Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepilli
    06. Lipanj 2020. 09:17

Jutro svim mamicama ,babicama i trudnicama :) 
    Seka- koliko god da je bila vesela, navečer se pokazalo koliko je teško imati dvoje male djece, koja trebaju ić spavati u isto vrijeme... Kad me je vidla da nisam s njom pred spavanje pošandrcala je, nije htjela da ju uspava tata, plakala , gundrala i bacala se po krevetu... Otišla sam uspavati prvo maloga u dnevni , stavila ga u košaru pa došla uspavati nju u sobu.... tata je pazio bebana, a ona je zaspala ko top u roku 5 min.  Ponajviše je zbunjena, iako je gladila bracu po kosici i nogicama, toliko bi se i bacila u moje naručje preko njega. Dobro pa su tu bake i tete, malo da ju zabave dok se ja bavim njime ....Tata nam nažalost nije uspio zasad dobiti godišnji, danas je u smjeni cijeli dan...
    Komode- imam veliku sa 6 ladica iz Lesnine u sobi , pola je s njegovom robicom , pola s njezinom i jednu komodu -prematalicu u kupaonu u kojoj su pelene, higijenske potrepštine i ručnici i kozmetika za oboje. Definitivno trebam još ili komodu ili ormar , jer je ta količina odjeće, potrepština i drugog tekstila sumanuta za dvoje djece.... Roba van sezone i velike veličine je sortirana i spremljena po kutijama ili vakumirana i odložena na tavanu.....  
    Idem spavati malo dok mi oboje spava, krepana sam makar smo nakon večernje nervoze relativno dobro i prospavali noć.

Sreća mamina

Dobrodošao

06. Lipanj 2020. 09:25

Fenjer ma nemaš se što ispričavat. Sve ok 👌 

Bebac, žao mi je zbog bolova. Mogu li to dati neku tableticu?

Pepilli, mene je isto strah kako će David reagirati i kako ću ja s dvoje djece 🤷‍♂️😉
    .
    Cure hvala na savjetima. Stvarno ne znam što je bilo. Jela sve što i muž i D. Njima ništa. Pa sam naravno išla čitati i prvo što mi je izbacilo bilo je da tjedan dana prije poroda kreće čišćenje kao viroza. Ne čitam više ništa 😂😂

Rose1
    06. Lipanj 2020. 09:25

mrvičak

Jutro. Ja sam jos jednom bila povratila pa popila Linex forte i sada sam ok, samo sam iscrpljena.

Drago mi je da si bolje. Danas odmaraj, ako mozes, odspavaj 

💙

Rose1
    06. Lipanj 2020. 09:29

Pepilli

Jutro svim mamicama ,babicama i trudnicama :)
    Seka- koliko god da je bila vesela, navečer se pokazalo koliko je teško imati dvoje male djece, koja trebaju ić spavati u isto vrijeme… Kad me je vidla da nisam s njom pred spavanje pošandrcala je, nije htjela da ju uspava tata, plakala , gundrala i bacala se po krevetu… Otišla sam uspavati prvo maloga u dnevni , stavila ga u košaru pa došla uspavati nju u sobu…. tata je pazio bebana, a ona je zaspala ko top u roku 5 min. Ponajviše je zbunjena, iako je gladila bracu po kosici i nogicama, toliko bi se i bacila u moje naručje preko njega. Dobro pa su tu bake i tete, malo da ju zabave dok se ja bavim njime ….Tata nam nažalost nije uspio zasad dobiti godišnji, danas je u smjeni cijeli dan…
    Komode- imam veliku sa 6 ladica iz Lesnine u sobi , pola je s njegovom robicom , pola s njezinom i jednu komodu -prematalicu u kupaonu u kojoj su pelene, higijenske potrepštine i ručnici i kozmetika za oboje. Definitivno trebam još ili komodu ili ormar , jer je ta količina odjeće, potrepština i drugog tekstila sumanuta za dvoje djece…. Roba van sezone i velike veličine je sortirana i spremljena po kutijama ili vakumirana i odložena na tavanu…..
    Idem spavati malo dok mi oboje spava, krepana sam makar smo nakon večernje nervoze relativno dobro i prospavali noć.

A joj, zlato malo. Bas nema pravila, nekad su jako ljubomorni kad su veci jer kuze, a nekad i kad su ovako mali...vjerujem da ce sekica brzo prihvatiti da mamu mora dijeliti s bracom

💙

Žuža
    06. Lipanj 2020. 09:35

Mimoza i ja sam pocela vec dobivati poruke. Brate mili kao da bi skrivali da sam rodila 🙈 Pokusavam svima objasniti da ce sigurno znati ODMAH cim rodim. Inace, ja sam E prenijela 10 dana. Zamisli taj teror kojeg sam svakodnevno prozivljavala. 
    Vucica i Svea moguce da je to to. Citala sam da zenama
    tako krene neki smeckasto roskasti iscjedak i onda taj dan rode. Drzim vam fige da to bude danas ❤️
    Mrvicak jesi se tako i prvi put cistila? Ja uopce nisam. A moja frendica je cijeli dan provela na wc-u 😄 Nadam se da cete i vi jos malo biti 2u1. Nema preko reda 😃
    Bebac mogu si mislit kak su ti se kosti rastavile da ti to izguras van 🙈 Ali bitno da nisi rezana i popucala. Vec ces ti naici. Ti ko zmaj, sutra si vec u setnji 😉
    Lola drago mi je da si imala lijepo iskustvo i da si nam se javila. Uzivajte curke 😘
    ~~
    Ja se osjecam kao da sam 25 tjedana trudna. Samo me malo jace bole ledja. Ovo ostalo- nula bodova. Mozemo nas dvoje ovako do jeseni 😂🙈

Rose1
    06. Lipanj 2020. 09:40

mrvičak

Fenjer ma nemaš se što ispričavat. Sve ok 👌
    .
    Bebac, žao mi je zbog bolova. Mogu li to dati neku tableticu?
    .
    Pepilli, mene je isto strah kako će David reagirati i kako ću ja s dvoje djece 🤷‍♂️😉
    .
    Cure hvala na savjetima. Stvarno ne znam što je bilo. Jela sve što i muž i D. Njima ništa. Pa sam naravno išla čitati i prvo što mi je izbacilo bilo je da tjedan dana prije poroda kreće čišćenje kao viroza. Ne čitam više ništa 😂😂

Nemoj nista vise citati. Ja vise nista ne citam jer se samo isprepadam...bit cete vi jos neko vrijeme 2u1😉

💙

yvette
    06. Lipanj 2020. 09:44

Svea meni je krenulo sa smedim iscjedkom. Imala sam pregled u 20 h, iza toga menga grcice koje sam izdrzavala. Mislila sam da je to zbog pregleda. U 23 h smeckasti iscjedak, tu sam se vec prepala. U 1 ujutro trudovi na 3 min razmaka, jedva se otusirala. Otvorila se na 6 cm dok sam skuzila da su trudovi. U 4 rodila. Meni vodenjak nije pukao, mislim da je otisao kad su me gledali koliko sam otvorena. Uopce se ne mogu sjetiti.

• anav05
    06. Lipanj 2020. 09:44

Dobro jutro cure i sretna subota svima koje pune tjedne😊
    Bebac, kako su cure pisale, obzirom da je Mikele velika beba sigurno boli sada kada se sve "hladi", ali hrabro si prosla kroz porod, proci ce i ovo🙂
    Zmya, Indy, kako ste vi?🥰
    Pepilli, bravo za seku i neka imaju cijeli zivot tako lijepi odnos. Mimza, čekamoo🤞😏
    Flo, mi smo kupili ormar za robu i popratne stvari, 900 kn u Primi i onu prematalicu za 200 kn u Ikei, cudo stvari stane na policu ispod nje i u plastičnim posudama sa strane drziš onda sve za prematanje.
    Dana, sretan ti prvi dan porodiljnog😁
    Danas idemo malo na Mrežnicu opustiti moždane vijuge u prirodi, miru i tišini pa vas čitam kako stignem😘
    ___
    36+6

06. Lipanj 2020. 09:46

yvette

Svea meni je krenulo sa smedim iscjedkom. Imala sam pregled u 20 h, iza toga menga grcice koje sam izdrzavala. Mislila sam da je to zbog pregleda. U 23 h smeckasti iscjedak, tu sam se vec prepala. U 1 ujutro trudovi na 3 min razmaka, jedva se otusirala. Otvorila se na 6 cm dok sam skuzila da su trudovi. U 4 rodila. Meni vodenjak nije pukao, mislim da je otisao kad su me gledali koliko sam otvorena. Uopce se ne mogu sjetiti.

Tebi je to prva beba? Ti si to ekspresno odradila! 
    .
    Selena kako si ti? 
    Mrvicak mozda ti samo nesto nije sjelo od hrane, hahahah tko ce nam pisati listu kad ti rodis 🤭 

Rose1
    06. Lipanj 2020. 09:54

Anovo lijepooo, uzivajte🌞😉

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.