Evo nas s pregleda… Radila nam i uzv imamo lijepih 3400-3500 g :) kaze doktorica da sve izgleda dobro, da se vidi da je priprema za porod. Sad kad ce, hoce li inducirati vjerojatno ce uskoro odluciti. Sad imam CTG svaki dan, a svaki drugi i pregled, pa vjerojatno onda prekosutra cu vise znati. Za sad nikakvih trudova.
.
Zna netko da li CTG ocitava bh kontrakcije?
.
Svea cekam te 😁 Mimoza i ostale 🤞🤞
Superiška! Ajde držim fige da krene samo od sebe 🤞
.
Na Merkuru u TA tolika gužva da ću se možda usput i porodit 😅🤣
Hahaha to bi bilo super da se porodiš - hocemo jednu krafnicu danas!!! 💪💪😍😍
Pepco i benkice-ima li brojeve od 50? I ima li obicne kratke benkice? Da ne vozam svoje. Htjela ih poslati u sinsay, ali od 56. Reserved isto od 56. H&M znam da ima od 50. Ima li mozda dm, muller te obicne bijele benkice
Ja sam ti u Pepcu vidila samo od broja 56, jedino ako mi je možda daj 50 promaknuo...🤷♀️
___
37+1
Ena tog se i ja bojim, ovo mi se cini onak super sredina 😁 Al vidis kako je Bebac rodila veliku bebu bas odlican primjer
Hvala Rio 😘😘
Pitam za BH jer sam na CTG par puta osjetila ono sto ja mislim da su BH, zategne mi se trbuh i ostanem bez zraka, ali nikad nista ne ocita - barem uvijek pise da ne ocitava trudove. Mozda to nije to, mozda osjetim samo bebino premjestanje 🤔
Svea samo ti daj na pravom si mjestu 😁😁💪
Vucica odlicno, lijepa kilazica🥰da,da, ctg ti ocitava bh kontrakcije
Ena ma da, istina, uopce vise ne brinem oko tih kontrakcija. Ako ne rodim do pon, idem frizerki
💙
Evo nas s pregleda… Radila nam i uzv imamo lijepih 3400-3500 g :) kaze doktorica da sve izgleda dobro, da se vidi da je priprema za porod. Sad kad ce, hoce li inducirati vjerojatno ce uskoro odluciti. Sad imam CTG svaki dan, a svaki drugi i pregled, pa vjerojatno onda prekosutra cu vise znati. Za sad nikakvih trudova.
.
Zna netko da li CTG ocitava bh kontrakcije?
.
Svea cekam te 😁 Mimoza i ostale 🤞🤞
Lijepa kilaža😊
Želim ti da sve lijepo krene samo od sebe, bit ce to sve u redu sigurno.
Ena, Mimoza, vrijeme je za nove krafnice. Ena, ako je čekanje tako recept, počet ću primjenjivati, sva sam ovih dama uzbuđena oko njenog dolaska😊😊
___
37+1
Ena ma da, istina, uopce vise ne brinem oko tih kontrakcija. Ako ne rodim do pon, idem frizerki
Hvala draga😘 hmmmm onda ih ja uopce nemam... Ali bas mi se stegne u prstima, srce uzlupa. Cudno
Uvijek je dobrar tajming za ići frizerki, ja sam bila u petak, tako mi je lijepo došlo to vrijeme za mene😎
__
37+1
Haha, cekamo mimozu da ona otvori novu rundu bebica.. Al stvarno kod nas na forumu par dana zatisje, pa onda booom.
Rose blago ti se.. I ja bi na frizuru. 🙆♀️ Kosa mi je ogromna i izgubila je skroz svoj oblik. Nebi se ovdje u njemackoj osisala, nema sanse. Zadnji put me unakazila. Cekam tek godisnji u devetom mjesecu,mene kad vidi moja frizerka dolje u Hrv. odma zna sta joj je raditi. 😄😄
Vucica da da, tako izgledaju i moje kontrakcije, stegne me oko srca i u prsima. Bas neugodna bol..
Ctg ocitava kontrakcije, ako ti nije bila skroz ravna linija dolje na Toko znaci da ti je ipak ocitao nesto kontrakcija.
Krafnice dobar dan svima koliko vas ima, kako velikima tako i malima 🍩🍩🤗
Vucica odlicna tezina bebice, bravo za dobar pregled!
Nadam se da ce se nastavit niz lijepih pregleda, a bio bi red i da nam stigne koja krafnica, poceo je novi tjedan pa da ga otvorimo u velikom stilu!!
Rose posalji u C&A, imaju sve brojeve, od 42 (to nam nosi Marica i napokon joj je taman). Inace, od sve ove dobivene i kupljene robice, ta iz c&a mi se cini apsolutno najkvalitetnija!! Vidim po ovoj poklonjenoj robici da je najbolje ocuvana i nekako je bas mekan i fin pamuk, osjeti se razlika izmedju svi ostalih brendova!
Lina draga, sorry, nisam vise jucer stigla na forum. Dajem Espumisan 15ak kapi na zlicu prije svakog obroka!! Mislim da pomaze jer mi se cini da nisu toliko ucestali grcevi, s tim da su oko 6og tjedna zivota nekako najizrazeniji..Biogaia kapi dajem 5kapi na zlicu, jedan put dnevno!
Ne znam jel to sve stvarno pomaze ili ne, ali bojim se kako bi bilo bez..
Aptamil premature navodno blaze djeluje na probavu, ali nisam za mijenjanje sa prenana jer se isto tijelo neko vrijeme navikava pa kad se navikne bude oke i onda nakon nekog vremena opet krenu grcevi. Kako sam ti pisala, nazalost za grceve nema previse spasa. Mozes radit ono sto sam ti pisala, masaze, nosenje na podlaktici, smirenija biti sto je moguce.
Setaj dok je nosis za podrignut, prebaci je preko ramena ko kiflu, da je zeludac sto vislje (obavezno pazi na glavicu!!), lupkaj pomalo, lagano se rotiraj gornjim dijelom svoga tijela lijevo desno-NE cupkaj gore dolje jer ce ti se ispovracat!
Mozda da kupanje odradjujes navecer, ako se voli kupat, voda isto djeluje opustajuce i smirujuce. Mi se nazalost moramo ujutro jer smo na toplani pa mi je navecer prehladno da ih kupam.
Mi smo izbacili jedno nocno hranjenje, vise ne hranimo 00/03/06/09 (cijeli dan hranimo svaka 3h, to traje 1h tako da zapravo od kraja jednog do pocetka drugog hranjenja prodje 2h) i presli na 00/04/08:30, bome, upecamo po 3h u komadu ako nema grceva..ne trzamo na svaki kme nego ako bas krene vristanje i ono kao da im netko nokte cupa i kad vidimo da se nece sami utjesit.
Sortiraj odgovore
Najstariji