Cure, čestitke na punim tjednima. 🎉
Sretno danas na pregledima, vidim ima vas dosta..
Pocetak je novog tjedna, ajmo sad zavalit ovaj tjedan bebicama..
Kod nas nistaaa jos uvijek.. Kontrakcije su stalno to i menstrualna bol.. Al nista drugo.. 🤔 Ne znam kad misle ove terminske bebe vani. 🙈🙈🙈
Bebac nismo ni sumnjali u to da se ti neces dobro snaci.. 👌👌
Mamasite uzivajte sa svojim bebicama. 😘
Pepco i benkice -ima li brojeve od 50? I ima li obicne kratke benkice? Da ne vozam svoje. Htjela ih poslati u sinsay, ali od 56. Reserved isto od 56. H&M znam da ima od 50. Ima li mozda dm, muller te obicne bijele benkice
💙
Polly, Meggy, Snoopy čestitke na punim tjednima! 🥳🥳
Terminuse sretno na pregledima danas!! 🤞🤞🐣
.
Vrapcic respect je bas boja za kosu ili preljev?
Rose kako si jutros?
Trancie premedeno je sve, morat cu i ja u shopping malo, bas se zelim izgustati malo u tome. Mene isto bole ligamenti, najvise s desne strane trbuha, ali ja sam malo manje trudna od tebe 🤷
Dan je taman za odmoriti se nakon jucerasnje sparine! U Zg je bilo nepodnosljivo
Pepco i benkice-ima li brojeve od 50? I ima li obicne kratke benkice? Da ne vozam svoje. Htjela ih poslati u sinsay, ali od 56. Reserved isto od 56. H&M znam da ima od 50. Ima li mozda dm, muller te obicne bijele benkice
Bijele sumnjam da imaju, ja tamo skoro nista bijelo nisam vidjela, sve je ili rozo ili plavo. A njihov 56 ti ionak dode kao 50.
😂 mozda ti netko kaze sigurnije, ali ja mislim da nema, slabo imaju benkice uopce.
Trancie ja sam imala cesto te bolove kao istezanje ligamenata, posebno kad bih dugo setala i to su valjda bilo jedini bolovi koji su me pratili u trudnoci. Mislim da je skroz normalno.
Odjeca za curku je premedena 🥰
Rose mislim da je bolje tako, da ne stvaras sebi stres. Eto te skoro u terminu, a kontrakcije i jesu jace pri kraju, da ti ne govorim kako to sad izgleda zbunjujuce 😬
Ena znaci ni kod tebe nista? 😂 Ja nikakve ni bolove nemam, osim glupih Bh
Pepco i benkice-ima li brojeve od 50? I ima li obicne kratke benkice? Da ne vozam svoje. Htjela ih poslati u sinsay, ali od 56. Reserved isto od 56. H&M znam da ima od 50. Ima li mozda dm, muller te obicne bijele benkice
Bijele sumnjam da imaju, ja tamo skoro nista bijelo nisam vidjela, sve je ili rozo ili plavo. A njihov 56 ti ionak dode kao 50.
😂 mozda ti netko kaze sigurnije, ali ja mislim da nema, slabo imaju benkice uopce.
Hvala ti😘da, benkice nemaju bas svi...
Inace bolje sam, ma necu se vise ni obazirati ns kontrakcije, ocito se tijelo priprema
💙
Mimoza da, tako si i ja mislim, tijelo se priprema ...cekamo nestrpljivo danasnje preglede
Rio hvalaaaa ti
💙
Evo nas s pregleda... Radila nam i uzv imamo lijepih 3400-3500 g :) kaze doktorica da sve izgleda dobro, da se vidi da je priprema za porod. Sad kad ce, hoce li inducirati vjerojatno ce uskoro odluciti. Sad imam CTG svaki dan, a svaki drugi i pregled, pa vjerojatno onda prekosutra cu vise znati. Za sad nikakvih trudova.
.
Zna netko da li CTG ocitava bh kontrakcije?
.
Svea cekam te 😁 Mimoza i ostale 🤞🤞
Rose meni je bilo bitno da uđem u deveti mjesec, ti si također u devetom, nemas se sta brinuti.. Stvarno su to super tjedni. Mene su isto kontrakcije ubijale tada.. A vidi me, sad nece vani. 😄😄
Mimoza nista konkretno kod mene.. Sinoc me bolio donji dio trbuha kad da cu dobit mjesecnicu i onda su pocela i ledja.. Al opet se smirilo nakon nekog vremena... 🙈🙈 Cini mi se da ovdje u mojoj bolnici toleriraju 11 dana da se prenese i onda daju indukciju.. Znas li kako je kod tebe?
Evo nas s pregleda… Radila nam i uzv imamo lijepih 3400-3500 g :) kaze doktorica da sve izgleda dobro, da se vidi da je priprema za porod. Sad kad ce, hoce li inducirati vjerojatno ce uskoro odluciti. Sad imam CTG svaki dan, a svaki drugi i pregled, pa vjerojatno onda prekosutra cu vise znati. Za sad nikakvih trudova.
.
Zna netko da li CTG ocitava bh kontrakcije?
.
Svea cekam te 😁 Mimoza i ostale 🤞🤞
Superrr, bas lijepa kilaža.. Ni preveliko ni premalo.. 🥰🥰
Moj prosli tjedan bio 3800,bas me strah nekako velike bebe.. Zato bi ja da on dode sto prije, al nece pa nece.
Da, ctg ocitava i bh kontrakcije.
Sortiraj odgovore
Najstariji