Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kaktusica
    06. Lipanj 2020. 10:08

Jutro!
    Bebac zao mi je zbog bolova i nad.kanog osoblja... Mikele je stvarno veliki i nije ni cudo da te toliko boli. Mene je mama rodila,  imala sam mrvicu vise od 5kg i 56cm ali je ostala 10 dana u bolnici da sodje k sebi, uzimali su im bebe da se zene uspiju odmoriti. Ali kaze mama da su je kosti rasturale danima, ipak je to komad bebe. Drzim fige da oporavak bude sto brzi 😘
    Vucice nadam se da se kod tebe konacno pocinje nesto dogadjati 🥰
    Mrvicak zao mi je zbog viroze, valjda je gotova... Znas da i meni bude tu i tamo proljev, bas to iscrpi...
    Pepili ajoj, krenula sestrinska sreca 😁 Misica mala, njoj je sve to novo i zbunjena je a mala da shvati. Sad ce njoj trebati najvise paznje 🤗

yvette
    06. Lipanj 2020. 10:16

Fenjer tako je, prva beba. 🤗

06. Lipanj 2020. 10:27

Žuža

Mimoza i ja sam pocela vec dobivati poruke. Brate mili kao da bi skrivali da sam rodila 🙈 Pokusavam svima objasniti da ce sigurno znati ODMAH cim rodim. Inace, ja sam E prenijela 10 dana. Zamisli taj teror kojeg sam svakodnevno prozivljavala.
    Vucica i Svea moguce da je to to. Citala sam da zenama
    tako krene neki smeckasto roskasti iscjedak i onda taj dan rode. Drzim vam fige da to bude danas ❤️
    Mrvicak jesi se tako i prvi put cistila? Ja uopce nisam. A moja frendica je cijeli dan provela na wc-u 😄 Nadam se da cete i vi jos malo biti 2u1. Nema preko reda 😃
    Bebac mogu si mislit kak su ti se kosti rastavile da ti to izguras van 🙈 Ali bitno da nisi rezana i popucala. Vec ces ti naici. Ti ko zmaj, sutra si vec u setnji 😉
    Lola drago mi je da si imala lijepo iskustvo i da si nam se javila. Uzivajte curke 😘
    ~~
    Ja se osjecam kao da sam 25 tjedana trudna. Samo me malo jace bole ledja. Ovo ostalo- nula bodova. Mozemo nas dvoje ovako do jeseni 😂🙈

Koliko se sjećam nisam. Ali sam imala broj dva netom prije nego sam krenula u Petrovu. 

Vrapčić123
    06. Lipanj 2020. 10:45

Pozdrav curke! 💕
    Mila dada, termin već. Vrijeme zbilja leti. 😲 Kako je bebili? Kako si ti?
    Kaktusica draga hvala vam, valjda od silnih beba zaboravila reagirati jučer na tvoj i muzev odgovor vezano za nalaz. 🤔🤷‍♀️😊 Jojt a žgaravica tebe ubi u pojam, koma! 😔😔😔 Baš mi je žao.
    Indy želim ti punoo sreće sa svim. Samo hrabro! 💪
    Mrvičak draga zao mi je da te tako jako uhvatilo sve. A znaš kako su nsm tijela sada skroz drukčija, možda si reagirala na nešto na što čovjek nikad nebi ni pomislio. Probaj odspavati danas malo, sigurno te iscrpilo to sve.
    Flo meni jučer u dućanu isto nekako bilo loše, vratilo mi se, pitala muža joj jel to opet potres, sve mi se nešto vratilo... 😅
    Fenjer ja uopće neću te ogradice stavljati. Čitala i čula da nisu baš za preporuku i od tad ih se bojim ko vraga. 🤦‍♀️ Iako su te od Dadda i Roko ok, barem vjerujem. Čula sam od dvije osobe da su zadovoljne. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vucica
    06. Lipanj 2020. 10:45

Hvala cure na odgovorima, ja se isto nadam da nesto krece. Sad smo bili u setnji i trgovini, jos ima smedjeg iscjetka nesto. Jucer sam bila jedno 4 puta na wc_u, plus sto u zadnja dva dana cice curkaju po koju kap. Vidjet cemo 🤞🤞 nadam se i da ostale terminuse krenu brzo i prirodno!! 
    MRVICAK nadam se da ces bit bolje brzo!

Rose1
    06. Lipanj 2020. 10:56

Koliko brzo dođe robica preko nexta? Zna li netko?

💙

• anav05
    06. Lipanj 2020. 10:59

Vucica

Hvala cure na odgovorima, ja se isto nadam da nesto krece. Sad smo bili u setnji i trgovini, jos ima smedjeg iscjetka nesto. Jucer sam bila jedno 4 puta na wc_u, plus sto u zadnja dva dana cice curkaju po koju kap. Vidjet cemo 🤞🤞 nadam se i da ostale terminuse krenu brzo i prirodno!!
    MRVICAK nadam se da ces bit bolje brzo!

Ako mi promakne, a krene, zelim ti svu srecu🤗❤
    Vrapčić, nisam ni ja za te ogradice, iako je lijepo. Skoro sve što sam pročitala kaže ništa od tih stvari u krevetiću pa eto, tako ću i ja. Kako si ti jutros?
    ___
    36+6

Ivcy1306
    06. Lipanj 2020. 11:00

Pozz curke!
    Mimoza, Vucica, Svea krece li stogod? Jeste vi iduce na redu?
    ..
    Valjda ce se i Iris uskoro javit, vjerujem da je vec rodila! 
    ..
    Bebac, zeno trebalo je skoro 5kila izgurati a sad se sve ohladilo pa boli.. nemoj se ustrucavat trazit nesto protiv bolova ili ako su vam dozvoljeni posjeti pokusaj po muzu prosvercati nesto🤷‍♀️
    ..
    Mila, kako si ti? Kad izlazite iz bolnice? 
    ..
    Indy, kako si ti i tvoji decki? Mogu mislit srece odjednom dobit dvoje!? Sto bi moj muz rekao jednim udarcem dvije muhe😂🤗 
    ..
    Vrapcic, pa i ti si u terminu sad.. iijuuujuuu i tek sad vidim da smo mi samo par dana razlike. 
    ..
    Anavo, mi se pratimo skroz na skroz pa ds vidim kako si ti? 

06. Lipanj 2020. 11:06

Vrapcic, Anavo nisam ni ja za ogradice, ali mislim na one tuljke koje idu na svaku resetku posebno. Mislim da to ne moze ni pasti niti beba moze nekud to micati, a opet nece se udarati od drvo 🤷 ali Dada&Rocco su mi svakako preskupe jer ako cu kupiti moram uzeti za obje strane krevetica, a to je puuuuno resetki i puuuuno kuna 🙈🙈 Mokvica ti si narucivala sa te stranice hekleraj&kiceraj? Imas ih? Jesu dobre? Ova iz BIH mi svakako ne dolazi u obzir, ali steta sto tako nesto nema kod nas jer mi je sve predivno 😍

Rose1
    06. Lipanj 2020. 11:07

Ivcy pa ti si od sutra u terminu💪😉

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.