divan dan za još jednu malu krafnicu. ❤️
    Mimoza ok draga. 👍

Koliko ka znam da, vježbaju pluća za samostalno disanje🙂
    ___
    37+1

Rose1
    08. Lipanj 2020. 13:35

mrvičak

Curke samo da se javim da sam evo i ja s hitne. Kontrakcije su sinoć bile redovne i jake. Uglavnom, nisu me željeli dolje pregledavati da nešto ne bi pokrenuli. Ctg očitava kontrakcije do 80, kažu da ih jako osjećam jer sam drugorotka i po prirodi mršava na području trbuha. Rekli mi da pijem Mg jos tjedan dana. Sluzni čep ispada ali ima ga još (to su vidili vaginalnim uzv), cerviks 1.5. Kažu mogu večeras, a mogu do termina. Za proljev mi i oni rekli da je to čišćenje pred porod koje može trajati i duže. Da je najbitnije da nastavim s Elebaby i da pijem puno vode. Sutra moram izvaditi krvnu sliku.
    Nisu spominjali ostanak u bolnici, niti tokolizu, a bebu nisu mjerili.

Ma joj, pa ti i ja se po svemu stalno pratimo...meni cerviks nisu bili mjerili nego gledali koliko sam otvorena. Ne kuzim zasto te nisu koji dan zadrzali. Drzim figice da izdrzite jos koji dan, a ako i krene, u sigurnim si tjednima draga. Drzi mi se i javljaj nam❤

💙

• anav05
    08. Lipanj 2020. 13:36

mrvičak

.
    .
    Dora, tako mi je drago da si nam se javila i da nas ovako lijepo izvještavaš. Danas se lijepo posveti sebi, a ja ti stvarno nemam savjeta za kosu, to ti je najbolje odlučiti sama sa sobom. Havu obavezno popij 😘😘.
    .
    .
    Rose, meni je c&a zakon. U h&m se isto nađe 50. Ja sam isto uzela brojeva 50 jer ne volim da bebama sve visi s njih. Nisma pretjerala ali imam svega 50.
    .
    Pitale ste za povracanje (mislim Mimoza) To se smirilo, ali rijetka stolica ne. Čim nešto pojedem idem na wc. Bar se neću udebljati 😂😂
    .
    Maggy, ja npr to na sebi ne primjecujem ali jesu ove žene po susjedstvu. To im je prvi komentar.
    .
    Trancie, u tvojim tjednima sam imala najgore bolove rastezanja. Stalo je u 33.tt.
    .
    .
    .
    David nije imao grčeve, ako i je to je kratko trajalo pa sam zaboravila. Nadam se da i Dora neće imati.
    .
    Eh, još sam nešto zaboravila. Od sinoć je krenula sijevajuća bol kroz grlić i rodnicu. Beba je s glavom u zdjelici pa ona to uzrokuje. Rekli su mi da ne trebam strogo mirovati i da slobodno lagano prošetam. Ja se isto nadam izdržati tamo do onog petka 19.6. kada smo punih 37.
    —–
    Eto, smorila sam vas 🙈🙈😌

Ti čekas 19. za pune tjedna, a mene je ekipa jucer molila da rodim 19. da imaju produženi vikend za feštu😅😂
    ___
    37+1

08. Lipanj 2020. 13:38

Rose1

mrvičak

Curke samo da se javim da sam evo i ja s hitne. Kontrakcije su sinoć bile redovne i jake. Uglavnom, nisu me željeli dolje pregledavati da nešto ne bi pokrenuli. Ctg očitava kontrakcije do 80, kažu da ih jako osjećam jer sam drugorotka i po prirodi mršava na području trbuha. Rekli mi da pijem Mg jos tjedan dana. Sluzni čep ispada ali ima ga još (to su vidili vaginalnim uzv), cerviks 1.5. Kažu mogu večeras, a mogu do termina. Za proljev mi i oni rekli da je to čišćenje pred porod koje može trajati i duže. Da je najbitnije da nastavim s Elebaby i da pijem puno vode. Sutra moram izvaditi krvnu sliku.
    Nisu spominjali ostanak u bolnici, niti tokolizu, a bebu nisu mjerili.

Ma joj, pa ti i ja se po svemu stalno pratimo…meni cerviks nisu bili mjerili nego gledali koliko sam otvorena. Ne kuzim zasto te nisu koji dan zadrzali. Drzim figice da izdrzite jos koji dan, a ako i krene, u sigurnim si tjednima draga. Drzi mi se i javljaj nam❤

Eto držali me sinoć od 1 do maloprije. Kao nema smisla ležati bezveze u bolnici jer su mi tjedni ok, plodne vode ima dovoljno posteljica odlična. Blizu sam bolnice i da se ne ustručavam doći. Bili su svi stvarno super, svaka pohvala. Od jutros kontrakcija više nema ali bumo vidjeli hoće li se vratiti.
    Nas dvije se stvarno pratimo. Još ćemo ići i roditi u isto vrijeme 🤣 

Dora4

I evo..kad te ide, te ide, a kad te ne ide, onda te ne ide..
    Nasla parking odmah iz prve, kod petrove crkve, znaci loto je osvojen, dosla tu 20min prije u nadi da ce me brze primit ..
    Frizerki je uzasno lose, boli je zeludac i stvarno nije dobro, izgleda kao da ce se onesvijestit svaki tren 😶 zenu prije mene fenira i svakih pola minute sjedne sa strane koliko joj je slabo..ja evo ne znam oce li me bit u stanju odradit, ma ni oce li me uzet zapocet 🙈 nista mi ne govori da odem kuci, jedva sam se organizirala doc tu i glupo mi otic, a ova druga vec ima svoje musterije naredane..aaaa 

• Bebac24

Vucica

Rose1

Vucica odlicno, lijepa kilazica🥰da,da, ctg ti ocitava bh kontrakcije
    Ena ma da, istina, uopce vise ne brinem oko tih kontrakcija. Ako ne rodim do pon, idem frizerki

Hvala draga😘 hmmmm onda ih ja uopce nemam… Ali bas mi se stegne u prstima, srce uzlupa. Cudno

Draga, sve ovisi kako je namjesteno, i kakve su bh. 
    Meni ti ni trudove sve nije biljezilo a ja sa teudovima za porod 😂 tako da ako ih osjecas imas ih, ali ti ctg bas variraju i kad osjetis da stize treba stisnuti onaj krug koji ocitava njih 

Rose1
    08. Lipanj 2020. 13:39

mrvičak

.
    .
    .
    .
    .
    Pitale ste za povracanje (mislim Mimoza) To se smirilo, ali rijetka stolica ne. Čim nešto pojedem idem na wc. Bar se neću udebljati 😂😂
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    —–
    Eto, smorila sam vas 🙈🙈😌

Ta ti je meni sijevajuca bol bila ako se sjecas pa ginek isto rekao da je bebica nisko i to uzrokuje. Bas nas zezaju te nase bebice

💙

08. Lipanj 2020. 13:40

anav05

mrvičak

.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    —–
    Eto, smorila sam vas 🙈🙈😌

Ti čekas 19. za pune tjedna, a mene je ekipa jucer molila da rodim 19. da imaju produženi vikend za feštu😅😂
    ___
    37+1

Hahhahaha možda to bude baš taj dan. 🤣🎉🎉🎉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.