Haha, cekamo mimozu da ona otvori novu rundu bebica.. Al stvarno kod nas na forumu par dana zatisje, pa onda booom.
Rose blago ti se.. I ja bi na frizuru. 🙆♀️ Kosa mi je ogromna i izgubila je skroz svoj oblik. Nebi se ovdje u njemackoj osisala, nema sanse. Zadnji put me unakazila. Cekam tek godisnji u devetom mjesecu,mene kad vidi moja frizerka dolje u Hrv. odma zna sta joj je raditi. 😄😄
Vucica da da, tako izgledaju i moje kontrakcije, stegne me oko srca i u prsima. Bas neugodna bol..
Ctg ocitava kontrakcije, ako ti nije bila skroz ravna linija dolje na Toko znaci da ti je ipak ocitao nesto kontrakcija.
Uh, cekat ces do 9.mj. Ma nek ti bar malo vrhove srede...
💙
Hvala cure na lijepim rijecima i na info za CTG, sad sam malo prilegla pa cu pogledat taj nalaz kad se u stanem, bas je bilo negdje pred kraj pa ako je sta ocitalo naci cu!!
Dora na klupici al blizu si 😘😘 meni je po ljeti bitno da mi je vrat otkriven jer ne podnosim vrucinu. Tako da ako mi je duza kosa ne skidam je iz repa sto mi nema onda smisla, pa je vec par godina sisam na bob, na vratu izbrijano a naprijed duze negdje ispod brade. Pa nekad na stranu, nekad siske ubacim, u svakom slucaju friz mi je peri susi za 10 min
Vucica odlicno, lijepa kilazica🥰da,da, ctg ti ocitava bh kontrakcije
Ena ma da, istina, uopce vise ne brinem oko tih kontrakcija. Ako ne rodim do pon, idem frizerki
Hvala draga😘 hmmmm onda ih ja uopce nemam… Ali bas mi se stegne u prstima, srce uzlupa. Cudno
Mozda ti se bas smire kod gineka pa ti ne ocitava nista
💙
Dobro jutro svim krafnicama i njihovim malim kopijama. 🍩🍩 Cestitam pune tjedne svim curama koje jos nisu u terminu 🥳, a vama koje ste u terminu zelim da vam bebice cim prije budu u rukama 🥰🤱.
Citam svaki dan, ali sam ovaj predivan vikend iskoristila za biti u prirodi i podruziti se sa dragim ljudima u Hr. Vidim da nam je ovdje zatisje pred buru 😁. Sad opet kad krene dolazit ce jedan za drugim da necemo stignuti pratiti koja je rodila 🤣😂.
Jucer je netko napisao kako je ovaj Forum predivno mjesto na kojem ljubav i pozitiva puca na sve strane. Slazem se u potpunosti! 💞 Zmya i Bebac slikice sa bebicama i obitelji su vam predivne.
Bebac, moram zamjetiti da je Mikele isti tata 😁, a Gabrijel je presladak. Puca od ponosa 🥰
Vucica, Vrapcic, Mimoza i ostale cure koje su se slikale jos 2u1 isto ste predivne! I to ne kazem samo da napisem nego stvarno to mislim. Sve predivna zena do predivne zene 👍👍
Rose vidim da si se odlucila na C&A i ja mislim da imaju jako kvalitetnu robu, ali ako ne nedju tamo 50...ima ti i Kik velicina i manjih od 50. Znam 100%.
Dosla nam je i nova mama Maryca kojoj zelim dobrodoslicu! Woho, vise nisam zadnja na listi 🤭🤭🤭😅😅😅. Selenu ni ne racunam pod 2.9.,jer ce ona sigurno prije sa svojim blizancima...tamo negdje 37-38.tjedan. ;) Draga javi se. Nadam se da se sve smirilo i da si malo bolje nego prosli tjedan ❤
Dora zeno uzivaj danas! I vise nego da si zasluzila. Do neba ti hvala na ovim savjetima. I ja sam sve slikala i spremila za kasnije. I definitivno popij kavicu uz neki kolacic. ☕🍰 Vratit ces se djecici puna energije i osjetit ce tvoj mir i srecu. A tata ce se sigurno snaci tih par sati bez tebe. 💪👨👧👦
Pozdravljam i sve nase mame...nadam se da su bebice dobro. Ovi grcevi su na zalost nesto normalno i treba se boriti sa time. 😒😖 Vjerujem da najvise boli srce kad gledas bebicu kako se pati, a ti si joj napravio sve sto si mogao. Ali proci ce i to s vremenom.
Drzim fige da nam novi Babyboom krene cim prije!!! 🤞🤞🤞🤞💞💞💞💞
Tri dileme:
Ja danas, nakon 10mjeseci idem frizerki 😬🤭 molim lijepo da me ne pitate kako sam se odvazila na taj podhvat, muzic ostaje solo s njima i zapast ce ga jedno hranjenje potpuno solo jer cu napravit pramenove malo za promjenu +frizerka je na drugom dijelu grada pa ce sve skupa bit koji sat..
Rekoh, ako je uspio solo dok sam isla na hitnu zbog krvarenja, hm frizerka je skoro pa jednaka hitnost.
E da, dilema jedan, kosa mi je do cca pola ledja i volim je prije ljeta malo podsisat jace, e sad me muci sto ne zelim bit klasicna mama i osisat se cim sam rodila hahaha ali zelim moc oprat kosu i da je sve gotovo za par minuta 😅 sto da radim?!?!?!
Juuupi, vracam se u normalu, kompliciram samoj sebi zivot glupim pitanjima i razmisljanjima!
Dilema dva, biti ili ne biti prasica pa sjest jos i na kavu sama sa sobom kad sve zavrsi 😂😂😂😂😂
Dilema tri, da se vratim kuci ili ne? 🤣🤣🤣🤣
Evo dati se javi tvoja dupla mama ...ja sam dan pred carski osisala kosu koja je bila do pola ledja na paz ...nisam se pokajala ...naravno ti ne moras meni je bilo samo vazno da migubda zavezem rep.al kad hocu da pustim lakse mi je imati kao frizuru jel duga kosa da se fenira sa 2 moja patuljka neka hvala ..dilema 2 ..obavezno kafa kolac iskoristi nemora ni da zna halo sad si izasla i nacekaces se a male stvari cine zivot lijepim 😂😂dilema 3 ..naravno da ces da se veatis pa cekaju te tvoji pilici 🥰🥰🥰🥰 e sad ja imam pitanje kad da ocekujem grceve sa mjesec dana ili ???boze toga se tako plasim ..pusa svima 😘😘
Anavo, zuza, svea, vucice, vidim ima nas na pregledu. Sretno svimaaa 🎉🎉
Meni prvi dan porodiljnog 💪 jos nisam avjesna 😂
Trancie robica je preslatka, ja jedva cekam da pocnem svoju oblaciti u sve 🥰
Vucice, bebica je tamam, nadam se da ces uskoro 😘
Dora-dilema 1-samo vrhove osisaj,tj. Ono, sto je potrebno, nemoj previse. Ide ljeto, susot ce se i ovako za cas 😁2-obavezno kava, makar 10 minuta. 3-ovaj put se ipak vrati doma 😂
Bas te je divno citati i kako ste se lijepo uhodali ❤️
Baby girl 💜
Panda hvala draga. 💞
Pčelica sretno danas i javi se!
Bebac joj super je čuti da ste se tako lijepo snašli. Sretno Gabrijelu u vrtiću! 🤞 A tebi bravo na kilama, ma za čas ćeš ti skinuti još tu koju kilicu ako je ostala uopće uz tri velika momka kraj sebe. Osobito uz ovog malog / velikog. 💙💙💙
Trancie robica je preslatka! 💗
Mokvica hvala ti. 😊
Mimoza ima li kakvog pravilnijeg razmaka u tim tvojom bh kontrakcijama? Ili su onako leteći, nepravilni skroz?
Zri uf to sve vezano za koronu moraš zbilja sama odlučiti. Meni je recimo došla kuma iz Nizozemske, no ona je odgovorna i u samoinicijativnoj je samoizolaciji dva tjedna jer joj je mama ipak starija žena, sestra također trudna i ja trudna, pa se još nismo ni vidjele. Pa eto ne želi nas ugroziti. Tako da ćemo se vidjeti tamo pred porod ako ona bude skroz ok zdravstveno.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Jutro krafnice! Kako ste?
Cestitke svima na punim tjednima! Sretno na pregledima svima i javljajte novosti! Mi bi danas imali 40punih tt al isto ko bebac evo nas na 3 dana 😍
Danas sam se napokon oprala skinili mi flaster rana dobro zarasta al morat cu nosit onaj pojas rekla mi fizijatrica.
Malac je malo zut al spremamo se sutra kuci, danas su nam i vadili krv i cijepili pa sad kunjamo.
Moram probat pedijatra rjesit, cimerica veli da se ona zapisala ima par mj. Sad sam u panici 😣
Dora super ti stignes sve to ispisat. Ja sam svoju ful dugu kosu osisala, kolko mi je bilo zao toliko mi je drago. Brzo naraste a osjecaj je bas nova sam zena. Inace toliko kratku kosu nisam imala od pocetka srednje hehe. Ful brzo naraste. Ljeto ti je na putu, osvjezi se ako se tako osjecas, zapravo napravi kkao god se ti osjecas! 🤓 A cim razmisljas o kavi, treba ti, odradi me time, napuni baterije, muz ima sve pod kontrolom, dodi mu doma ko nova zena i ne brini! 🥰 i kupi si jos nesto usput 😛
Pisem ovo za Espumisan kapi i pisem biogaiju, to sam vec cula. Budem vidila sta ovdje jos kazu sutra kad budu nas pustali kuci.
Mazem purelan na bradavice, lijeva mi je u ranama al opet probam bar da je navuce 15 20tak minuta pa mu dam desnu, ta je vec ojacala i stasala i napunila se al nebi zabusavala s lijevom. Dal da ustrajem onda bez ibzira na ranice ili?
Uzivajte u ovom tjednu pusa svima od nas! 😘
Mocho haha i mene ubio u pojam jedan komarac sinoć. 🥴 Uz 200 odlazaka na wc, ritanje i čudnovato guranje curke u trbuhu, vrlo stresan san i svrbež zbilja pamtim bolje noći, ali ovo gledam pozitivno - kao generalnu probu za majčinstvo. 🤣🤣😍😍😅😅
Ena ima li kakvih razmaka u tim tvojim menstrualnim bolovima? Mislim pravilnih ili pravilnijih?
Fenjer to je boja za kosu. 🙂
Vučica drago mi je za pregled. Super kilaža, odlična zapravo. Mene frka ako moja mala bude malo veća, mogla bi biti. 🤔🤔🤔
Svea draga nebi bilo ni loše da rodiš. Odradiš to i mirna si. 😊😊😊
Ena tako će i moja mala možda biti kao tvoja bebica. Imala je zadnji put već oko 3100 grama (u 33.tt). Priznajem da me mala frkica hvata oko njezine kilaže, haha 🤣 Iako će mi biti jako drago ako ipak bude malo veća beba, onda je kasnije možda malo lakše. Tako bar kažu mnogi. 🤔
Curke štucaju li i vase bebe sada više u odnosu na prije? Moja dosta često štuca, par puta dnevno.
Sortiraj odgovore
Najstariji