Multimam- Dora poslala sam ti mail, mozda prekasno 🙈
Reklo mi je dosta cura za njih taman sam planirala veceras muza poslat po to kad bude dolazio. Bas je ragada na lijevoj, nebi htjela je preskakati, ak izdrzim makar 10-15 minuta ok pa mu dam drugu.. rekli su mi tu u bolnici izdajat ne, a sesirici problem mi je sto mi je velika bradavica i ne zna sestra jel imaju ovdje ikoju toliko veliku 😒 zabrij
Aaaajmo Zuzaaaaa!!!!! 🤞🏻
Multimam- Dora poslala sam ti mail, mozda prekasno 🙈
Reklo mi je dosta cura za njih taman sam planirala veceras muza poslat po to kad bude dolazio. Bas je ragada na lijevoj, nebi htjela je preskakati, ak izdrzim makar 10-15 minuta ok pa mu dam drugu.. rekli su mi tu u bolnici izdajat ne, a sesirici problem mi je sto mi je velika bradavica i ne zna sestra jel imaju ovdje ikoju toliko veliku 😒 zabrij
Aaaajmo Zuzaaaaa!!!!! 🤞🏻
Probaj Tommy Tippie, vece su! Ja sam ih za Ivicu koristila jrr nisam znala za Aventove, za Maricu sam nabavila jer je bila jos sitnija pa joj TT nisu stale u usta
Evo ja hranim dijete, tipkam i lijepo sam se i isplakala.
Nakon 45min cekanja sam pitala oce li me druga preuzet il sta, ali njoj su vec dosle njene dvije klijentice..na povratku me zapala takva guzva da sam si htjela metaknu celo ispalit.
Na kraju sam otisla direkt doma jer je vec proslo toliko vremena i krenulo novo hranjenje. Bas sam ocajna, em sam popljugala 2h mira, em nista nisam obavila..mogla sam s muzem i djecom u setnju, mogla sam lec, mogla sam mastrubirat, mogla sam blejat u prazno, sve sam to mogla, a nista nisam nego cekala u zatvorenom frizeraju i gledala kako vrijeme nepovratno ide.
ZIVOTE ROBIJO.
Evo da se i na napokon javim nakon vikenda :)
Čestitam svim mamama koje slave tjedne , krafnama i krafnićima zdravlja ,odmora i brz i lagan oporavak od poroda :)
Go Žuža ,go ! Veselimo se skupa s tobom!
Mrvičak Nadam se da ćete još malo biti 2u1 ,a ako ne ,nije kraj svijeta ,moja cimi iz bolnice je rodila svoju prekrasnu curicu u 35 tj.t. Lijepa i zdrava djevojčica ,samo kaj se malo mučila s papanjem jer su oni tako mali a jelo zahtjeva puno energije...
Naš mali updejt - A je iz bolnice u Pet otpušten sa 3870, danas je bila patronažna sestra i bio je 4020 , znači u 3 dana je 150 g nabrao( dobar jelac ,nema šta). Ključna kost zarasta ,osjeti se kvrga na mjestu loma , sad me jedino strah da ne zaraste krivo 😬 . Malac je za poželjeti ,papa jede i spava ,uz periode budnosti kad mu vrtim Mobil iz Ikee i objasnjavam koji je od likova koji susjed 😂.
Ja sam dobro noge su splasnule, šavovi više ne stežu ,cice se napuhnule, ko dva puna balona... Moram se izdajati ,nema mi spasa ,mali je navukao mlijeka za dvoje... 😂😂😂 Najviše se veselim normalnim gležnjevima, osjećam se ko poletarac 🤗
Sreća mamina
Dobrodošao
Evo ja hranim dijete, tipkam i lijepo sam se i isplakala.
Nakon 45min cekanja sam pitala oce li me druga preuzet il sta, ali njoj su vec dosle njene dvije klijentice..na povratku me zapala takva guzva da sam si htjela metaknu celo ispalit.
Na kraju sam otisla direkt doma jer je vec proslo toliko vremena i krenulo novo hranjenje. Bas sam ocajna, em sam popljugala 2h mira, em nista nisam obavila..mogla sam s muzem i djecom u setnju, mogla sam lec, mogla sam mastrubirat, mogla sam blejat u prazno, sve sam to mogla, a nista nisam nego cekala u zatvorenom frizeraju i gledala kako vrijeme nepovratno ide.
ZIVOTE ROBIJO.
Zao mi je. Stvarno bezobrazno od nje da ti nije odmah rekla, pogotovo ako te zna od prije i zna situaciju doma. Ne volim takve radnike 🤮🤮
Isplaci se, i kreni dalje. Sta je bilo bilo je, misli na nesto lijepo. Doci ce opet prilika za to draga 🥰
Joj Dora pa sta te nije mogla nazvat i reci da ne dolazis da se ne osjeca dobro? Svakom se moze desit al bez veze da te pustila jos da cekas za nista...
.
Pepilli super za malca da fino papa 😁 meni se jedva kost na zglobu raspoznaje 😂 jedva cekam opet svoja stopala
Evo mene s pregleda. Sve po skolski kaze gin, ja mjere necu guglat 😁 glava je na desnoj strani, guzica pod zeludcem, a nogice lijevo. Kad sam legla na onaj stol da mi briseve uzme mi se 2 put otkako sam trudna bas desno napravila kvrga, bas se atisnu trbuh, jedva se digla nazad, ubijaju me leda,ostajem bez zraka, zbilja ne znam da li bi mogla tako roditi. Nadam se svakako kadi 😁
Malena je na 2500g procjenjena. Rio loliko je bio O procjenjen? Se i dalje prate 🥰
Ja zatvorena, po njegovom sve super 💪
Kaktusice, zao mi je da je takav dan, brzo ce proc, a i brzo ce kaktus stici pa ce biti sve lakse. Svima n dode tako dan, drzinse draga 😘
Mrvicak, nije se brbica vec neko vrijeme javljala ako sam dobro pohvatala.
Dora ajme bas mi je zao draga 😑 nemam ti sto pametno niti utjesno za reci,osim glavu gore❤️
Pepili bravo za malenog 💪💪
Mrvicak sljedeci pregled 30. 06.
Baby girl 💜
Joj Dora pa sta te nije mogla nazvat i reci da ne dolazis da se ne osjeca dobro? Svakom se moze desit al bez veze da te pustila jos da cekas za nista…
.
Pepilli super za malca da fino papa 😁 meni se jedva kost na zglobu raspoznaje 😂 jedva cekam opet svoja stopala
Pa baš sam ti krenula tipkati.
Ono oprostite, situacije je takva pa da znate.
Mah.
Dana, super za dobar pregled, prava bebica. Moja je na 36+4 bila oko 2800 g😁 Sve je to relativno, bitno da ste vas dvije dobro!
Pepilli, bravo za malenog🤗🤗
___
37+1
Ha nista, evo skocila sama oprat kosu, sutra imamo kontrolu u bolnici pa sa ne vide koliko sam crknuta i ocajna, bar da kosa bude friska 😅
Sad iscekujem vodoinstalatera jer nam kotlic nesto steka, a ugradbeni je pa se ne usudim da sami popravljamo, imali smo poplavu prije 3god jer su vlasnici prije nas nesto sprckali kad su sami glumili majstora pa je kapalo mjesecima sto nismo znali dok nam nije diglo parket u sobi u hodniku.
Ah, sreca da me zivot redovito samara pa se brzo dobijem jer znam da ocajavanje nakon sto izbacis sve iz sebe nema previse smisla, ain't no body got time for that, evo pijem kavu i planiram sto cu sutra obuc Ivici i Marici za bolnicu 🤭
Curke, fini pregledi danas, bome, od onog da smo se tresle da ne krene prerano do stvarno posteno visokih tjedana! 💪🏼💪🏼💕
Sortiraj odgovore
Najstariji