Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    08. Lipanj 2020. 10:19

Ivici zna pomoc duda (za koju sam misla, necemo mi to nikad, nema sanse, haha mos mislit, pomazi kako znas), kao da usmjeri svu energiju nakon grca u sisanje, super je drzi i izbaci je kad mu prodju grcevi. Sad kad ih ima traju cca 20ak min iza obroka, pomaze kožiranje (koza na kozu kontakt, ako je hladno stavim ga u robi na sebe golu da mi slusa srce), mazenje i tiho pjevusenje, ponavljam ššš dobro je, proci ce i slicno! Ne nosimo preko noci nijedno.
    Marica se uspije sama smirit svaki put skoro, njoj je dovoljno pruzit ruku, mazit je i tjesit, rijetko dodje do toga da ju moramo uzet na sebe, al bude nekad.
    *
    Sorry, udavila sam sad, al evo u najboljoj namjeri jer znam da mi je bilo tako tesko da sam na momente mislila da cu skrenut sa zivcima il otic na balkon spavat pa nek se snalaze svi skupa kako god znaju jer ja vise ne mogu! Sve prodje, noci znaju bit krvave jer se grcevi najcesce krenu manifestirat popodne/predvecer/tijekom noci, tad su im i hormoni najjaci i organizam tako radi..
    *ljubac svima i citam vas kad stignem, necu svakoj pojednicno jer nemam kad, ali znate da svaku pratim i nadam se najboljem za vas i bebe 👀

Dora4
    08. Lipanj 2020. 10:26

Tri dileme:
    Ja danas, nakon 10mjeseci idem frizerki 😬🤭 molim lijepo da me ne pitate kako sam se odvazila na taj podhvat, muzic ostaje solo s njima i zapast ce ga jedno hranjenje potpuno solo jer cu napravit pramenove malo za promjenu +frizerka je na drugom dijelu grada pa ce sve skupa bit koji sat..
    Rekoh, ako je uspio solo dok sam isla na hitnu zbog krvarenja, hm frizerka je skoro pa jednaka hitnost.
    E da, dilema jedan, kosa mi je do cca pola ledja i volim je prije ljeta malo podsisat jace, e sad me muci sto ne zelim bit klasicna mama i osisat se cim sam rodila hahaha ali zelim moc oprat kosu i da je sve gotovo za par minuta 😅 sto da radim?!?!?!
    Juuupi, vracam se u normalu, kompliciram samoj sebi zivot glupim pitanjima i razmisljanjima!
    Dilema dva, biti ili ne biti prasica pa sjest jos i na kavu sama sa sobom kad sve zavrsi 😂😂😂😂😂
    Dilema tri, da se vratim kuci ili ne? 🤣🤣🤣🤣

• anav05
    08. Lipanj 2020. 10:27

Dora4

Ivici zna pomoc duda (za koju sam misla, necemo mi to nikad, nema sanse, haha mos mislit, pomazi kako znas), kao da usmjeri svu energiju nakon grca u sisanje, super je drzi i izbaci je kad mu prodju grcevi. Sad kad ih ima traju cca 20ak min iza obroka, pomaze kožiranje (koza na kozu kontakt, ako je hladno stavim ga u robi na sebe golu da mi slusa srce), mazenje i tiho pjevusenje, ponavljam ššš dobro je, proci ce i slicno! Ne nosimo preko noci nijedno.
    Marica se uspije sama smirit svaki put skoro, njoj je dovoljno pruzit ruku, mazit je i tjesit, rijetko dodje do toga da ju moramo uzet na sebe, al bude nekad.
    *
    Sorry, udavila sam sad, al evo u najboljoj namjeri jer znam da mi je bilo tako tesko da sam na momente mislila da cu skrenut sa zivcima il otic na balkon spavat pa nek se snalaze svi skupa kako god znaju jer ja vise ne mogu! Sve prodje, noci znaju bit krvave jer se grcevi najcesce krenu manifestirat popodne/predvecer/tijekom noci, tad su im i hormoni najjaci i organizam tako radi..
    *ljubac svima i citam vas kad stignem, necu svakoj pojednicno jer nemam kad, ali znate da svaku pratim i nadam se najboljem za vas i bebe 👀

Skrinšotala sam sve, ovakvi savjeti su najbolji.
    I presretna sam sto sam se odlučila prikljuciti forumu.
    Prvom u životu.
    Šaljem ❤❤ Marici i Ivici i jedva čekam upoznati vas sve na jesen. Baš mi je toplo oko srca.
    ___
    37+1

• anav05
    08. Lipanj 2020. 10:30

Dora4

Tri dileme:
    Ja danas, nakon 10mjeseci idem frizerki 😬🤭 molim lijepo da me ne pitate kako sam se odvazila na taj podhvat, muzic ostaje solo s njima i zapast ce ga jedno hranjenje potpuno solo jer cu napravit pramenove malo za promjenu +frizerka je na drugom dijelu grada pa ce sve skupa bit koji sat..
    Rekoh, ako je uspio solo dok sam isla na hitnu zbog krvarenja, hm frizerka je skoro pa jednaka hitnost.
    E da, dilema jedan, kosa mi je do cca pola ledja i volim je prije ljeta malo podsisat jace, e sad me muci sto ne zelim bit klasicna mama i osisat se cim sam rodila hahaha ali zelim moc oprat kosu i da je sve gotovo za par minuta 😅 sto da radim?!?!?!
    Juuupi, vracam se u normalu, kompliciram samoj sebi zivot glupim pitanjima i razmisljanjima!
    Dilema dva, biti ili ne biti prasica pa sjest jos i na kavu sama sa sobom kad sve zavrsi 😂😂😂😂😂
    Dilema tri, da se vratim kuci ili ne? 🤣🤣🤣🤣

Ja sam ti svoju koja je bila do ispod sisa ošišala do ključne kosti u petak. E, glava mi je laksa, majke mi😁
    Ide ljeto, sto je nebi oprala i neka se sama osusi? A opet je duzina koju mozes vezati u rep, napraviti onako pletenicu od naprijed, napraviti neke valove ako ti dodje gust...😊
    Ako ti je došao gušt, sjedi na kavu, vjerujem da će ti tih 15ak min znaciti svemir, da si malo sama sa sobom!
    ___
    37+1

mimoza
    08. Lipanj 2020. 10:38

Vucica ocitava ctg bh kontrakcije, ali i kod mene bude cesto situacija takva, da me kuci polome kontrakcije, dodjem na ctg i tamo bude jedna ili nijedna, tako da te to ne treba cuditi. Super za bebana, veliki narastao 🤗
    Ena meni niko nista ne spominje za indukciju. Dok je ctg  uredan i moj tlak, onda oni puste, a do kad nemam pojma. Pitat cu danas dr. Babica mi rekla da se moze 7-10 dana prenijeti.
    Dora samo ti nas davi, stvarno fali to 🤗 Dilema br.1 nemoj puno skracivati kosu. Ja sam luda za dugom kosom, iako je nemam, ali volim vidjeti na drugima. Samo podsisaj vrhove i sto je osteceno. 
    Dilema br.2 naruci si i neke dobre palacinke i neka to bude nasa tajna 😈 Budi losa mama, barem jedan dan 😃
    Dilema br.3 rekla bih da se ne vracas, ali si vec dovoljno zgrijesila u dilemi br.2 tako da bi ipak trebala ici kuci, ali laganim korakom 🥴

Dora4
    08. Lipanj 2020. 10:40

anav05

Dora4

*

Skrinšotala sam sve, ovakvi savjeti su najbolji.
    I presretna sam sto sam se odlučila prikljuciti forumu.
    Prvom u životu.
    Šaljem ❤❤ Marici i Ivici i jedva čekam upoznati vas sve na jesen. Baš mi je toplo oko srca.
    ___
    37+1

Hehe drago mi je ako ce ikome ista pomoc, mislim da je mozda najvise u svemu frka ako je prva beba pa nisi ziher sto je "normalno", a sto ne..sjecam se da sam se usrala od straha kad se (jos u bolnici, srecom jer bi inace odletili na hitnu di bi me vjerovatno gledali ko debila neukog) Ivica prvi put zgrcio, u roku par sekundi je cijeli pocrvenio pa poljubicastio da sam misla da je gotovo ne daj Boze!! Pola zivota mi je otislo tad..poslije ti to bude Aha, oke, ima grc 🙈

Dora4
    08. Lipanj 2020. 10:40

Vazno!! Siroko povijanje, jebemti najbitnije zaboravila!
    Tetra pelenu sloziti u trokut, dijete poloziti na sredinu (vrh je prema dolje/prema nogama dakle), njegovu desnu ruku ispruziti uz tijelo, stisnuti, pelenom CVRSTO stisnuti preko (kao da motas tortilju) i taj kraj pelene zahaltat ispod ledja s lijeve strane, potom, lijevu ruku koja je do tog trena slobodna, na isti nacin, ispruzenu i uz tijelo dolje stisnut i drugim krajem pelene CVRSTO preklopit, taj kraj pelene prebacit preko tijela desno iza ledja! 
    Ta stisnutost podsjeca na uvjete u maternici, stisce im trbuh kao masaza konstantna i kunem se da mojima pomaze, umire se jako brzo, nekad ako su jako izrazeni grcevi ostavim tako skroz do iduceg hranjenja! Obicno skinem nakon cca pola sata u normalnim okolnostima..
    Ako me nema tu, a trebate nesto il mislite da bi mogla pomoc, stvarno se slobodno javite na mail 😉 jer tu preskocim i po 20ak stranica pa prasica nit ne vidim upite.

ena0206
    08. Lipanj 2020. 10:42

Rio daaa, vise mi vridi takva frizerka nego ista.. Svetinja...😍
    Ja sam isto razmisljala tako da skratim kao ti anavo  moja je sada do pola leđa i stvarno mi je muka jer je susim i rascesljavam 40 minuta.. Mislim da necu imat volje za to kad rodim..  Ali s druge strane žao mi. 🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️ Nikako udovoljit.
    Dora kavu obavezno popij sama sa sobom.. Kad se vec castis, zeno odmori-danas je tvoj dan. Ne mislim da se tata nece snaci s bebicama... 

Dora4
    08. Lipanj 2020. 10:46

Mimoza a sta se ti ne najedes cevapa pa napokon Leon izadje?
    E vidjela sam slikicu, avion si zeno!! P.s. fino, ja nek se znojim i pustam kosu, al ti si evo sebi sisas!! Svidja mi se tvoje stepenasto naprijed, bas sam misla screenshotat da pokazem frizerki, al mislit ce da sam pukla i da staklam trudnice po internetu hahaha 
    Mislim da sam i vucicu vidjela, jel na nekom kamenu i super pogled? Boze dragi sta ste lijepe sve redom!! Hm i Vrapcic hihi kako si kukala sto je mala busica, a sad se tako lijepo zaokruzila, Greta se pobrinula da ima fino mjesta za lupkanja, salta i sve ostale akrobacije 😊

Rose1
    08. Lipanj 2020. 10:48

Dora hvala ti😘posaljem ih  u c&a ja sam ti rođena s 2300, ali pala kao i sve bebice nakon poroda tako da sam bila mrvica, i sve mi jw bilo ogromno, a tada bas i nije bilo jaaako malih brojeva...kad pogledam slike, jao
    Ja cu se ako ne rodim do pon dosta osisati, bar 10cm da se kosa oporavi,tako da se osisas koliko zelis, narast ce, popij kavicu i onda kod svojih krafnica💙❤
    Drago mi je kad nam se javis i svima vam saljem😘🤗

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.